Ana sayfa reklamı ve müzik
Reklamlar
-
Sevgili site yönetimi,
Reklamsız olmaz bu işler biliyorum ama Bajaj reklamı siteyi ilk açtığımda blockerı aşarak kapatamadığım ve göremediğim bir yerlerden çalmaya başlıyor.
Ansızın kulağıma gelen bu ses irkilmeme (çan sesi var) ve çoğu zaman çalıştığım programdan anlamsız sesler geldiğini sanmama yol açıyor.
Bir çözümü yok mu bu işin
Reklamlar
-
Evet bende bir tek bende oluyor sanıyordum
-
Bende de düğün havası çalıyor. Bajaj yine iyiymiş şükredin.
-
Bu videolar opsiyonel çalışmalı. Her siteye girişte çalıştımı 4,5g kotalı kullanıcıları sıkıntıya sokar. Bende 4.5g yok kafam rahat ehe
-
Hakikaten bunaltıyor bazen.
-
Süper Moderatör
Siteye her girişte değil, günde sadece bir kere çıkıyor olmalı reklam. Aksi bir durum var ise düzeltelim, ama günde bir kere reklam çıkması da normaldir di mi?
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Siteye her girişte değil, günde sadece bir kere çıkıyor olmalı reklam. Aksi bir durum var ise düzeltelim, ama günde bir kere reklam çıkması da normaldir di mi?
Ben ona hiç dikkat etmedim kaç kere çıkıyor diye ama reklam gözükmüyor sıkıntı orada sadece müzik var kapatma şansımız da yok, belki bu konuda bir düzeltme yapılabilir.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
Siteye her girişte çıkıyor.
-
Müziği duydum mu çakıyorum bi f5 sorun filan kalmıyo bir daha rahatsızda etmiyo ama video gözükse daha iyi alışmışız reklamları kapatmaya reklamı göremeyince bi telaş oluyom. Hızlı interneti olanlar için zararlı. BTK bununla ilgili çalışma yapmalı. Hiç bir video tıklanmadan açıkmamalı. Özellikle haber sitelerinde bu durumla çok karşılaşıyorum ve o videolarda hiç kapanmıyo 3-4 video aynı anda başlatılıyor.
-
Zaten pekte haz almadıgım bajaja ıyıce sinir olmamı sağlamış müziktir kendileri.
-
Her girişte çıkıyor reklam sesi
-
-
Reklamı çıkmıyor, Bajaj reklamının müziği çalmaya başlıyor
Artık ezberledik müziğini
-
tekrar üst sıralara taşıyım şu başlığı. Her zamanki gibi çanlar çalıyor çok sinir bozucu bi şekilde ama reklam gözükmüyor. Hayır içine tükürdüğüm şeyi kapatılmıyor da
-
bende sabahları ilk girişte diyorum bu ne. virüs kaptı sanmıştım bilgisayarı
-
O reklam o şekil olmamış,sessiz olsun
-
siteye her girişte müzik çalıyor. oldukça sinir bozucu ve rahatsız edici.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
Bende de her girişte çalıyor.Hatta gözükmüyo müzik var ama görüntü yok.
-
Evet evet müzik var görüntü yok reklam yok kapatamıyoruz bende ooooooohhh diye ses cıkıyor aklım gidiyor korkuyorum
-
admin evlenecek para lazım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)