Bozuk para tümletmenin yolları
Reklamlar
-
iyi akşamlar, kumbara aracılığı ile birikmiş paralar mevcut ama bi sorun var nasıl kağıda dönüşecek ? bakkala çakkala git demeyin hiç sanki babalarına sövmüşüm gibi bakıyorlar" şu parayı bi tümletsek he abi olmazmı :S" diyince... Bankalar ptt falan tümletiyormu az çok araştırdımda kesin bilgiler yok kesin bilgisi olan varsa söylerse sevinirim ... birde bakmak isterseniz " Bozuk Para Yatırılan ATM " Kampanyasınıda imzalaya bilirsiniz zorunlu değildir.
Reklamlar
-
Bankalarda butunletebilirsin. Elektrik su faturani kurus kurua odeyerek eylem. Yapabilirsin par aparadir sonucta
-
Marketin önünde bekliyorsun toptancılar özellikle fırın arabası gelince hemen 50-100 ne varsa alir. 2 . bi seçenekte mahalle pazarına gidiyorsun en baştan başlayıp sonuna kadar tezgahlarda soruyorsun abi bozuk para lazimmi en az her tezgahtan 30-40 lira gideri vardır .
Bi ara fırında çalışıyordum evliyatini oksadigim patron maasimi bozuk parayla veriyordu
-
Yaklaşık 10 yıldır hiç 1 lira veya 50 kuruş harcamadım. 3-4 ayda bir 1000 lira civarında birikir ve tümletirim. Bunun için en iyi yer bim. A101 falan gibi ucuzluk marketleri de olur ama hangi bim'e gidersem gideyim üstüne atlıyorlar.
-
Süper Moderatör
büyük marketler ve Minibüsçüler
-
a 101 veya bim kesin çözüm
-
Bende motokuryelik yaptığım zamanda bahşişlerden baya birikiyordu bozuk para. Mağazalarda o kişide yeterli miktarda kağıt para varsa bütünletir. Diğer türlü zor.
Bütünletmenin zevki de ayrı. Sanki beleş para gibi seviniyorsun. Ekipmana asılıyorum. :D
-
bankada çalışırken 1tl veya en kötü 50 kuruşları tümleyebiliyorduk. 5-10-25 kuruşlar için hiç bi bankanın zaman harcayacağını sanmıyorum.
bankalara gidip yaptığınız eylemler mesela arkadaşın (antilop_skul) dediği gibi 50tl'lik faturanızı 10 kuruşlarla ödemeye kalktığınızda boşu boşuna kendi zamanını da harcarsın orda çalışanında zamanını harcarsın. Ki büyük ihtimalle böyle tek tek sayım işlemlerinde ya sizden fazla bozuk para alınır ya da gişeci arkadaş eksik para alır. Ama gün sonunda kasası 1 tl açık verdiğinde kalkar kendi cebinden verir o parayı.
Yapıcağınız eylemlerde veya kendi düşüncelerinize göre akıllılıklarda rica ediyorum karşınızdakini zor durumda bırakmayın. Konu sapmasın, sonuç olarak çok bozuk değilse paranız bankalar tümler mümkünse bankanın boş olduğu saatleri seçin
-
kakare adlı üyeden alıntı
bankada çalışırken 1tl veya en kötü 50 kuruşları tümleyebiliyorduk. 5-10-25 kuruşlar için hiç bi bankanın zaman harcayacağını sanmıyorum.
bankalara gidip yaptığınız eylemler mesela arkadaşın (antilop_skul) dediği gibi 50tl'lik faturanızı 10 kuruşlarla ödemeye kalktığınızda boşu boşuna kendi zamanını da harcarsın orda çalışanında zamanını harcarsın. Ki büyük ihtimalle böyle tek tek sayım işlemlerinde ya sizden fazla bozuk para alınır ya da gişeci arkadaş eksik para alır. Ama gün sonunda kasası 1 tl açık verdiğinde kalkar kendi cebinden verir o parayı.
Yapıcağınız eylemlerde veya kendi düşüncelerinize göre akıllılıklarda rica ediyorum karşınızdakini zor durumda bırakmayın. Konu sapmasın, sonuç olarak çok bozuk değilse paranız bankalar tümler
mümkünse bankanın boş olduğu saatleri seçin
Bankalarda bozukpara sayma.makinalari var 1 torba parayi dokersin icine tektek kactane 5 kactane 10 kactane 25 vs sayi verir
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
Bankalarda bozukpara sayma.makinalari var 1 torba parayi dokersin icine tektek kactane 5 kactane 10 kactane 25 vs sayi verir
valla o dediğin çoğu yerde yok ben onu size baştan deyivereyim
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
Çoğu esnaf dilencilerin topladıklarını bile bütünler.
-
kakare adlı üyeden alıntı
valla o dediğin çoğu yerde yok ben onu size baştan deyivereyim
merkez bankasında banko varmış hocam
Kişisel Blogum için ==>> ZomPir.blogspot.com
-
şok a101 gibi mağazalar çok lazım oluyor onlar direk tümler
-
Merkez bankası her türlü parayı dönüştürür. Hiç başka yere gidip ağız eymeye değmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)