Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KIRMIZIDA KASITLI ARKADAN VURMA VE İTTİRME İZMİR

REKLAM ALANI
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Dolmuscular taksiciler uzun lafın kısası ticari araç söförleri ülkemizin kanayan yarası. İyisi yok mu vardır ama trilyonda bir bana göre...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Ninja zx636 Abs krt edition
    Öncelıkle gecmıs olsun Polise gidip bana çarptı dersenız getırmezler Ama benım hayatıma kast ettı benı kasten öldürmeye kalktı dersenız o adamı 30 dk içerisinde karakola getıreceklerdir ;) ozaman adamdan hesap sorabılır mahkemeye bıle verebılırsız geçmiş olsun

Motosikleti
    yamaha tracer 700 2016
    Bela gelmis ve catmis,resmen katil olmak icin hakli bi sebep.

Adamin agzini burnunu carsamba canagina cevirsem yine hirsimi alamazdim.o derece sinirlendim..

Gecmis olsun ne kadar sinirlensen azdir.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoru sağa çekip 112 arayacaksın. Kırmızı ışıkta bir araç çarptı kaçtı diye. Ambulans gelecek seni alacak hastahaneye gideceksin. Boynum ağrıyor zedelendi diyeceksin.

3 saat polis beklemek yerine 2 saat hastahanede bekleyeceksin. Hastahane polisi gelip ifade alacak, durumu ve plakayi vereceksin.

Savcılık muhtemelen yaralama ve olay yerinden kaçtığı için tahkikat başlatacak.

Şahit varsa telefon numaralarını rica edeceksin. Savcilik düşük bir ihtimal mobeselere bakar.
    Sonra kamu davası açılır.

Araç kamerası yoksa en kolayı budur.

Daha mantiklis8ni duymadım şimdiye kadar, varsa beni de bilgilendirin lütfen.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Geçmiş olsun.O servis büyük ihtimalle hergün aynı istikametten gibip geliyordur.Boş bir gününde adamı takip et çaktırmadan, arabasını park edip gittiği zaman spreyle arabaya boylu boyunca MOTOSİKLET.NET yaz o ona yeter uraşıp dursun.

2SALLA1BAĞLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SALCANO Tiger Speed
    Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler, olayı şu şekilde bir çözüme kavuşturdum bilmiyorum doğrumu yaptım yanlışmı.

Öncelikle;

GhostRıderTR Hocam, olaydan sonra 1.5 saat polis gelmedi dediğim gibi 3 saat 15 dk sonra aradılar geldik diye, bölge karakoluna gittim ve memurlarla görüştüğümde, sonuç alamazsın bişey çıkmaz dediler. Şikayetçi olacaktım konunun sonlarına doğru söyleyeceklerimi okumanızı isterim

goreny Hocam, normalde kavga taraftarı değilim ancak, beklemyordum böyle bir olayı şok oldum ve o anki sinirle 4 metre 300 kiloluk kas torbasıda olsa, silahı ağzıma dayasalarda gıram geri çekilmezdim sonuna kadar sözümün arkasındayım malesef. Tabi sinirler yatışıyo sonra Ancak bu olay boşverilecek birşey değildi, kısmen çözüme kavuşturdum.

Zuzuuuuw Hocam, bi dahakine öyle yapıcam Deviricem yere yavaşça sonra kaldırıcam yere değmeden, ayağım acıyo yapıcam. Çünkü, hepimiz biliyoruz ölmeden yaralanmadan, hastanelik olmadan kanuni olarak hiç bişiy olmuyormuş. Gördük, geçirdik.

