hiç reddedilmedim çünkü hep kızlar bana TEKLİF ETTİ EHEHEHE
valla ööle
hiç reddedilmedim çünkü hep kızlar bana TEKLİF ETTİ EHEHEHE
valla ööle
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
nie yemin ediosun ki inanmayan mı oldu haha
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
beni gelip istesinler valla
May the Force be with McLaren Mercedes
su aldıracaksın o cocuuugguu lafı süper miş hocam en havalı kızı bile o an bitirir sen de de ego tavan tabi bunu kesin yapmam lazım.
15-03-2005
Bir sene önceki konu hortlamış yaw :D helal ;)
işimiz bu
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Geçin bunları hocam ya kız tavlamakmış.. zaaten erkek nüfusu azaldı kızlar çoğaldı bırakın ya onlar bizi tavlamaya çalışsın.artık kızlar birini bulsam çıksamda evlensem derdine düştü siz rahat olunnnnn.hani dmiş ya şair
"gelen e kalbim açık, gidene kapımmm açık"
birde hep şu beklentiler var ya kadınlarda
beni mutlu edecek,aldatmayacak,sadık olacak,parası olacak vs.vs...,
ne güzel istekler dimi ya sanki onlar herşeyi yaptılar(veya yapıtıklarını zannediyolar)
kadın lar yaptıklarınızı degil yapmadıklarınızı görürler herzaman
sen bunları yaptın beni mutlu ettin demezler
"sen bunu yapmadınki bana" yaaa işte onlar herzaman bardağın boş tarafını görürlerr
yazdıklarım hayatın tam gerçeği umarım bana kızmamışsınızdır burdaki bn motorcu arkadaşlar kendinize ii bakın )
bazı kadınların bardağın boş tarafını görmek onların hoş ama BOŞ olmalarından olsa gerek
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
- meltem benimle cikarmisin?
- hayir salak..
- ama benim motorum var
-tamam o zaman
-Meltem sen bir motorsun
aayyyy çok kötü
free01 adlı üyeden alıntı
sana %100 katılıyorum dostum.ama benim yazdıklarımı ancak kendini öyle hissedenler veya o sıfatta görenler üstüne alınsın .yoksa herkes için geçerli degil zaten söylediklerim.ama alınganlık yapmak isteyen varsa kendi bilir no problemmmmpuma007 adlı üyeden alıntı
Bence polemiğe girmeden ve tarafların(Bayan ve erkek) budalalık,ramantiklik,aşk,sex ve bir çok konuda birbirlerine denk olduğunu bilerek konuşmamız yerinde olur.Bizler yaşamsal olarak onlara ne kadar bağlıysak onlar da yaşamsal olarak bize o kadar bağımlılar.Çok mu felsefe yaptım yawww
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
züpperr ötesi muahahmuha koptum ellerine ve yüreğine sağlık
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
cok güzel iyi bulmuşsun8. redden sonra karizmayi cirkeflesmekte arayan model
-meltem benimle cikar misin?
-hayir salak
-sie la, ben seni deniyordum zaten..kabul etseydin
üstüne beton dokerdim senin
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
anlayamdım kimin eline saglık.yazdığın mesaj kimneuzzy adlı üyeden alıntı
Yol_Gezer Eline Sağlık
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
abi bide şu geyik vardir:
kafe ortamındasınızdır veya kalabalık bi ortam arkadaşınızı arkanıza alır kızın yanına gidersiniz;
-meltem benimle çıkarmısın??
-hayır kaybol!!
-(hiç istifinizi bozmadan)gördünmü hüseyincem ben sana sölemiştim bu kız beni kabul etmez diye şimdi sökül yirmiliği
hüseyincem: kızım sen ne salaksın ya bana 20 kağıt kaybettirdin ayaküstü filandi ye devam eder ortamdan çıkınca para geri verilir sanki olay sadece iddaa dan ibaretmiş gibi gözterilir aslında cok başarılı bi karizma kurtarma operasyonudur(hem arkadaşınızla önceden konuşup iddaayı kaybettiği anda söyliyeceği küfürleri belirleyip arkadaşınızın ağzından kıza o anki hislerinizide belirtmiş olursunuz ama kız anlamaz )
ar damarı çatlamış bazılarının bu tip kişilerle gereksiz tartışmalara girmeye gerek yok arkadaşlar gereken yapılır sükuneti bozmayalım topiğin amacı ve içeriği ile alakalı mesaj yazalım sadece
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)