Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

4.5G Ye neden geçelim, reklamlarla gözümüze gözümüze sokuyorlar..

REKLAM ALANI
    gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı Furkan Tarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Köküne kadar haklısın abi. Ancak sen de bilirsin ben hala bize verilen bağlantı hızı adı altında satılan bant genişliğine takmış durumdayım .
    Ulan 16 mbps diyorsun 1 mb zor indiriyor. upload desen hak getire. Akk girince 3 mbps diyorsun video bile izlenmiyor. 100 gb akn'ye deliler gibi de para veriyorum.
    Ben evde uydunetin AKKsiz paketini kullanıyorum. 10 MB/s ve kablo tv'ye 99 TL ödüyorum. Eğer kotadan yana sıkıntı varsa Uydunet veya SuperOnline'nın AKKsiz tarifelerini tavsiye ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Alıntı gurkanerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben evde uydunetin AKKsiz paketini kullanıyorum. 10 MB/s ve kablo tv'ye 99 TL ödüyorum. Eğer kotadan yana sıkıntı varsa Uydunet veya SuperOnline'nın AKKsiz tarifelerini tavsiye ederim.
    Hocam ben çorumda oturuyom ve bulunduğum bölgede adsl olduğuna şükür ediyorum diyebilirim . Peki gerçek indirme hızınız nedir torrent çekerken falan kaç mbps leri görüyorsunuz gecikme değerleriniz nedir?

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Hocam ben çorumda oturuyom ve bulunduğum bölgede adsl olduğuna şükür ediyorum diyebilirim . Peki gerçek indirme hızınız nedir torrent çekerken falan kaç mbps leri görüyorsunuz gecikme değerleriniz nedir?
    Torrentte ve diğer indirme programlarında saniyede 1 MB downloadın altına düşmüyor. Yani taahhüt ettikleri hızı tam olarak veriyorlar. Konu dışı muhabbeti istersen özel mesajdan yapalım.

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Torrentte ve diğer indirme programlarında saniyede 1 MB downloadın altına düşmüyor. Yani taahhüt ettikleri hızı tam olarak veriyorlar. Konu dışı muhabbeti istersen özel mesajdan yapalım.
    abi özel mesaja gerek yok da adamın sana taahüt ettiği hız 10MegabytePerSecod yani saniyede 10 megabayt demiş ama aldığın hız 1 mb. ben de buna kızıyorum işte. bu biraz daha türkcelin 320 mbps diye 4.5 g satması gibi bişe. Alayı yalan dolan bunların

hfz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Pttcell Avea altyapisi kullaniyo bildigim kadariyla. fiyatlar gayet makul. ben asiyorum paketi surekli o ayri konu. 2 gb paket almistim. bitince hizimin cok cok yavas olmasi gerekirken 0.97-0.90 arasi olcuyorum. video izliyorum. siteler hizli aciliyo. bayagi is goruyor. foto aticam birazdan

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    abi özel mesaja gerek yok da adamın sana taahüt ettiği hız 10MegabytePerSecod yani saniyede 10 megabayt demiş ama aldığın hız 1 mb. ben de buna kızıyorum işte. bu biraz daha türkcelin 320 mbps diye 4.5 g satması gibi bişe. Alayı yalan dolan bunların
    Buradan değerlere bakabilirsin. http://www.speedtest.net/my-result/5214204568

Motosikleti
    -
    Her siteden ayni hizi alamazsiniz isterseniz 1000 mbit olsun. Serverin verdigi limit dahilinde indirebilirsiniz.

Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Benim köyde evde normal 1g çekmiyor ben şimdi 4.5 g yi nasil kullanicam

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Boxer BM 150 2015 Model
    Bajaj pulsar 11.000 TL verecene KTM alıp 13.000 TL ödemek

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Beyler ben Turkcell hat kullanıyorum.Nasıl geçeceğim bu 4.5 g ye?

