Madem thai PHUKET akar , yüzerek bile gelirim^^ , 2-3 monik cebte margarita'ları şirketten yazdırırık^^
Madem thai PHUKET akar , yüzerek bile gelirim^^ , 2-3 monik cebte margarita'ları şirketten yazdırırık^^
Konuyu açan arkadaşa fakirlik ile ilgili espiri yaptım beni tersledi, haklıdır. Bu konuda da haklıdır şüphesiz, kendisinin arkadaşlık butonuna bastığımızda bir test çıksın, yani sınavla arkadaşı olalım not: eklemedim, işim olmaz, ben fakir arkadaş seviyorum.
Bir de kaybolmayan sakız icat edilsin
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Gölge etmeyin başka ihsan istemem billah.
O konuda ben de katılıyorum arkadaşa. Her gün onlarca kızı reddetmekten gına geldi.
arkadaşlık isteğinin Türkçesi arkadaş olalım mı demek. gönderen kim bakıyorum erkek. yav niye arkadaş olalım hayret bişey kız yollasa anlıcam kabul de edicem
Bende herkesi kabul ediyordum açıkcası 50-60 tane arkadaş vardı,"mantalitem burda bir aileyiz" idi.. sonra saçma sapan msjların ardından, sadece gördüğüm, tanıştığım, seviyeli konuştuğum kişileri bıraktım, geri kalanını sildim... insanlarla tanıştıkça, arkadaşlıkları kabul etmeyi tercih etmeye başladım.. Forumda maalesef, saçma sapan özel msj atabilen insanlar mevcut...
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Konu ters etki yapıp arkadaşlık istekleri çoğaldı mı?
İrc mirc gibi platformları bırakalı, dolayısı ile bilhassa enternetten arkidiş edinme fasılasının bendenizzden geçeli 15 sene oldu, aklı evvel kimselerin bu platformu dahi"motosiklet sitesin" arkadiş edinme pilatfurmu olrak kullanma/yı akıllardan silmesine yönelik bir başlı..
Hasılı kelam , deaktif edemiyorum , her girdiğimde uyarı geliyor bildirim var neviinden , 5 (beş) senedir aynı muhabbet , mottom " gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar " .. vicdan yapmayı bıraktım ondan şe ettimde , dikte olmadan şu aktivitenin gerçekten bir ayara tabii olmasını istiyorum, vaziyet budur.
2-3 espirikli forumdaş yolladı, neyseki geri kalanlar yazdıklarımı anlamış kabul ediyorum raatım^^
5 senedirde hiç kimseye arkadaşlık yollamadım , kimsedende gelsin istemiyom^^
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Adını 'Motorcu Mahmut' olarak değiştir kimseden ne mesaj gelir ne istek.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)