yaa bu devleti anlamıyom denizde yüzün diyor ama ıslanmıycaksınız diyor ??
Reklamlar
-
15 Haziran 2006, 23:43
Reklamlar
-
15 Haziran 2006, 23:48
Vergiler yüksek ama aşırı değil. Sorun uygulanma prosedürlerinin garipliği ve sürekli değişmesi, izin belgeleri için on yüz bin milyon devlet dairesini dolaşmak zorunda olmak, yine bir sivri akıllının çıkıp dava açması vs vs.
-
15 Haziran 2006, 23:56
evet arkadaşım bu işin vergili kısmı birde orda çalışıcak olan bir motor fabrikası ise orda ki makina mühendisleri var bizim odtü gibi kaliteli üniversitelrden derce ile mezun olan ögrencilere bizim devlet sahip çıkmaz italyanlar abd fransızlar bizim mühendisleri alıp ülkelerine götürüyor sonra tabi ülkede niye üretim yok sen üretim yapacak personeli elinde tutamıyon ki neyle üretim yapcan. ben inanıyorumki türkiyede de öyle biligili insanlar var bizim şuan kullandıgımız motorları yapcak türkler ama hepsi ya yurt dışında yada türkiyede devlet onları çürütüyor. bakın zonguldakta bir tamirci saf su ile çalışan araba yapmıştı adamın arabasıda gayet iyi gidiyordu fakat her ne hikmetirki adam o gün bu gündür birdaha hiç görünmedi ya mezarda yada yurt dışında devlet öyle insanalrın elinden tutsa işte sen ülkede ozaman gör üretimi. abd fransa almanya gibi ülkeler butür arge çalışmalarına çok önem verdikleri için bugünkü yerlerine geldiler biz hala yerimizde sayıyoz
-
15 Haziran 2006, 23:59
daha dur cami dikcekler istanbulun göbeğine belki çözüm olur bu bitmeyen sorunlara
-
16 Haziran 2006, 00:09
Aslında bizde de Ar-Ge yapma maliyeti çok değil, hem şirketler Ar-Ge maliyetlerini vergiden düşebiliyorlar. Borsadaki bazı şirketleri ödev konusu oalrak inceledik, yerli şirketlerde Ar-Ge çalışması çok çok az, ama en basitinden Bosch Fren şirketi cirosunun %3'ü kadar Ar-Ge yapmış. Bosch bu yüzden Bosch
-
16 Haziran 2006, 00:19
Suuuussss sen dahamı iyi bileceksin büyüklerden hıııııııııımmmm.Ağzına acı biber sürerim haaa
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
16 Haziran 2006, 00:21
yaaa arkadaşım çok güzel diyorsunda bu devlet kaç senedir birtürlü yerli araç üretimine geçemedi . yaa alıcagım motor ücretinin yarısı neden devlete vergi olarak veriyim ki ben 10 lirallık motoru biz 20 liraya alıyoz yaa bak süriyede bir arkadaşımız babası gitmiş oda motorcuymuz ordakicbr 125 fiyatı 1500 dolar ya burda 4.800 ytl bir suriye kadar olamıyorsak ne deyim artık ben yaaaa
-
16 Haziran 2006, 00:22
Bide kolay yolu ar-ge değilki.Yapıyor yabancı markayla anlaşmayı,sonrada kendi üretmiş gibi reklamını basıyor.Büyüğünden küçüğüne hepsi aynı.Yaratıcı beyinlerede arkalarını dönüp gülüyorlar.
-
16 Haziran 2006, 00:39
niye devlete kızıyon ki? televizyonlarda türk bilim adamının dünya çapındaki başarısı sonucu aldığı ödülün reytingi mi, yoksa hangi manken bilmem ne gecesine hangi kıyafetle geldinin reytingi mi yüksek?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
16 Haziran 2006, 00:48
-
16 Haziran 2006, 00:48
katılıyorum kım kımın kucagında nerde daha cok tutuluyo + sabah programları fulll
-
16 Haziran 2006, 00:58
toplum bunu istiyo diyolar ya program yapımcıları siz bunu hakediyoruz demek istiyolar yani.
-
16 Haziran 2006, 01:02
doğru, halk onları hakediyor ve de istiyor.
-
16 Haziran 2006, 01:11
Arkadaşlar bu forumda devletin aleyhind eyazı yazılıp çizilmeye başlanırsa herkes bi ağızdan ortaya bir laf atar ve sonunda motosikletten ziyade siyaset forumu halinde tartışırız.İyisi mi biz motsikletlerin görüntü ve modelleri hakkında bilgi paylaşalım.Tartışmayalım
-
16 Haziran 2006, 01:12
o konuda topik var zaten burası onun yeri diil.....
-
16 Haziran 2006, 01:13
ben devletten değil, halktan bahsediyorum.
-
16 Haziran 2006, 05:02
Devletse bizim devletimiz iyi yanınıda kötü yanınıda söyleriz.Devlet dediğin köyün ağası veya padişah değilki,onların hakkında sual olunmaz.Halkımızın kafasında devlet yüce padişahla eş boynu kıldan ince eli eteği öpülür vs.
Apartman veya site yönetimini bir düşünün onun büyüğü aidatımızı ödeyip hizmet alıyoruz.Aidat-vergi yoksa hizmette yok.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
16 Haziran 2006, 05:17
en çok parayı alan ve en kötü hizmeti veren site bu sanırım ben başka siteye taşınmayı düşünsem mi acaba, düşündükçe bezdiriyo
-
16 Haziran 2006, 07:51
-
16 Haziran 2006, 08:01
ELINT adlı üyeden alıntı
+1 hak ediyo bizim millett..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler