Forum muhasebeci kaynıyomuş ya
Sonuç olarak muhasebeci motosiklet sever
Forum muhasebeci kaynıyomuş ya
Sonuç olarak muhasebeci motosiklet sever
ben de geçenlerde motosiklet tamirhanesi açmayı düşünüyordum...
1000 tl lik takım taklavat alırız, biraz da yedek parça felan...
kira felan hariç 2000 e açarız diye düşünüyordum...
ama sadece sağa sola kayıt, vergi, bilmem ne için 4000 tl ye yakın para gider dediler...
+ kira
+ 2000 tl malzeme
dedim o zaman kalsın...
mesleğimi (zemin etüd operatörlüğü) yapmaya, ay başı gelince maaşımı almaya devam edeyim dedim...
ayrıca ben de şimdi lise son sınıf muhasebe-finansman okuyorum ( 28 yaşındayım )...
hafta sonları ankara ticaret lisesinde ders alıyorum... bu sene mezunum...
üniversite sınavına da gireceğim...
kazanamazsam da yatay geçişle gene muhasebe okumayı düşünüyorum... düşünemesem mi acaba
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
ben yardımcı olurum ne açıcaksın feleğin çemberinden geçtik :D
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
https://www.kosgebkredi.net/is-yeri-acmak-icin-gerekli-evraklar-ve-belgeler-nelerdir/
hepsi burada arkadaşım
Kriz kapıda, veya, teğet, veya tam içinden geçiyoruzdur... İlla ki işten çıkan, daralma neticesi işten çıkarılmak durumunda kalan, maaşını beğenmeyen, krizde batan/çıkan devreden işyeri, dükkan, cafe ilanlarını görüp fırsata çevirmek isteyenler olacaktır... Olmalıdır da...
Bilgilenmek babında yukarıdaki linktekileri elbette okuyunuz ama vergi dairesiyle uğraşmak kendi başınıza dişli değiştirmeye, zincir yağlamaya benzemez; illa ki bir muhasip bulmanız lazım, derim ...
İş fikriniz ne kadar iyi olursa olsun, bir hocamızın dediği gibi, mevzuatı açıp bakmak durumundasınız...
Ha, akıllı düşünesiye, deli yapar geçermiş diye bir cümle de hatırlıyorum... O da tabii yine ensenizin kalınlığına bağlı... Siz yine de kurdun ensesinin niye kalın olduğunu bilin; kendi işini kendi gördüğü için (rica, minnet iş gördürmeye eyvallahı olmadığı için)...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)