Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arabadan nefret edeniniz var mı benim gibi?

REKLAM ALANI
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vuuuuuututututututut
    https://www.youtube.com/watch?v=u43En9Dqyp8
    nasıl sevilmez abi yaaa :D
    Kardeş muhtemel araban yok ve yorum yapıyorsun. Istanbulda yaşayıp araba ile hayatını geçirmek sevdiğin şeyden bile nefret edeceğin bir hal almaktadır. Ben işe kış şartlarında arabam ile gidiyorum ve dün aksam 18.30 'da kağıthaneden çıkıp - Küçük Yalıya 21.20 'de ulaşabildim.

Şöyle bakacak olursak;

Bir uçak pilotu İsveçten uçağı kaldırıp, istanbula 2.5 saatte gelirken, ben işten eve 3 saatte varıyorum. Araba bazı zaruriyetlerin gereğidir artık. Onun dışında evlat olsa sevilmez.. Ama ihtiyaç malesef vazgeçemiyoruz.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş muhtemel araban yok ve yorum yapıyorsun. Istanbulda yaşayıp araba ile hayatını geçirmek sevdiğin şeyden bile nefret edeceğin bir hal almaktadır. Ben işe kış şartlarında arabam ile gidiyorum ve dün aksam 18.30 'da kağıthaneden çıkıp - Küçük Yalıya 21.20 'de ulaşabildim.

Şöyle bakacak olursak;

Bir uçak pilotu İsveçten uçağı kaldırıp, istanbula 2.5 saatte gelirken, ben işten eve 3 saatte varıyorum. Araba bazı zaruriyetlerin gereğidir artık. Onun dışında evlat olsa sevilmez.. Ama ihtiyaç malesef vazgeçemiyoruz.
    yok hocam ZEVK için iyi araçtır arabalar. İstanbulda en kötü yol aracı şüphesiz arabalar, ama bu benim için bir nefret sebebi değil...
    Kendi arabam şuan yok; ama istanbulda araba kullanıyorum. önceden de 2002 civic vardı
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    B sınıfı ehliyetimi sadece İstanbul dışında kullanmayı tercih ediyorum a sınıfını ise her zaman öncelikli olarak tercih ediyorum. İnanın ailecek İstanbul da kullanılmaz bu otomobiller kalkıp bi yere gitseniz iki saat yer aramak zorunda kalıyorsunuz e kaldı ki trafikte var aile gezerken siz keşke bugün çalışsaydım demekten kendinizi alikoyamiyorsunuz. Onun yerine atlayin metroya vs guzergahi belli olan araclara daha hızlı gidersiniz. Allahtan eşim de de b ve a sınıfı olduğu için İstanbul da isterse o kullanıyor ben otomobili düşünmüyorum bile. Benim açımdan İstanbul da iki avantajı var birincisi düğün dernek bisey olduğunda özellikle eşim açısından iyi oluyor ikincisi de hastaneye yatalak bir durum varsa. Başka da bir avantajı yok bnm açımdan.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vuuuuuututututututut
    https://www.youtube.com/watch?v=u43En9Dqyp8
    nasıl sevilmez abi yaaa :D
    BMW nin en nefret ettiğim kasalarından biri.Bu kasalar ülkemizde zontaların eline düştüğünden beri tiksinti geldi.Hayal kuruyorsak bari büyük hayal kuralım. ;
    Ama ister Bugatti olsun ister Lamborghini isterse Ferrari olsun yoğun şehir içi trafiğinde hiç biri çekilmiyor hepsi işkence.

Bir de şu BMWlerin vutu vutusu bunların yanında sinek vızıltısı gibi kalıyor.

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BMW nin en nefret ettiğim kasalarından biri.Bu kasalar ülkemizde zontaların eline düştüğünden beri tiksinti geldi.Hayal kuruyorsak bari büyük hayal kuralım. ;
    Ama ister Bugatti olsun ister Lamborghini isterse Ferrari olsun yoğun şehir içi trafiğinde hiç biri çekilmiyor hepsi işkence.
    https://www.youtube.com/watch?v=tDvBwPzJ7dY

Bir de şu BMWlerin vutu vutusu bunların yanında sinek vızıltısı gibi kalıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=hXOLPZcvqaQ
    Yok hocam hayal kurma değil; almıştık o arabayı da... Eskiden beridir araba toplama hevesimiz vardı bi,ama masraf beklediğimizden fazla çıktı.(seleyi kesip cafe racer yapmaya benzemiyormuş). biz de ankara ostim sanayisinde bir ustaya sattık...
    Arabanın şu anki hali; o ilk attığım beyaz araba
    Thracian bunu beğendi.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Araba benim icin kendimi bildim bileli tutku,zevk. 7 yasinda tepesine ciktim,16 yasindayim ve hala tepesindeyim. Trafik vs tutkunu adama dokunmaz,varsin evime 2 saat gec gideyim. Gaza bastigimdaki o ses,o ivmelenme,homurtusu bana herseyi unutturur. Ama bu demek degildirki ben motosiklet sevmem. Her ikisi farkli,bambaska tat ve keyif. Kisinin zevkine,ruhuna,yasamina gore degisir. Her ikiside buyuk cilelerle birlikte gelir. Hani derlerya tarafini sec ve savasa katil,aynende oyle tarafini sec ve savasa katil (bu yazdiklarim 2.0 bugeye sti icin gecerli,sirket arabalari icin degil.)

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yok hocam hayal kurma değil; almıştık o arabayı da... Eskiden beridir araba toplama hevesimiz vardı bi,ama masraf beklediğimizden fazla çıktı.(seleyi kesip cafe racer yapmaya benzemiyormuş). biz de ankara ostim sanayisinde bir ustaya sattık...
    Arabanın şu anki hali; o ilk attığım beyaz araba
    Bu ülkede yedek parça,sigorta,vergi,benzin abuk subuk ikici el fiyatları,trafik vb yüzünden güzel arabalar bize haram oldu.Bende de çok küçük yaşlardan beri araba hastalığı var.Tabii araba derken her yerde gördüğümüz dört tekerlekli kafeslerden bahsetmiyorum.Ama şimdilik sadece beni sağa sola götürecek masrafsız,ucuz ve kullanması son derece zevksiz bir araç aldım.Az kalsın 2 yıl önce arkadaşın BMW 116 sını alacaktım ama arkadaşta yedek parça,bakım fiyatlarından canı çıktığı için satıyordu benim de gözüm korktu almadım.

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede yedek parça,sigorta,vergi,benzin abuk subuk ikici el fiyatları,trafik vb yüzünden güzel arabalar bize haram oldu.Bende de çok küçük yaşlardan beri araba hastalığı var.Tabii araba derken her yerde gördüğümüz dört tekerlekli kafeslerden bahsetmiyorum.Ama şimdilik sadece beni sağa sola götürecek masrafsız,ucuz ve kullanması son derece zevksiz bir araç aldım.Az kalsın 2 yıl önce arkadaşın BMW 116 sını alacaktım ama arkadaşta yedek parça,bakım fiyatlarından canı çıktığı için satıyordu benim de gözüm korktu almadım.
    korkmakta haklısınız hocam; BORUsan fiyatları maşallah...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)