Sosyal medyada motosikletlen hava atıyor musunuz?
Reklamlar
-
Motosiklet kullanan çoğu kişinin her 2 fotosundan biri motosikletiyle veya profil resmi kesinlikle motor tepesinde. Bu tutku olarak mı görgüsüzlük olarak mı yorumlanır? Geçen dayım aradı facede hiç motorla fotoğrafın yok hani motosiklet almıştın dedi illa gösteriş mi yapalım yani
Reklamlar
-
Motosiklet veya araba aldıysan satın alma anından itibaren hergün motosikletin fotoğrafını sosyal paylaşım sitelerinde paylaşacaksın.
O profil artık sana ait olmayacak, o aldığın araba veya motosiklete ait olacak....
-
benim de yok. koyanlar da genellikle kimlik tanımlarını motosiklet üzerinden yapan vasıfsız insanlar olarak görüyorum. bir şey olamadık bari " motorcu " olalım gibi. fakat konulan fotoğraf önemli tabi ayrıca bir kampta vs olunursa benim yargılama hakkım yok fakat direk motosiklet ve fotoğrafı çeken arkadaş varsa bence durum böyle.
-
Çorum İl Temsilcisi
Motosikletli fotoğraflarımı da atıyorum ama profil fotoğrafı forumdaki ile aynı
-
3-4 sene önce baya bi motorlu foto atardım. Yaşım büyüdükçe ve motosiklete doydukça bu alışkanlığımı bıraktım. Tek başınıza değil de motorlu grubunuz varsa ve onlarla çektirdiğiniz fotoğrafları atarsanız görgüsüzlük olarak görülmez.
-
daha çok yaşla ve yaşına göre ne kadar olgunlaştığınla alakalı. 5-10 sene önce bende koyar hava atardım. şimdi hiç umrumda değil sahip olduklarım
-
Sosyal medya denilen şeyin başlıca amaçlarından biri sosyal faaliyetlerini diğer insanlarla sanal ortamda paylaşmaktır, o ortama taşımaktır.
Sen gidip motorla fotoğraf paylaşıp altına da "40.000 TL'ye aldığım yeni motosikletim" yazarsan bu tabi ki görgüsüzlüktür hava atmaktır.
Ancak motor üstünde olan bir fotoğrafını profil fotoğrafı yapmak yada paylaşımlarının genelinin bu tarzda olması sosyal medyayı amaçları dahilinde kullanmak demektir.
Adam gidip vesikalık fotoğrafını mı profil fotoğrafı yapsın? Yada "havalar da iyice soğudu" mu yazsın duvarına?
Ayrıca; "motosikletlen" değil "motosiklet ile".
-
Face de yok instagram da 1 tane var.
Genelde yıkarsam falan snap atarım okadar
-
İsmi lazım değil bizim bir abi 1299s aldı daha 2 ay olmamıştır yemin ediyorum 112 fotoğraf paylaşmış.
-
valla bendeki durum şöyle ,
benim motorun facesi var arada benim fotograflarımı yayınlıyor.
-
Kişisel facebook ve instagramım bile yok.
-
Üye olduğum tek sosyal paylaşım sitesi burası...
Acaba bu bir asosyallik mi yoksa aksine sosyallik mi?
-
Nazara gelir diye oraya buraya resim koymuyorum..
Ayrica gosterise ne gerek varki
-
Benimde ne facebook ne instagram var.Bana göre değil,vakit kaybı gibi geliyor bana.
-
benim motorun sosyal medyada en az 132 tane fotoğrafı vardır ama emin olun hiçbirinde motorun üstündeki ben değilim
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
İsmi lazım değil bizim bir abi 1299s aldı daha 2 ay olmamıştır yemin ediyorum 112 fotoğraf paylaşmış.
bilader az bile atmış. bende olcak o 1299 tane atarım. her CC başına 1 fotoğraf atarım. :D
-
Süper Moderatör
Halbuki yediğimiz yemeğin resmini koymamız lazım
Vesikalık mı koyulsun diyecektim ki Motorkafa demiş.
Facebook twitter neyim bağlatmadım ben, instagram hesabım var ilgi alanım olan şeyleri takip etmek için. Onda da hiç resim paylaşmadım henüz.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Sosyal medyada resim paylasmayi pek sevmem, buraya uye olduktan sonra bile 3 4 tane motor alip satmama ragmen konu açıp yeni motorum vs. paylasmamisimdir.
Paylaşanı asla yadırgamam, insanoğlu yeni birseyler aldigi zaman etrafindaki insanlardan guzel olumlu yorumlar duymak isteyebiliyor tabiki..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
80 yıllık face kullanıcısıyım fotoğraf yılda 1 kere anca paylaşırım. Singapurun altını üstüne getirdim marinabayın tepesinde bi fotoğraf paylaş dimi yok.
Bana göre diil ben görmüşüm bana yeter. Ama motoru alınca üstünde bi foto çekilip attım ilk heves 100 küsür kişi beğendi Beni heycanlandırmasada ilgi çekiyor demekki.
-
Motosiklet fotosu paylaşmak neden görgüsüzlük olsun.Millet sevgilisi ile öpüşürken,yiyişirken fotosunu koyuyor,bazı çiftler yaptıkları çocuğun boy boy fotosunu koyuyor hele çocuk erkek ise pipi fotosu bile görme imkanınız var,millet yediğini,içtiğini,zıçtığı her mokun fotosunu koyuyor,her gittiği yurtdışı tatilinde 3500 adet foto koyuyor bunlar görgüsüzlük olmuyor ama motosiklet sever birisi gerçekten çok sevdiği motosikletinin fotosunu koyunca görgüsüzlük oluyor?Benim burada profil resmimin aynısı Facebook'ta da var ara sıra kullanıyorum.Motosikletim farklı bir kompozisyon ile çekilmiş güzel bir fotosu var onu da Facebook cover fotosu olarak kullanıyorum ara sıra.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)