Rivada biraz uzak kalıyor ama hem motorla gezi yapılmış olur hemde güzel yerler vardır üsküdarda aradığımı bulamazsam bende beykoz veya rivaya yönelirim
Rivada biraz uzak kalıyor ama hem motorla gezi yapılmış olur hemde güzel yerler vardır üsküdarda aradığımı bulamazsam bende beykoz veya rivaya yönelirim
Yahu balıkçılar nereye kayboldu?
Bak gümüş başladı başlayacak.
Dün çok rüzgarlıydı bugün gittik ilk defa 2 saatte 4 balık yakaladık inşallah zamanla çoğalacak
Gümüş ne oluyor ?
Pantolon balığı olta ile tutulmaz..!!
Hamsiye benzer sert pullu pırıl pırıl bir balık...kıyıdan sallama ile beyaz çapari ile avlanabilir...
Valla çok güzel bir duygu 3 tane istavrit bir tanede hamsiye benzer birşey tuttuk havalar düzelince bollaşır umarım
Hamsiye benser dedigin sey gumustur buyuk ihtimal....
bence galataya gidin derim, hayatımda hiç balık tutmadım ama galata köprüsündeki ortam gördüğüm kadarıyla süper
Galata fazla kalabalık ve yoğun oluyor ayrıca ulaşımda sıkıntı. En güzeli sahilden oltayı sallamak bir park kenarında mangal kokuları eşliğinde
Millet 4 lü 5 li çekiyodu kendim tutmuş kadar seviniyodum
bende gelirim ama balık yemeye :p
rakı balık yapacaksak gelirim bro
Dediğiniz şeyler olduğunda balığın ne avına ne sofrasına beni yaklaştıramazsınız bile...
Hoş çok da tınnn tabi sizin için biliyorum da..
Yinede söylemek istedim...
evet beyler malum çinekop,sarıkanat dönemi oltacılar için başladı,aktif olarak takip eden boğazda kıyıların ne durumda olduğunu bilen birileri varmıdır?bugün anadolu kısmında harem,anadolu hisarı arasında nabız yoklamaya gidicem durumlar iyiyse prof veya acemi farketmez yemli çinekop için kamışı makinası uygun olan herkesle eşlik edebilirim.Acemi arkadaşlarada yardımcı olabilirim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)