bir zamanlar sevdiğiniz kızların böğrünüze kroşe veya aduket çektiği iz bırakmış şarkıları paylaşalım
Buzlarım çözülür gül yüzünü göstersen aşki bir dinlesen.....
bir zamanlar sevdiğiniz kızların böğrünüze kroşe veya aduket çektiği iz bırakmış şarkıları paylaşalım
Buzlarım çözülür gül yüzünü göstersen aşki bir dinlesen.....
Zamanında az mı cg avladım hey gidi günler heyy
her gidenin peşine dinlerdim öğrendimki seni seven zaten seni takip eder arzular ister bekletmez seni..
şimdi şehri gezme vakti yalnız başıma nolur sanki aynı yerde çıksan karşimaaa....
birini tanıyım boşuna alışıp sevmeye değmez...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
ayrılık aşkın sessiz kardeşidir kim kimin bilmem kalpte son eşidir....
https://www.youtube.com/watch?v=N3lYwZc2ilI
Bu kadar derinden yaralamamalıydı bir şarkı, her şeyi bu kadar net anlatmamalıydı...
bu aşrkıyla gaza gelip kıza açılmıştım oda reddetmişti benim gibi bir güzelliği
Yazları ne çeşme marmaris clublerde surtsekte hepimizin içinde bi dert bi keder vardır be
İçe kapanık bir çocuktum; hiç arkadaşım da olmadı ilkokul ve lise hayatım boyunca... İçimdeki kopan fırtınanın sesiydi bu
ve anladım ki... Beni anlatan bişeyler de varmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
adanalı deli bekir yer bunları
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
videoyu düzenleyek
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
valla en son 4 yıl öncesini bilirim ben kelle memet i bilmiyorum o zamanlar var mıdır piyasada
ha bu arada benim yaşımdakiler iyi bilir bunu; efsaneyi koymazsak olmaz
solosu bambaşka yerlere götürüyor beni nedense
ooohhhhoooo bu herifler 7 telli gitar almamın tek sebebidir. ammmaaa Twilight of the Thunder God u tek geçerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
abi götürmezse sıkıntı zaten; arkadaşla beraber biz bu parçayı dinlerken, havada da kara bulutlar var o havayı veriyor, bu parçayı dinlerken radarın önünden 167 ile geçmişiz.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
bu parçayı her zaman Anamur'da evimde gece sahile doğru yürürken dinlerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
bir de unutmadan Marty Reis'den de bişey koymazsam olmaz, insanlara harcayacağım vakti müziğe ayırmamı sağlayan parçadır aşağıdaki
Chuck Schuldiner'ın ölümüne yaklaştığı dönemlerde insanın sırtını ürperten notaları bir araya getirdiği şaheseri:
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)