Sim kartım yeni yani 4.5 g yi destekliyor.Telefonum iphone 5s o da destekliyor.Ama bir türlü geçemedim ve 1 gb hediye internet gelecek dediler o da yok...

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Evde fiber 50mbit+150gb akk yetiyor 4.5g gerek yok

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Hacılar benden size bir tüyo.

Bulunduğum ülkede 4G var fakat çok pahalı 4G açık olduğunda hem para çok fazla gidiyor hem şarj dayanmıor. Çözüm basitmiş.

Telefonu direk GSM/2G Moduna alın. Hız değişmediği gibi şarjınız ve paranız da az gidiyor. Denemesi bedava.

Ha bu arada 300 Mps hıza çıkma ihtiyacı olan varmı aranızda bilmiyorum. Şahsen benim bi 20 yıl kadar olacağını sanmıyorum.

bizden kaynaklı değilmiş bizim yollarımız kaymak gibiymiş amerikada sorun varmış ))
    tv de haberlerinde öyle dediler, tv de uydu yayında görüntü kalitesi çok kötüydü rte nin.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Kotalı, sınırlı vs kullanan (aslında tüm türk vatandaşları için) mantıklı değil.

Neden?

Şimdi 3g hızında MT de açtın bir sayfa diyelim, sayfada resimelr videolar vs var. Resimler tamamen yüklenmeden okuyacağını okudun ya da vazgeçtin kapattın.

Aynı şekilde youtube da bir videoya tıkladın, açıldı 3-5 sn izledin ama beğenmedin kapattın.

Bu iki olayda ne oldu, download sürerken sen erken kapattığın için bütün veri inmedi ve internet paketinden çok fazla harcama olmadı.

Fakat 4.5 olsaydı sen 5 saniye videoya bakarken tamamen video yüklenmiş olacaktı, beğenmeyip kapatsan bile veriler 4.5 G'ye kaçtı zaten

Kaldı ki ben kendimden örnek vereyim mesela;

2 GB internet paketim var, 2 GB dolunca kesilmiyor. sanırım 128 kbps hızında sınırsız devam ediyor, ekstra ücret de ödemiyorum.

4.5 G sadece 2 GB paketimin daha çabuk dolmasına neden olacak, ben zaten sonrasında 128 kbps devam edeceğim
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    -
    youtube videoyu doldurmuyo sonuna kadar. ama baska siteler mesela openload sonuna kadar dolduruyo. youtube insafli biraz daha :D

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Buradan değerlere bakabilirsin. http://www.speedtest.net/my-result/5214204568
    Bir zamanlar 15.5 falan çıkıyordu 4.5 çıktı.

Arkadaşlar yukarıda yazdığım #24 numaralı yazımda bir hata yapmışım hepinizden özür dilerim. Mbps ölçüm biçimi megaBİTpersecond yani megabyte değilmiş. Yanlış bilgi verdiğim için hepinizden özür diliyorum.

Bu arada facebook da dün akşam 200-250 mbps görenler varmış.
    Yine aynı şekilde incelemelerde 300 küsür mbps görenler var. Gerçekten çok şaşırmış durumdayım ama neler olacak merakla takip ediyorum.

şimdi bunlar bu kadar yüksek hızı kota paketlerine rahmen tüm türkiyede herkeze verebiliyorlarsa,
    ozaman türkiyede bandwith diye bir sorun yok demekdir, akk de külliyen bizim için kazık demekdir,
    tıpkı 4.5g deki kota paketleri gibi.

her ayın başında tüm akk ler kotalar 0 lanıyor ve herkez paketlerindeki en yüksek hızda internete girerken
    bir donma yavaşlama olmuyorsa, neden bize bunları dayatıyorlar bizde kuzu kuzu itaat ediyoruz.. yazık bize..

bizi bir takım bahaneler adı altında devlet eliyle kandırıyorlar kazıklıyorlar söhüşlüyorlar, sesimizde çıkmıyor, memnunuz..
    adam hollandada evinde dedicated hosting servisi vermeye başlamış biz nelerle uğraşıyoruz arkadaş..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)