Sabah gözümü tatlı çığlıklarıyla açtım. Sene 2001, ilk okul yıllarım. Bugüne kadar duyduğum genel seslere benzemiyordu hayır bu farklıydı. Hemen cama koştum. Tahminlerim doğruydu amcam gelmişti ve yanında buralarda nadir görülen bir güzellik vardı. Kış ve ilkbahar arası kafası karışık bir gündü güneş parlıyor rüzgar tatlı sert ediyordu. Camdan amcamı görmemle kapıya koştum, pijamalarımlaydım botları mı ayağıma geçirip aşağı fırladım. "Atla" dedi amcam, arkasına atlayıp sıkıca tutundum. Evimiz sokağın ortasındaydı ama bir anda sokağın sonunda buldum kendimi. Kafamdaki listede ışınlanmanın yanına bir check attım. O güzel hatları, hırçınlığı ve kulaklarımdan silinmeyen sesiyle ilk aşkımdı Honda Tricolor CBR600F.
2011de kanuni windy s'le ehliyet eğitimimi aldım ve 2012de Mondial Mcx'imi ilk sevgilimi aldım. Hala severek biniyoruz birbirimize
İlk içten yanmalı motor tecrübem pejoynan oldu .
İlk viteliyi de kurs verdi. kontağı bana verip al gez dedi kurs hocam. Allah razı olsun 5 saat kesintisiz gezdim motorla depo tolu tabii. Lakin kendi kendime öğrenmiştim motor da cg
ilk ne zaman bindiğimi hatırlamıyorum kendimi bildim bileli motosiklet üstündeyim.
12 yaşından beri moblet sürerim
40 yıldan fazla oldu. İlk tecrübe kiralık motorlaydı. Sonuç kaza olmuştu..
ilk bindigim motor mobiletti taa dedemin zamanında kalma bi pejo vardı neyse bindim motora tabi yaş ufak herhalde 11-12 yaşında felanım zayıf böyle minnacık bişeyim o kücücük aletin üstüne binipde gaz kolunu cevirdigimde motor duvara dogru fırlamaya başladı tabi hazin son olarak da duvara tırmandım motorla birlikte
Sene 1991 ,
cok heyecanliydim hem merak hem korku vardi.. Tecrübesi olan arkadaslarin verdigi ögütleri iyice dinlemisdim.
Neyin ne oldugunu bilmyordum ,önce tanimak icin orasini burasini kurcaladim,sonra üstüne binince kalbim duracak gibiydi ... Alisinca inmek gelmedi üstünden...
ilk göz agrimdi , ihanet ettim ama satmadim hala grajda duruyor TOYOMOTO RAX125
2006 da o bana bindi ( kaza yaptim üstüme düsdü )
Alismis kudurmusdan beterdir derler , evet hastasi olunca üstüne cok kuma getirdim... pisman degiliiimmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)