İlk kullandığım motor Vespa 150cc olanlardan çok güzeldi
İlk kullandığım motor Vespa 150cc olanlardan çok güzeldi
Benimkide bir ortaasyaliydi. Surekli yan yatmis zilli. Surekli basima bela acti. Bayirassagi ustunde abanmisken ucuyorum diye bagiriyordum.
Nostaljiyle :D
Fazla takilmayin basliga, forum trollden gecilmiyor, keyifli sohbet olmus iste.. Birini dayisi goturmus motora bindirmeye mesela. Guzel anilar devam
İlk bindiğim motor jawa laser 250.
İlk kullandığım motor mobylette bionik 52.
İlk sahip olduğum motor ramzey karaca 100.
Ne günlerdi.
İmamın kayığa bindiğim an, milli olduğum andır vesselam, dağılın.
Cocukken dayimin sifir aldigi peco 103 u duvara gomdum kolu bacagi kanattim dedim kazasi bile eglenceli. Sonrasi malum zehir bulasti
Kamışa suyun yeni yürüdüğü zamanlardı. Ailem kesinlikle karşı çıkıyordu böyle bir şeyin üstüne binmeme. Ben ise nerede görsem binip kırbacı vurmak istiyordum.
Sonra bir pazar günü ansızın kapısına gittim mekanın. Kel, coni sins kılıklı bir abi karşıladı beni. Kolonya tuttu. Bak şunun üstüne bir bin her şey çok değişecek dedi. Ben de çıkarıp masaya vurdum cüzdanı. Sıkı bir pazarlıktan sonra anlaşıp o güzel duyguyu yaşadım.
İlk arkadaşımla beraber gittik o hep gidiyormuş ben de çok merak ediyordum. Dağlık ağaçlık arazi bi yerdi. Kenarda duruyorlardı. Hücum yeleğimi giydim korumalarımı şpadak şpadak taktım ve ilk seferimde 650cc 65bg lik safkan bir enduro motosiklete bindim. Çok keyifliydi. Defalarca kan ter içinde kaldım bacaklarım titriyordu yorgunluktan. Hunharca atlıyordum tepelerden kayalardan. Bam bam bam bi gaza geliyordum kaldırıyordum bir oraya bir buraya kaldır indir kaldır indir ön teker yere değmiyordu bazen. Çok keyif aldım o günden beri düzenli olarak bu aktiviteyi gerçekleştiririm. Saygılar.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Oha bu ne ya
Ben ilk motora binerken elim ayağım titriyordu. Heyecandan frene basarken ayağım o kadar titriyordu ki dururken ABS etkisi yapıyordu
Motosiklete ilk defa binenler genelde erken iner. Zamanla bu değişir daha keyifli uzun yolculuklar yaşamas başlarsınız. Ben aksiyon severim biraz aksiyondan yanayım. Telike nin 50 tonu
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
İster ilk defa milli olun, ister defalarca.
Korunmayı unutmayın.
Çıplak kafayla binmeyin.
Koruma başlığınızın kafanıza tam olarak uymasına dikkat edin.
Yoksa çıkar ve olmadık sonuçlar doğurur.
Kaygan zemine çok dikkat edin. Kullandığını lastik kaliteli olsun.
Düz arazide normal lastik, ormanlık arazide pütürlü lastik kullanın.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Tövbe estağfurullah nereye düştük böyle
Ben ilk uzaktan gordum bizimkisi ilk goruste asktı bana dogru suzuluyordu uzaktan uzataga is atıypdu akli sıra bana yosma herneyse arkadas getirdi al la dedi bi kerede sen bin zaten bundan skildm yenilerine baklirm dedi bindim ama nasil bimek arkadas dedi su gaz su fren vs. Surdan don gel bakam dedi bastm gaza surdan donup vercem diye motoru bi aldm akdeniz sanayi sitesini dolastm bebeyi falan unuttm yapstrdm gidiyrm sonra ayp olmasn diye bebenin yanina gittim sat la bunu bana dedim satam la dedi ne veriyon dedi 150lira dedim (bundan 7sene once ) ver la dedi verdm bebe motoru brakti gitti 😄 o hatunlar tam 4senem gecti hic yolda komadi uzmedi degisik fantaziler aksiyonlar falan ozele girmiycem .
Velhasıl kelam ilk bindgm ve ilk sahip oldugm motor bionik 52iydi hic unutmam unutamam ...
Daha 10 yaşındaydım. Gerisini anlatamayacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)