Buçuğunu unutmayın kızdırmayın küçük enişteyi.
Buçuğunu unutmayın kızdırmayın küçük enişteyi.
4,5 g dediler geçtik.ayarları yaptık...
değişen çok bi hızlanma göremedim ama fullll çeken telefonum zorla 1-2 çizgi çekmeye başladı.vazgeçtim gereksiz g lerden.normale döndü...
xperia z 1 ...
so....m 4.5 g sine evde bile pc den 480 p video anca izliyoruz
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Bence bekleyelım 6.75 çıkınca girelim
eveet 1 ay sonra da faturaları ve kotaları görelim, haşırt dı blekbort kam on dı beybbee
Server Girne diyor ne alaka Kıbrıs'ta mısın? Burda yok daha 4G 😂
Program ve websitesi http://www.speedtest.net/
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Full diş LTE çekerken 94 MB download 47 MB upload hızı gördüm telefonumun kapasitesi 100MB zaten :D
Benim telefonda internet fişek gibi oldu.
Türkcell 4.5 g iphone 5s
Yaw arkadaşım sizin neyinize la. He neyinize 4 bilmem ne internet. Hem benim bildiğim G de çok ayıp bi harf.
Arkadaşlar çok dert etmeyin bunu kendinize. Para tuzağı diyip geçiştirmeyeceğim. La bildiğiniz Tezgah işde.
Alın telefonlarınızı gsm/2g moduna bakın bakalım internetinizde sorun varmı ? ))
Wallaha en zevdiğim telefon Nokia 6300 Her işini görür asla yarı yolda bırakmaz. Hiç bir tarafına batmaz hiç de bozulmaz.
Ne ara 300 mps bize gerekti anlamadım.
Okullarımızda doğru düzgün verilmeyen eğitim sistemiz var. Zaten kısıtlı imkanlarımızı bir de 4 milyon haine ikram ettik. Oyalanın işde 4.5 inch le ))) O yavaş yavaş büyür 5...6...7 kesmez sizi 10 olsun 10 da yetmez 20 olsun. Ver allahım ver.
Bi seneye anca duzgun yararlanilir 3g de ilk geldiginde oyleydi. Ronaldoyu reklamda oynatirlar altyapi yapmazlar serefsizler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)