Yabancı Film (orjinal dublajsız) indirmek için torrent sitesi bakıyorum . kickass kullanıyordum ama devamlı virus çıkıyor. Sağlam site lazım arkadaşlar. Ne tavsiye ederisniz?
Yabancı Film (orjinal dublajsız) indirmek için torrent sitesi bakıyorum . kickass kullanıyordum ama devamlı virus çıkıyor. Sağlam site lazım arkadaşlar. Ne tavsiye ederisniz?
Ben de aynı siteyi kullanıyorum bayağıdır, herhangi bir sorun yaşamadım. Yüklenen dosya ile alakalı sanırım, film indireceksem o site üzerinden güvenilir kullanıcılar (Yify gibi) upload ettiklerini indiriyorum.
Kapalıçarşıya selamlar
arenabg.com
uzun zamandır çok kullandığım site. Daha hiç virüse rastlamadım.
Film indircekseniz İnternet Download Manager kullanın temiz iş
kat.ph
Filmde nasıl virüs olur ki?İndirirken sadece filmi seçip indirebilirsin ve . e xe, .bat gibi uzantılı dosyalara dokunmadan direk sil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Hazır torrent ten konu açılmışken; bu torrentte takip işini bilen var mı?Anlayabilirmiyiz takip edildiğimizi?Bir kaç yorumda izlendim yazan gördüm. Başımıza bir iş alır mıyız?
http://zamunda.net/signup.php
Şu anda üyelik açık. girip alın üyelik.
Ben yıllardır zammunda ve arenabg kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yok seed de yapmıyorum zaten upoad hızımız süper hızlı olduğu için upload da yapamıyorum. ama yinede deli gibi indiriyor. türk torrentler gibi değil. bide beleş. türk torrentler paralı üyelik veriyor
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
www.extratorrent.com / ben buradan indiriyorum sorunsuz direk alıyorum. Virüs tehlikesi yok.
Zamanda. 10tb download um vardır şimdiye kadar. 10sene oldu
Torrentbutler.eu
Konusu açılmışken Arena-TR davetiyesi gönderebilecek olan var mı ?
Bittürk davetiyesi isteyen varsa yardımcı olurum.
Grafik tasarım ve 3D ile ilgili konularda Cgpeers ı kullanıyorum. Her ayın 1 ve 15'inde üyelik açıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)