Motosikletle alakası olan bildiğiniz üniversite bölümleri nelerdir motor akşamı olur tasarımla ilgili olabilir hiç farketmez şimdiden teşekkürler.
Motosikletle alakası olan bildiğiniz üniversite bölümleri nelerdir motor akşamı olur tasarımla ilgili olabilir hiç farketmez şimdiden teşekkürler.
öyle bir bölüm mü var
Motosikletle alakali bi bolum var mi bilmiyorum..ama motor,mekanik,otomotiv buralardan yuruyup, calisma hayatinda motosikletle alakali bi is servis ,fabrika falan gibi boyle bir isle devam edebilirsin diye tahmin ediyorum..
mekatronik ???
Muhendislik bolumlerin cogunda ilgili calisma yapabilirsin veya herhangi bi motosiklet firmasinda uygun pozisyon oldugu surece isletmeden tut endustri muhendisligine kadar is imkani bulunabilir belki onun haricinde makine muhendisligi yazilim elektrik elektronik vb.
motosiklet mühendisliği ve teknolojisi bölümü olması lazım. öğretim görevlisi doç.dr barkın reis
ben lisede yazılım bölümü mezunuyum acaba bu bölümden devam edip motosiklet yazılımı üzerinden uzmanlaşabilirmiyim kıbrısta motosiklet tasarım bölümü açılıcakı oda noldu bilimyorum hayal çokta Türkiyede nasıl olcak hiç bilmiyorum :D
Mekatronik, makine muhendisliginin alakasi yok. Benim bolumum motorlu araclar motosikletle alakali hicbirsey yok. Universitede gemi,ucak teknolojisi okuyabilirsin. Motosikletle alakasi hicbir bolum yok anlayacagin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)