Pttcell Avea altyapisi kullaniyo bildigim kadariyla. fiyatlar gayet makul. ben asiyorum paketi surekli o ayri konu. 2 gb paket almistim. bitince hizimin cok cok yavas olmasi gerekirken 0.97-0.90 arasi olcuyorum. video izliyorum. siteler hizli aciliyo. bayagi is goruyor. foto aticam birazdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Buradan değerlere bakabilirsin. http://www.speedtest.net/my-result/5214204568
Her siteden ayni hizi alamazsiniz isterseniz 1000 mbit olsun. Serverin verdigi limit dahilinde indirebilirsiniz.
Benim köyde evde normal 1g çekmiyor ben şimdi 4.5 g yi nasil kullanicam
Bajaj pulsar 11.000 TL verecene KTM alıp 13.000 TL ödemek
Beyler ben Turkcell hat kullanıyorum.Nasıl geçeceğim bu 4.5 g ye?
Sim kartım yeni yani 4.5 g yi destekliyor.Telefonum iphone 5s o da destekliyor.Ama bir türlü geçemedim ve 1 gb hediye internet gelecek dediler o da yok...
Evde fiber 50mbit+150gb akk yetiyor 4.5g gerek yok
Hacılar benden size bir tüyo.
Bulunduğum ülkede 4G var fakat çok pahalı 4G açık olduğunda hem para çok fazla gidiyor hem şarj dayanmıor. Çözüm basitmiş.
Telefonu direk GSM/2G Moduna alın. Hız değişmediği gibi şarjınız ve paranız da az gidiyor. Denemesi bedava.
Ha bu arada 300 Mps hıza çıkma ihtiyacı olan varmı aranızda bilmiyorum. Şahsen benim bi 20 yıl kadar olacağını sanmıyorum.
bizden kaynaklı değilmiş bizim yollarımız kaymak gibiymiş amerikada sorun varmış ))
tv de haberlerinde öyle dediler, tv de uydu yayında görüntü kalitesi çok kötüydü rte nin.
Kotalı, sınırlı vs kullanan (aslında tüm türk vatandaşları için) mantıklı değil.
Neden?
Şimdi 3g hızında MT de açtın bir sayfa diyelim, sayfada resimelr videolar vs var. Resimler tamamen yüklenmeden okuyacağını okudun ya da vazgeçtin kapattın.
Aynı şekilde youtube da bir videoya tıkladın, açıldı 3-5 sn izledin ama beğenmedin kapattın.
Bu iki olayda ne oldu, download sürerken sen erken kapattığın için bütün veri inmedi ve internet paketinden çok fazla harcama olmadı.
Fakat 4.5 olsaydı sen 5 saniye videoya bakarken tamamen video yüklenmiş olacaktı, beğenmeyip kapatsan bile veriler 4.5 G'ye kaçtı zaten
Kaldı ki ben kendimden örnek vereyim mesela;
2 GB internet paketim var, 2 GB dolunca kesilmiyor. sanırım 128 kbps hızında sınırsız devam ediyor, ekstra ücret de ödemiyorum.
4.5 G sadece 2 GB paketimin daha çabuk dolmasına neden olacak, ben zaten sonrasında 128 kbps devam edeceğim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
youtube videoyu doldurmuyo sonuna kadar. ama baska siteler mesela openload sonuna kadar dolduruyo. youtube insafli biraz daha :D
Bir zamanlar 15.5 falan çıkıyordu 4.5 çıktı.
Arkadaşlar yukarıda yazdığım #24 numaralı yazımda bir hata yapmışım hepinizden özür dilerim. Mbps ölçüm biçimi megaBİTpersecond yani megabyte değilmiş. Yanlış bilgi verdiğim için hepinizden özür diliyorum.
Bu arada facebook da dün akşam 200-250 mbps görenler varmış.
Yine aynı şekilde incelemelerde 300 küsür mbps görenler var. Gerçekten çok şaşırmış durumdayım ama neler olacak merakla takip ediyorum.
şimdi bunlar bu kadar yüksek hızı kota paketlerine rahmen tüm türkiyede herkeze verebiliyorlarsa,
ozaman türkiyede bandwith diye bir sorun yok demekdir, akk de külliyen bizim için kazık demekdir,
tıpkı 4.5g deki kota paketleri gibi.
her ayın başında tüm akk ler kotalar 0 lanıyor ve herkez paketlerindeki en yüksek hızda internete girerken
bir donma yavaşlama olmuyorsa, neden bize bunları dayatıyorlar bizde kuzu kuzu itaat ediyoruz.. yazık bize..
bizi bir takım bahaneler adı altında devlet eliyle kandırıyorlar kazıklıyorlar söhüşlüyorlar, sesimizde çıkmıyor, memnunuz..
adam hollandada evinde dedicated hosting servisi vermeye başlamış biz nelerle uğraşıyoruz arkadaş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)