Nişanlanıyorumm :) Yemek için mekan ??
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bence herkes yediğini kendi versin. gelenlere hem küçük bir şok hemde espriyle karışık güldürme amaçlı ufak bir sürpriz olur mutluluklar dilerim
-
Hayırlı olsun. Tuzla yat kulübüne bak derim.
-
10-12 kişi 400-500 TL'e zor biraz. Herkes bir dürüm yese bir ayran içse, kelle başı 20 TL.
Fenerbahçe Midpoint alkolsüz, kelle başı 50-60 TL'e kalkarsın.
-
Kardeş hiç evlenme , artık çok gereksiz bi olay modern dünyada
-
Midpointler alkollu oluyor diye biliyorum yani tepeüstündeki öyle, alkollu olsa daha iyi olur ama maliyet artar
kaba hesapla kişi başı 50 den 500 dedim bende
DKN teşekkür ederim
Tuzla çok uzak malesef
Modern dünyada gereksiz olabilirde burası turkey :D
-
cem_fb adlı üyeden alıntı
10-12 kişi 400-500 TL'e zor biraz. Herkes bir dürüm yese bir ayran içse, kelle başı 20 TL.
Fenerbahçe Midpoint alkolsüz, kelle başı 50-60 TL'e kalkarsın.
midpointte 10-12 kişi 400 500 e kapıdan çıkamaz yemek sonrasi bi çay kahve yapsalar ... midpoite gidene kadar happy moon a gider develiye gider. benim fikrim .
-
-
Evlilik KALE gibidir.
Dışarıdakiler içeri, içeridekiler ise dışarı çıkmak için uğraşır durur..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Salacak sahilde filizler köfte var.uygun yollu,manzara da var hem
-
pikatel34 adlı üyeden alıntı
Salacak sahilde filizler köfte var.uygun yollu,manzara da var hem
Köftesi berbattır, ama salacak mı işte üsküdar sahilinde hollywood cafe var, güzel yemeği vardır rezv felan ayarlarsın manzarasıda iyi ve fiyatları ile üzmez seni otoparkıda var.
-
Filizler köfte biraz basit kalır diye düşünüyorum sıkıcı bi ambiyansı var
Hollywood cafe fena değil olabilir aslında
Benim aklımda şuan bikaç yer var ; lacivert cafe, çamlıca restaurant terası güzel(Lalezarın karşısında) ,birde moda sahilinde bir yer var akşama gidip bakıcam buralara
-
Kadıköy/Happy Moon's var iyidir yemekleri.
-
Allah tamamına erdirsin , yemek için espri kabul edersen, " tutuştur ellerine tovuk dürümü "
-
Allah mesut etsin.
yemek için Tuzla balıkçısını tavsiye ederim. balık sevmeyenler hatta nefret edenler bile bayılır. bunun dışında 500 lira gibi bir limitin varsa kolcu oğluna bakabilirsiniz yanlışım yoksa adam başı 50 liramıydı neydi. fotoğraf çekimi için biraz klişe olacak ama saklı göl, ağlayan kayalar ve şile limanı güzel olur.
-
-
eren3736 adlı üyeden alıntı
Sağol , şimdilik göz boyuyalımda evlenince tavuk dürüm olacak zaten
Takılara 10.000 tl verince anladım evlenmenin o kadar keyifli olmadığını
Abooo 10000 tl motor parasına katardin..
-
nines adlı üyeden alıntı
Allah mesut etsin.
yemek için Tuzla balıkçısını tavsiye ederim. balık sevmeyenler hatta nefret edenler bile bayılır. bunun dışında 500 lira gibi bir limitin varsa kolcu oğluna bakabilirsiniz yanlışım yoksa adam başı 50 liramıydı neydi. fotoğraf çekimi için biraz klişe olacak ama saklı göl, ağlayan kayalar ve şile limanı güzel olur.
Teşekkür ederim sağolun
Tuzla bize çok ters, kolcuoğlu çok duydumda hiç gitmedim sanırım ataşehirdeydi sabit bir fiyata sınırsız yediriyorlar galiba bi bakayım orayada
Foto çekimide öğleden önce olacağı için şile çok uzak
-
Hahaha takıya 10 bin tl vermek ha :D iyiymiş ben o paraya yurtdışına çıkıyorum 10 yıl , her çıktığımda da başka insanlar cabası :D evlilik sucks
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)