Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Arabadan nefret edeniniz var mı benim gibi?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    Büyük bir şehirde yaşıyorum okula gitmek arabayla 10 dk , otobüsle beklemesiyle 40 dkyı buluyor. Ama iş göründüğü gibi değil evin yanında bi sürü dükkan var ve onların arabaları yolları kaplıyor.Arabayla çıkmak istesen önün kapalı 4-5 dükkan gezip şanslıysan sahibini bulup çıkabilecen sonra bi de bunun dönüşü var yine yer bulamıyon 2-3 sokak arkaya çekip boşalırsa evin önüne koycan. Bunlar canımı sıktığı için araba yakıtı otobüsle aynı olduğu halde otobüse biniyom ve bu yüzden motosiklet alcam. Lanet bi şey park edemezsin trafikte ilerlemez büyük bi şey ters şeride girsen ayvayı yedin vs vs stres sebebi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    trafikte araba içinde oturup bekleyen, ilerlemeyen, sinirli, hayattan bezik tipler kendileri dahil herkesin hayatlarını zorlaştırıyorlar.
    nefret sebebi bu olabilir, ama çok da fazla nefret etmeyelim, cidden yardıma ihtiyaçları var.
    kurye13 bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Kompleksli misiniz ya
    jimi_hendrix, Mengu16, Sj's ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

kurye13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Arabaların görüntüsüne ve konforuna vuruluyor insanlar.Bir de toplumdaki saygınlığına.Ancak sırf mantık açısından düşünürsek özellikle trafiği sıkışık şehirlerde A noktasından B noktasına gitmek için belki de en kötü çözüm araba. 5km altında zaten bisiklete binmek en iyisi, motora bile gerek yok yokuş yağmur falan yoksa.

Şöyle düşünün: İstanbul'da yaşıyorsunuz, belediyenin yada devletin araçlarını ücretsiz alıp kullanabiliyorsunuz.Benzin sizden.Araç sahipliği yok, tüm araçlar devletin, aynı marka ve model.Kaç kişi arabayı tercih eder acaba?Park parası sizden, kaldırıma park etmek diye bir şey yok.Tüm kurallara nizami uyuluyor. Her yere bisiklet yolu var.

Bildiğiniz gibi Danimarka, Almanya, Hollanda gibi avrupa ülkelerinde şehir merkezleri motorlu araçlardan arındırılmaya çalışılıyor.Şehri duman çıkaran, çevreyi kirleten, gürültü yapan, hızı ve kütlesiyle tedirginlik yaratan dikkat dağıtan kocaman çelik kutulardan kurtarmaya çalışıyorlar.Bunun nasıl bir hata olduğunu anlamış durumdalar.Amerikan filmlerinde bize yıllarca araba iyi bir şeymiş gibi dayatıldı, o filmleri izleye izleye kendi aklımızı kullanabilme yetisini yitirdik.Değer yargılarımızı filmlere dizilere göre oluşturduk.Halbuki onların tek kaygısı daha çok izlenebilmek ve bu sayede daha çok para kazanabilmek.
    abeciMotoru ve DarkWheel bunu beğendiler.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Dün netten tanıştığım bir hatunla buluşmam vardı. Yağmur yağınca mecburen aldık arabayı. Cafe, benim ev ve onun ev üçgeni maksimum 4-5 km. 35 dakikada cafeden kızın evine, oradan 40 dakikada da kendi evime ulaşabildim. Trafik lambaları çalışmıyor, dört yol ağzına kadar dolu ve tıkalıydı. Motosikletle çıkmış olsam maksimum 10-15 dakika sürerdi. Psikolojimden ziyade yaktığım mazot da cabası.

disturbed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    araba iyidir, sadece istanbul'da yaşamıyorsan.
    retox70 bunu beğendi.

retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kısıklı, Motosiklet Fuarı arası 3,5 saat.
    disturbed ün dediği gibi İstanbulda yaşamıyorsan araba iyi..

