olur neden olmasın ibo kardeş
olur neden olmasın ibo kardeş
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
abi süperrsin
o ameleler kim yakında inşaatmı vardı
KAMP ADAMLARI
Biz mezarcıyız abi hayırdır Azrail den mesaj geldi heralde sana...dostdark adlı üyeden alıntı
şimdiden hayırlı olsn diyelim camadan..
CBR 600F Honda,
eyvallah hemşerim.
trafiği boşaltmışlardı. değilmi.
senin için karayolları şeritleri genişletmeye başlamış.
çok çalışmam lazım çoook.:)
büyükşehir belediyesi sırf benim için çözüm bulacam diye kendinde geçiyor zaten
harikasın cem motorsiklet varmıydı altında pek göremedim ama ...sanki var gibiydi
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
Vay be demek Camadan sendin, bi ara yanında şemsiyeyle koştuklarını gördüm. Ben Ramzeyle turluyodum o sırada, hatta sen Kymcodayken bi kaç kere geçiştik yanyana. Hani Ramzeye binen ince uzun acemi çocuk vardı ya işte o da bendim. Senin Camadan olduğunu bilseydim tanışırdık ya, Raptor forumundan biliyorum seni.
Valla İbrahim'e Gelişim topiğinden teşekkür etmiştim ama buradan da edeyim, hakkaten çok sıcak davrandı ve pratik anlatımıyla daha ilk seferden vitesli motor olayını kavrattı bana.
Umarım önümüzdeki eğitimlerde görüşürsek tanışırız da. Gerçi ben bir hafta gelemiycem ama.
Ehliyet işi hepimize hayırlı olsun diyelim.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Gücün bi bana yetiyo dimi Kütüğü sıkıştırırsın ama camadan affetmezGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
veysel abi, valla motosikletmi ? mobiletmi ? algılayamadım zaten..
clint, ctesi saat 11 de oradayım gelirsen görüşürüz. kardeş sanada ehliyet hayırlı olsun.
höyyyyt burada kavga ya meyal yok döverim ha :queeen:
Cem Kopardın beni ya. Motor mu küçük Sen mi büyük anlayamadım gerçi de ama motor küçük bence sana 600 cc den aşağısı olmaz abi...
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
camadan adlı üyeden alıntı
Ben bu hafta maalesef yokum, bi Marmaris yapıp gelecem, haftaya pazar 10,30 - 11,00 gibi orada olacağım, umarım fazla bişey kaçırmam. Sana iyi sürüşler.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Rahmi abi bi senin motora bi bakayım olursa bizim fırıldak vedatın motoruna el koyarım abiRahmi&Halime adlı üyeden alıntı
Marmariste iyi eğlenceler dostum. eyvallah saol kazasız belasız şu ehliyeti bi alsak çok mutlu olcam bitürlü zaman geçmek bilmiyor.clint adlı üyeden alıntı
Merhaba Clint;clint adlı üyeden alıntı
Rice ederim ne demek o senin sıcaklığın..
yarında güneşin altında sıcak sıcak çalışacaz senle
resimler çok güzel baya yakışmışsın motora daha güzellerine layıksın ama bunlarda idare eder arkadaşım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)