GELELİM OLAYLARA

Saat 3 civarı Firmayı aradım ve konuyu aktardım dedim böyle böyle. Böyle bi hareket insanlık dışı, canıma ve malıma kastetti, bana verdiği zarar önemli değil ama bende hasar aldım, şimdi gidip arabanın camını indirsem, tamponu indirsem aynasını alsam araba şoförün değil sizin arabanız v.b güzel güzel konuştum. Tabi sonlara doğru artık kendimi tutamadım ana bacı yaptım şoföre. Allah Allah neden böyle yapmışlar ki bi arıyım sorıyım dedi, şoför akabinde telefonu açmadı ve döneceklerini söyleyip şoförün numarasını izmir yazhaneden ( otogar ) alabileceğimi söyledi, teşekkürler sonuç bekliyorum dedim kapattım. Alan kodunu yanlış çevirdiğimi karşıdaki telefonu açınca farkettim Önceki konuştuğum yetkiliye bağladı numarayı tekrar istedim, şu şekilde bir ekleme yaptım. Ben sizden yanıt bekliyorum hocam, siz birşey yapmazsanız çirkefleşicem haberiniz olsun diyince adam parladı, he nolacak napıcan falan, arabanızın ağzına sıçıcam, şoförünüzlede bi güzel dövüşücez v.b, telefondaki şahsa gayet saygılıyım, akabinde şoföre yardırıyorum .s işte iki saattir küfür ediyorsunda, şoför annesini sokaktamı bulmuş v.b telefon konuşmamız kayıt altında en ufak bişeyde polis veririz ( cike cike alırız parasını ) , bağırmaya başladık, dedim ben anamı babamı çocuğumu sokaktamı buldum, madem işi var 4 lüleri yaktıda geldi iki selektör attı, bizmi yol vermedik, bizmi ışıkta geçmedik. Hodri meydan sizin şoförünüz hem canıma hem malıma kastetti, en sonunda tam ne dedi hatırlamıyorumda, bende tekrar üstüne basa basa küfürümü tekrarladım en son yazhaneden telefonunu alabilirsiniz şeklinde güzelce kapattık telefonu.
    Yazhaneyi aradığımda yetkiliye bağladı, sanırım işletmeci adam insaflı çıktı. Olay ne dedi ben yardımcı olıyım, dedi ya olurmu öyle şey, işine son veririz olurmu öyle şey, ne olursa olsun dedi. gelebilirmisiniz burda bakalım ne var ne yok 4:30 çıkıcam yetişebilirmisiniz ? Ok dedim çıktım yola,
    gittim görüştüm, şoför geldi gittik aracın yanına, yol gösterdi buyrun bakalım dedi, giderken şoför sordu nerde vurmuşum ben size diye, bende hiç bi motosiklete vurmadınız yani ? dedim. dedim ben masrafında değilim, benimde evimde bekleyen bir annem, bir babam, çoluğum çocuğum var yapılan hareket insanlık dışı hepimizin ailesi var, olur çocuğun ateşlenir, ayağı kırılır. Hanımın doğum yapar diyecektim lafımı ağzıma tıkayarak ne olursa olsun öyle birşey olmaz olamaz, bu araçlarda şirket aracı şoförlere emanet. Ayağımla gösterdim reflektör kırılmış, çamurluğun tırnağı kırık sallanıyo, ucuda sürtmüş zımparalanmış gibi, araba hiç birşey yok. Dediler bumuydu şoför, o an içimde bişey oldu, tamam bu diyemedim kendime, benziyo ama tamda emin değilim günahına giremeyelim dedim, emin olamadım çünkü. Sen bilirsin dedi, istersen tutanak tutalım ben genel merkeze bildirmek zorundayım, işine son verilir diyince içimden dedim boşver 2salla 1bağla Biz şimdiye kadar bi vukuatını görmedik sadece otobanda bir defa hız cezası geldi onuda şoför ödedi dedi, bi adama bakıyorum bi yetkiliye, şoför ikibüklüm, bilmiyorum hiç farkında değilim abi nolur yapma modunda, bilmiyorum ama yinede masrafın neyse ben karşılarım, dedim tamam aramızda kalsın, adam şoföre abi kusura bakma abi ama bi daha olursa çıkarmak zorunda kalırım dedi. Çay ikram edelim dediler, teşekkür ederim eve doğru yol aldım. Bilemiyorum arkadaşlar doğrumu yaptım yanlışmı, size bırakıyorum. Bu gün bana yapan yarın başkasına yapıcak, şuan diyorum keşke tutsaydık tutanak, zaten başka şoför yok, adamda benziyo 50li yaşlarda.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.O servis büyük ihtimalle hergün aynı istikametten gibip geliyordur.Boş bir gününde adamı takip et çaktırmadan, arabasını park edip gittiği zaman spreyle arabaya boylu boyunca MOTOSİKLET.NET yaz o ona yeter uraşıp dursun.
    "Honda Civic V-TEC 2 video klip" de yazacak...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı 2SALLA1BAĞLA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler, olayı şu şekilde bir çözüme kavuşturdum bilmiyorum doğrumu yaptım yanlışmı.