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Araba büyük şehirlerde çekilmez.
    Kıyıda köşede sakin bir ilçe bulup oralarda çorbana bakacan..
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Büyük bir şehir derken? Niye olaya gizem katıyorsun
    Dediğin gibi keşmekeş trafik ve park sorunu nefret sebebi araba için

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    abi şimdi şu güzellik sevilmez mi be yaaaaaaaa.... vuuuuuuuuuuuuuut tut tut tututututututututututut

DarkWheel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XVS 1300 Midnightstar
    Araban varsa paralı, yoksa fakir olarak görüldüğümüz davar zihniyeti. Ama davar bilmiyor ki araba eziyetten başka bişey değil.
    doguayaz bunu beğendi.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Evli isen hele ki çocuk varsa araba şart. Sevsen de sevmesen de kullanacaksın. Market alışverişi, çocukların okula gidiş gelişi, gece misafirlikleri, çocukların hastalıkları gibi sonsuz sebeplerden dolayı arabaya ihtiyacımız var. Benim gibi uzak ilçede oturuyorsan daha da gerekli. Tek kişilik işlerimde motoru kullanıyorum.
    turbocharge bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi şimdi şu güzellik sevilmez mi be yaaaaaaaa.... vuuuuuuuuuuuuuut tut tut tututututututututututut
    http://i.hizliresim.com/Ykkvyz.jpg
    Sevilmez.(On karakter.)
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    tamam, sakin
    tomofil ve motosikleti aynı düzlemde karşılaştırmak gereksiz.

tomofil "ortaokul diploması alabilmek için mecburiyetten çaldığımız blok flüt"se,

motosiklet "seslendirmezsek eksik kalacağımız bir senfoni"dir.
    Osm@n, Thracian ve otopsici bunu beğendiler.

Hamza Toruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DORUKOĞLU
    Kutu kutu pense Trafikte ben giderim araç sürücüleri bakar el sallayın pampalar
    Bizim şu yağmur isinede bir çözüm bulsak herşey tamam da ama aile sahibi insanlar için araç zorunluluk bence ...Gebze-Küçükçekmece arasını 6 saatte arabayla gittik zulüm la valla zulüm .Ben 4-5 saatte Gebze den Ankara ya gidiyorum

Motosikleti
    4. motor Honda
    Araba iyidir kışın -15 derecede arabanın içinde keyifle müziğini dinleyip kahveni içersin,
    Yazında +40 derecede keyifle müziğini dinleyip yanındakiyle sakin sakin konuşup red bull unu içersin, araba güzeldir

DarkWheel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XVS 1300 Midnightstar
    Alıntı c4gin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araba iyidir kışın -15 derecede arabanın içinde keyifle müziğini dinleyip kahveni içersin,
    Yazında +40 derecede keyifle müziğini dinleyip yanındakiyle sakin sakin konuşup red bull unu içersin, araba güzeldir

Motorda da içersin redbull. Ben geçen içtim mesela. (İÇEMEDİ)

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı bilirkişi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük bir şehirde yaşıyorum okula gitmek arabayla 10 dk , otobüsle beklemesiyle 40 dkyı buluyor. Ama iş göründüğü gibi değil evin yanında bi sürü dükkan var ve onların arabaları yolları kaplıyor.Arabayla çıkmak istesen önün kapalı 4-5 dükkan gezip şanslıysan sahibini bulup çıkabilecen sonra bi de bunun dönüşü var yine yer bulamıyon 2-3 sokak arkaya çekip boşalırsa evin önüne koycan. Bunlar canımı sıktığı için araba yakıtı otobüsle aynı olduğu halde otobüse biniyom ve bu yüzden motosiklet alcam. Lanet bi şey park edemezsin trafikte ilerlemez büyük bi şey ters şeride girsen ayvayı yedin vs vs stres sebebi
    bendede tam tersi durum var motorun iki tane örtüsünü aç , 4 tane zincirini çöz evin en ücra yerinde döndür ,kapıyı aç ,kapını önünde araba varsa al müsait yere , rampayı koy motoru çıkar bir daha rampayı içeri al eve tekrar gir çantayı , kaskı , kamerayı eldiveni al , motoru ısıt yola çık en az 20 dakika şimdi bende motordan mı nefret edeyim
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Alisilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    Çok sakin biyerde yaşıyorum, en yakın hastane 15 km. Ve 2 aylık bi bebeğim var, fıtık sorunu oldu, bigünde 3 kere acil servise gittim. Çocuğun varsa araba şart, sevsek de sevmesek de mecburuz. Yalnız gideceğim yerlere motorla gidiyorum.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevilmez.(On karakter.)
    vuuuuuututututututut

nasıl sevilmez abi yaaa :D

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)