Kızlara yaklaştıkça kaçıyorlar :(
Reklamlar
-
Bana da atsana resmini ...merak ettimmm.
Reklamlar
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Bana da atsana resmini ...merak ettimmm.
instagram ını vermiş genç kardeşimiz eski mesajlara bakarsan göreceksin
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
instagram ını vermiş genç kardeşimiz eski mesajlara bakarsan göreceksin
Ama benm instagram feys yok
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Ama benm instagram feys yok
bilirkişi adlı üyeden alıntı
buyur link gerek yok zaten olmasına
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
buyur link gerek yok zaten olmasına
Ben ne bilim ))
Ahh bu gizlar... boşver , uzuulme masadan kalktı gitti diye ..
Çirkin birşey de degilsin. Her insanın farkı bir güzelliği var , kendini sen olarak sevmeye devam et sen . Kendini küçümseme insanların kucumsemelerine de müsade etme
-
Yorumu yorumlari okumadan yapmak lazim yoksa daha iyisini yapamam diyip yapmak istemiyorumda genede biseyler soylicem seni kendime yakin gordum, ama neden ybr aldin ybr keko motoru tr piyasasinda, ondan sonra tipin gayet iyi sempatik birine benziyorsun ama iste su lanet olasi ozguven s.f. adami bitiriyor, kendin olamiyorsun istedigini yapamiyorsyn hayat zorlasiyo psikiyatriye psikologa gitmen gerekiyor
En guzel 3 yorum sunlar;
kahraman1 adlı üyeden alıntı
İlk önce kizlarin yakin olmasini istersin sonra sevgilin olmasini sonra güzel bir sevgilin olmasini sonra hem güzel hem akilli bir sevgilin olmasini en sonda herşeyi boşverip kafa yapinda birini ararsin ama imkansiza yakindir bulmak.O yüzden en sona ulaşana kadar sikintilarla beraber gelecektir her sevgili..
mchi adlı üyeden alıntı
Çok basit knk, cantami koyabilirmiyim derken aklindan kizla aranizda birseyler olma ihtimali geciyorsa iticisin. Oylesine oturuyorsan degilsin. Aradigin guc icinde yani ☺
ZümeR adlı üyeden alıntı
Ustaların dediği gibi..
"Abi görmemiz lazım, görmeden konuşmak olmaz.."
-
-
yalvarırım yeter artık kapatın bu tip konuları iyice boku çıktı yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)