Öncelikle;

GhostRıderTR Hocam, olaydan sonra 1.5 saat polis gelmedi dediğim gibi 3 saat 15 dk sonra aradılar geldik diye, bölge karakoluna gittim ve memurlarla görüştüğümde, sonuç alamazsın bişey çıkmaz dediler. Şikayetçi olacaktım konunun sonlarına doğru söyleyeceklerimi okumanızı isterim

goreny Hocam, normalde kavga taraftarı değilim ancak, beklemyordum böyle bir olayı şok oldum ve o anki sinirle 4 metre 300 kiloluk kas torbasıda olsa, silahı ağzıma dayasalarda gıram geri çekilmezdim sonuna kadar sözümün arkasındayım malesef. Tabi sinirler yatışıyo sonra Ancak bu olay boşverilecek birşey değildi, kısmen çözüme kavuşturdum.

Zuzuuuuw Hocam, bi dahakine öyle yapıcam Deviricem yere yavaşça sonra kaldırıcam yere değmeden, ayağım acıyo yapıcam. Çünkü, hepimiz biliyoruz ölmeden yaralanmadan, hastanelik olmadan kanuni olarak hiç bişiy olmuyormuş. Gördük, geçirdik.

GELELİM OLAYLARA

Saat 3 civarı Firmayı aradım ve konuyu aktardım dedim böyle böyle. Böyle bi hareket insanlık dışı, canıma ve malıma kastetti, bana verdiği zarar önemli değil ama bende hasar aldım, şimdi gidip arabanın camını indirsem, tamponu indirsem aynasını alsam araba şoförün değil sizin arabanız v.b güzel güzel konuştum. Tabi sonlara doğru artık kendimi tutamadım ana bacı yaptım şoföre. Allah Allah neden böyle yapmışlar ki bi arıyım sorıyım dedi, şoför akabinde telefonu açmadı ve döneceklerini söyleyip şoförün numarasını izmir yazhaneden ( otogar ) alabileceğimi söyledi, teşekkürler sonuç bekliyorum dedim kapattım. Alan kodunu yanlış çevirdiğimi karşıdaki telefonu açınca farkettim Önceki konuştuğum yetkiliye bağladı numarayı tekrar istedim, şu şekilde bir ekleme yaptım. Ben sizden yanıt bekliyorum hocam, siz birşey yapmazsanız çirkefleşicem haberiniz olsun diyince adam parladı, he nolacak napıcan falan, arabanızın ağzına sıçıcam, şoförünüzlede bi güzel dövüşücez v.b, telefondaki şahsa gayet saygılıyım, akabinde şoföre yardırıyorum .s işte iki saattir küfür ediyorsunda, şoför annesini sokaktamı bulmuş v.b telefon konuşmamız kayıt altında en ufak bişeyde polis veririz ( cike cike alırız parasını ) , bağırmaya başladık, dedim ben anamı babamı çocuğumu sokaktamı buldum, madem işi var 4 lüleri yaktıda geldi iki selektör attı, bizmi yol vermedik, bizmi ışıkta geçmedik. Hodri meydan sizin şoförünüz hem canıma hem malıma kastetti, en sonunda tam ne dedi hatırlamıyorumda, bende tekrar üstüne basa basa küfürümü tekrarladım en son yazhaneden telefonunu alabilirsiniz şeklinde güzelce kapattık telefonu.
