nekadar cok sacma konu varsa almıs basını yuruyor fakat kımse bu gibi konulara kulak asmıyor . sessiz kalmayın
haber linki : http://www.mynet.com/haber/guncel/co...sver-2392087-1
https://twitter.com/hashtag/pedofili...rc=twsrc%5Etfw
nekadar cok sacma konu varsa almıs basını yuruyor fakat kımse bu gibi konulara kulak asmıyor . sessiz kalmayın
haber linki : http://www.mynet.com/haber/guncel/co...sver-2392087-1
https://twitter.com/hashtag/pedofili...rc=twsrc%5Etfw
Hepimiz ensarız diye böğüren bir kitle var bu ülkede. Hırsız olduklarını bildiklerimiz ayrıca ağır sapık çıktı. Pardon dinci sapık.
Ülkemizde çok büyük bir yozlaşma var bazı kitlelerin zihniyetini değiştirmesi lazım
Çocuk gelinleri normalleştiren yapıları iyi teşhis etmek, bunların köküne inmek ve bunları ortadan kaldırmak lazım. Ahlak anlayışını çağımız evrensel ölçülerine göre yapılandırmak şart. El ele tutuşan sevgililere, öğrencilere, kadına düşman, başkasının hayatına karışmaya teşne, ahlaki olarak aslında en aşağılık durumda olan güruhlara, "bir kereden bir şey olmaz"cılara karşı sadece sesle sedayla fayda elde etmek zor. Umarım bu kötüye gidiş tersine döner.
Ne kadar sapıklık varsa hepsinin altından yobazlar çıkıyor. Bunlar ortaya çıkanlar. Kim bilir daha ne pislikleri var ortaya çıkmayan.
Hepsi ahlaksız bu yobazların.Onları destekleyenlerde kıyameti kopartacaklarına hala olayı kapatmak bu tecavüzcüleri desteklemek derdindeler.
Ramazan da içki içene laf sokarlar heryerde, adamlar çocuk çoluğa neler yapıyorlar ses yok.Pislik zihin ortada.
"Benden olan ,hırsız da olsa, çocuk tacizcisi de olsa, bendendir, kayıtsız şatsız savunurum" zihniyeti yüzünden şu anki halimiz.
2016 yılı Mart ayında "Çocuk İstismarını Engelleme Komisyonu" Önergesi TBMM'de reddedildi. Buda şanlı tarihimize kara bir leke olarak not düşülsün... Bu ahlaksızlığı savunanları, bu millet unutmayacaktır.
Ayrıca çocuk tacizi suçlarında suçu kesinleşmiş kişiye hapis cezasının yanında mutlaka kimyasal hadım cezası da uygulanmalı ki bu kişiler toplum için birer tehdit unsuru olmaktan çıksın.
(Bana kalsa malum organlarını direkt kesip atacaksın da, insan hakları, medeniyet vs kavramları yüzünden izin vermezler, bari kimyasal hadım cezası gelsin de bu sapıklardan toplum ayıklansın en azından...)
Konuyu buraya açan arkadaş ve cevap yazanların hali...
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Motosiklet camiası olarak tepki göstersek toplu sürüş felan olmaz mı ? Toma su sıkar biraz eğleniriz..
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Konuya karşıtlığım yok
üzerinize alınmanıza, şahıs olarak size veya olaya muhalefetim de yok.
Ama kafanızı kaldırıp bakış açınızı değiştirip biraz dışarıdan bakarsanız olaya burada açılan bu konunun verdiğim resimdeki mizah ile aynı ve anlamsızca olduğunu sizde göreceksiniz.
Forumlardan, sosyal medyadan atıp tutmakla, kınamakla hiçbir şey değişmez.
Ben safımı belli edeyim diyorsan; sanal ortama yazıp çizerek safında belli olmaz.
Burası tamamen farazi bir ortam.
