Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bozuk para tümletmenin yolları

REKLAM ALANI
    Evdeki Yazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 110 ft
    iyi akşamlar, kumbara aracılığı ile birikmiş paralar mevcut ama bi sorun var nasıl kağıda dönüşecek ? bakkala çakkala git demeyin hiç sanki babalarına sövmüşüm gibi bakıyorlar" şu parayı bi tümletsek he abi olmazmı :S" diyince... Bankalar ptt falan tümletiyormu az çok araştırdımda kesin bilgiler yok kesin bilgisi olan varsa söylerse sevinirim ... birde bakmak isterseniz " Bozuk Para Yatırılan ATM " Kampanyasınıda imzalaya bilirsiniz zorunlu değildir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Bankalarda butunletebilirsin. Elektrik su faturani kurus kurua odeyerek eylem. Yapabilirsin par aparadir sonucta

KURT-BOZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHİ RTR 150 2014
    Marketin önünde bekliyorsun toptancılar özellikle fırın arabası gelince hemen 50-100 ne varsa alir. 2 . bi seçenekte mahalle pazarına gidiyorsun en baştan başlayıp sonuna kadar tezgahlarda soruyorsun abi bozuk para lazimmi en az her tezgahtan 30-40 lira gideri vardır .
    Bi ara fırında çalışıyordum evliyatini oksadigim patron maasimi bozuk parayla veriyordu

inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaklaşık 10 yıldır hiç 1 lira veya 50 kuruş harcamadım. 3-4 ayda bir 1000 lira civarında birikir ve tümletirim. Bunun için en iyi yer bim. A101 falan gibi ucuzluk marketleri de olur ama hangi bim'e gidersem gideyim üstüne atlıyorlar.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    büyük marketler ve Minibüsçüler
    Evdeki Yazar bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250C
    a 101 veya bim kesin çözüm

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Bende motokuryelik yaptığım zamanda bahşişlerden baya birikiyordu bozuk para. Mağazalarda o kişide yeterli miktarda kağıt para varsa bütünletir. Diğer türlü zor.

Bütünletmenin zevki de ayrı. Sanki beleş para gibi seviniyorsun. Ekipmana asılıyorum. :D

kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    bankada çalışırken 1tl veya en kötü 50 kuruşları tümleyebiliyorduk. 5-10-25 kuruşlar için hiç bi bankanın zaman harcayacağını sanmıyorum.

bankalara gidip yaptığınız eylemler mesela arkadaşın (antilop_skul) dediği gibi 50tl'lik faturanızı 10 kuruşlarla ödemeye kalktığınızda boşu boşuna kendi zamanını da harcarsın orda çalışanında zamanını harcarsın. Ki büyük ihtimalle böyle tek tek sayım işlemlerinde ya sizden fazla bozuk para alınır ya da gişeci arkadaş eksik para alır. Ama gün sonunda kasası 1 tl açık verdiğinde kalkar kendi cebinden verir o parayı.

Yapıcağınız eylemlerde veya kendi düşüncelerinize göre akıllılıklarda rica ediyorum karşınızdakini zor durumda bırakmayın. Konu sapmasın, sonuç olarak çok bozuk değilse paranız bankalar tümler mümkünse bankanın boş olduğu saatleri seçin
    antilop_skul bunu beğendi.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Alıntı kakare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bankada çalışırken 1tl veya en kötü 50 kuruşları tümleyebiliyorduk. 5-10-25 kuruşlar için hiç bi bankanın zaman harcayacağını sanmıyorum.

bankalara gidip yaptığınız eylemler mesela arkadaşın (antilop_skul) dediği gibi 50tl'lik faturanızı 10 kuruşlarla ödemeye kalktığınızda boşu boşuna kendi zamanını da harcarsın orda çalışanında zamanını harcarsın. Ki büyük ihtimalle böyle tek tek sayım işlemlerinde ya sizden fazla bozuk para alınır ya da gişeci arkadaş eksik para alır. Ama gün sonunda kasası 1 tl açık verdiğinde kalkar kendi cebinden verir o parayı.

Yapıcağınız eylemlerde veya kendi düşüncelerinize göre akıllılıklarda rica ediyorum karşınızdakini zor durumda bırakmayın. Konu sapmasın, sonuç olarak çok bozuk değilse paranız bankalar tümler mümkünse bankanın boş olduğu saatleri seçin

Bankalarda bozukpara sayma.makinalari var 1 torba parayi dokersin icine tektek kactane 5 kactane 10 kactane 25 vs sayi verir
    kakare bunu beğendi.
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bankalarda bozukpara sayma.makinalari var 1 torba parayi dokersin icine tektek kactane 5 kactane 10 kactane 25 vs sayi verir
    valla o dediğin çoğu yerde yok ben onu size baştan deyivereyim
    '' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Çoğu esnaf dilencilerin topladıklarını bile bütünler.

Evdeki Yazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 110 ft
    Alıntı kakare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla o dediğin çoğu yerde yok ben onu size baştan deyivereyim
    merkez bankasında banko varmış hocam
    Kişisel Blogum için ==>> ZomPir.blogspot.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    şok a101 gibi mağazalar çok lazım oluyor onlar direk tümler

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Merkez bankası her türlü parayı dönüştürür. Hiç başka yere gidip ağız eymeye değmez.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)