    Yazhaneyi aradığımda yetkiliye bağladı, sanırım işletmeci adam insaflı çıktı. Olay ne dedi ben yardımcı olıyım, dedi ya olurmu öyle şey, işine son veririz olurmu öyle şey, ne olursa olsun dedi. gelebilirmisiniz burda bakalım ne var ne yok 4:30 çıkıcam yetişebilirmisiniz ? Ok dedim çıktım yola,
    gittim görüştüm, şoför geldi gittik aracın yanına, yol gösterdi buyrun bakalım dedi, giderken şoför sordu nerde vurmuşum ben size diye, bende hiç bi motosiklete vurmadınız yani ? dedim. dedim ben masrafında değilim, benimde evimde bekleyen bir annem, bir babam, çoluğum çocuğum var yapılan hareket insanlık dışı hepimizin ailesi var, olur çocuğun ateşlenir, ayağı kırılır. Hanımın doğum yapar diyecektim lafımı ağzıma tıkayarak ne olursa olsun öyle birşey olmaz olamaz, bu araçlarda şirket aracı şoförlere emanet. Ayağımla gösterdim reflektör kırılmış, çamurluğun tırnağı kırık sallanıyo, ucuda sürtmüş zımparalanmış gibi, araba hiç birşey yok. Dediler bumuydu şoför, o an içimde bişey oldu, tamam bu diyemedim kendime, benziyo ama tamda emin değilim günahına giremeyelim dedim, emin olamadım çünkü. Sen bilirsin dedi, istersen tutanak tutalım ben genel merkeze bildirmek zorundayım, işine son verilir diyince içimden dedim boşver 2salla 1bağla Biz şimdiye kadar bi vukuatını görmedik sadece otobanda bir defa hız cezası geldi onuda şoför ödedi dedi, bi adama bakıyorum bi yetkiliye, şoför ikibüklüm, bilmiyorum hiç farkında değilim abi nolur yapma modunda, bilmiyorum ama yinede masrafın neyse ben karşılarım, dedim tamam aramızda kalsın, adam şoföre abi kusura bakma abi ama bi daha olursa çıkarmak zorunda kalırım dedi. Çay ikram edelim dediler, teşekkür ederim eve doğru yol aldım. Bilemiyorum arkadaşlar doğrumu yaptım yanlışmı, size bırakıyorum. Bu gün bana yapan yarın başkasına yapıcak, şuan diyorum keşke tutsaydık tutanak, zaten başka şoför yok, adamda benziyo 50li yaşlarda.
    merak etme seni çetin ceviz görünce o tekrar motorları hiçe saymaz ... büyük ihtimalle sürekli milleti ite kaka gidiyordu senin gibi birinin çıakcağını beklemiyordu ama şunu iyi gördük "kafan kopsa" polis gerçekten ciddiye alıcakmış çünkü yani polisin bundan birşey çıkmaz lafına hastayım biz öldükten sonra bişi çıksa umrumda olurmu ? , reflektör vs bişi değil o sana şöyle maddi zararını ödesin yeterli olur bence tekrar yapmaz...dikkatli olur...
    2SALLA1BAĞLA bunu beğendi.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 2SALLA1BAĞLA adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Öncelikle;

GELELİM OLAYLARA

yanlış yaptın!!

Bir kere senin gazını almışlar. Çıkarırız atarız vs gibi bişey olmaz. Senin arkandanda çay içerken lavuk vs demişlerdir kesin.