Bu arada videodaki o cüppeli pezevenk herifi ben olaydım kameraya çekmez kafasını oraya vura vura komaya sokardım.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
ozaman yanlıs anlasılma var kusura bakma
ben sadece internet üzerinden yaandan yere provake etmek icin böyle birsey acmadım . okdar konu avrken bu hic forumda dile gelmemiş .baska insanlarında bu olaydan haberdar olması icin actım . hestegle falan olacak sey değil evet . maksak insanlar gözünü acsın kucucuk cocuklara tacizde bulunanları ve bunu savunanları görsünler diye actım .
bu yobaz dedikleriniz nasıl bişey oluyor birisi açıklarsa sevinirim.yobaz denilen kişi müslüman mıdır yoksa laik veya ateist veya hristyandan da yobaz olur mu?
Hocam hassasiyetiniz için teşekkürler, Zümer arkadaşımızın haklı olduğu konu şu ; hepimiz bu hayat keşmekeşinde anti-sosyal ve tepkisiz olduk. Klavye başında atıp tutuyoruz, bir kortej yapalım, bir yerde toplanalım desek gelecek insan bir elin parmaklarını geçmez. Ama insanlar da bir taraftan haklı nerede 3-5 kişinin toplandığını görse güvenlik kuvvetlerimiz hemen joplu tomalı plastik mermili savunmaya geçiyor. İnsanlara göz altına alınıyor. Vesselam korku toplumu ve polis devleti olduk. Üstüne de gün geçmiyorki yeni bir pedofili tecavüz vakasıyla karşı karşıya kalmayalım. Dün de bir haber okudum babası 3 yaşındaki oğluna tecavüz ede ede çocuğun bağırsaklarını patlatmış, annesi hastanede düştü demiş, tabi muayeneden sonra durum ortaya çkmış ama ne yazık ki sabi ölmüş :( Bu tecavüzcü pedofilileri hapse tıkıp hadım etmedikten sonra bu işin sonu nereye gidiyor aklım almıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
yobaz denilen şey her milletten her dinden her ırktan olur. Vikingler diye bir dizi var, izliyorsanız eğer o yağmacı toplumun içinde bile medeniler ve yobazlar var. Hristiyanlarin içlerinde de koyu katolik yobazlar var. Hem siz bu pedofili tecavüz vakasının içinde sadece yobazlık kısmına mı takıldınız ? Tecavüze bir tepkiniz yok mu ? Hemde çocuklara , 49 çocuğa bir kez !
islamda çocuğa cinsel saldırının cezası idamdır.ama bu tip bir konu açıldığında hep müslümanlara karşı alttan alttan giydirmeler oluyor.bu beni hep rahatsız ediyordu ama hiç ses etmiyordum ama iş çocuk istismarı olunca canım sıkıldı.
Kulak asmamak değil güzel kardeşim, bu konuları konuşurken bile sinirlerim bozuluyor. Açık söyliyeyim çevremde böyle bir şeyi görsem cezasını düşünmeden infaz ederim...
pedofili ruhu bozulmuşların tezahüründen başka birşey değildir. arkasında duran kim varsa lanet olsun. ayrıyeten her vicdansızlığı dindar kesime bağlayan ahmaklar yine topik in içine etmiş. yahu kardeşim şeriatda bunun karşılığı idamdır bunun aksini savunan mı var. evet şimdi belgelerle konuşalım bu ahmakların yaptığı eylemlere bakalım bu
şimdi kim yobaz kim ilerici. kılçısızlık ancak bu kadar olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
hocam aynı şekilde katılıyorum ama hala anlamış değiller.onlar için önemli olan tahrif etmek, çamur at izi kalsın mantığından bir adım bile ileri gidemiyorlar çünkü davranışlarıyla da dilleriyle de kılçıksız bunlar. önce p... ma dokunma derler sonra neden bu milletin ruhu bozuluyor, neden yozlaşıyoruz. savundukları şey ahmaklık da ondan.
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Ne sacma bde paylasmissiniz ulan isteen istediu gibi yasar senin gelip tecavuz etmeye ne hakkin var ? Unutmayinki kapali insanlarad tecavuz ediliyor konuyu sacma salak seylere baglamayin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
Tamam 3 5 mal gidip salak salak doviz tasimiz ama bu konuylcbagdastirmaniza yuhtah baska bise demiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)