Sana zarar gelmedi ama bir dahaki sefere bana zarar verebilir. ACIMAYACAKSIN, ne trafikte ne de yaşamda.

Hata yapmak ayrıdır, yanlış yapmak ayrı.

Geri geri gelirken çarpar devirir motoru, bu bir hatadır. Affetmek erdemdendir. Sonuçta şöför, saatlerce direksiyonda.

Kasıtlı olarak gelip sıkıştırırsa, cana veya mala kastederse bu hata değildir, bunun adı YANLIŞTIR.

Yanlış affedilmez, besle yetimi öpsün gözünü diye bir atasözü var, döner seni öper o yetim. İşinden olsun, sağlığından olsun neyinden olursa olsun yanlış affedilmez.

Bu adam yarın trafikte birisinin canına mal olur ise kanı senin de ellerindedir
    You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
    The older I get, the faster I was.

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Aracın size çarptığı saat ve aracın çarptığı yol o aracın sefer güzergahına ve saatine uyuyor mu diye sorsaydın olup.Şöförün o adam olduğunu kanıtlardın.

Baya uğraşmışsın.Konuyu ilk okuduğumda sanki bana arkadan çarpmışlar gibi öfkelendim kinlendim.Şuan konuyu okuyunca kinim öfkem gitti çünkü adam cezasını çekmiş sayılır yani yaptığının bedelini ödemiş o işten çıkma korkusu ona yeter...

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben bu kadar uğraşsam onun işine de başlarım , ekmeğine de. Defolsun gitsin onun yerine adam gibi birisi ekmeğini kazanır o pozisyondan. Neyse geçmiş olsun. Malesef ülkemiz hakların aranabildiği, ola ki arandı; adaletin sağlandığı, hakların ödendiği bir ülke değil.

kurye13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Bilmeden yapılan hatalar için özür dilenir ve bu hatalar affedilebilir ama bilerek yapılan kötülükler için özür dilenmesi anlamsızdır, affedilmesi de yanlış.Çünkü insan olsa zaten öyle bir şey yapmaz.Ben o şoförün rol yaptığına, en ufak bir pişmanlık duymadığına, yarın aynı şekilde araç kullanmaya devam edeceğine adım gibi eminim.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    http://www.niksarkale.com.tr/Default.asp?syf=Form

İlgili firmanın yukarıdaki iletişim formuna girip aşağıdaki mesajı yazdım.

Akıl öğretmektense arkadaşa destek olmayı tercih ederim diyenler görev başına...

18 mart 2016 cuma saat 08:40 sularında İzmir Çeşmealtı-Konak istikametinde
    60 NA 010 plakalı servis aracınız motosiklet sürücüsü arkadaşımızı taciz etmiş, hafifçe çarparak kaçmıştır. Yaralanma yada maddi hasar olmamış olsa da bir sonrakinde böyle bir şans olmayabilir. Söz konusu kasabı firmanız neden çalıştırmaktadır? İlgili sürücü hakkında ne gibi bir işlem yapıldığı konusunda inandırıcı bir açıklama yapmamanız durumunda milyonlarca üyesi olan motosiklet forumlarında ve diğer mecralarda firmanızın hakkında gerekli girişimlerde bulunulacaktır.
    Gereği rica olunur.

Not : Firma inandırıcı bir açıklama yapana kadar bu firmayı kesinlikle kullanmayacağım.

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Açıklama yapsalar da bu firmayı kesinlikle kullanmam.Çünkü bu firmanın böyle bir şöförü var ve bu şöför gördüğümüz üzere insanların can ve mal güvenliğine önem vermiyor.Topluma saygısı yok, muhtemelen de trafik konusunda da insan ilişkileri konusunda da eğitimsiz birisi.Bu adam yolcuya da saygı duymaz, taşıdığı eşyaya da işine de saygı duymaz.
    istanbu_gezg bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)