Patlama her sabah motorla geçtiğim yolda oldu. Bazen iş çıkışında yaya olarak veya geç kalıp trafik yoğunluğundan dolayı yolumu değiştirdiğimde de geçtiğim bir yol. Orda ölenlerin çoğu asker bile değil sivil memur. Çok üzüldüm doğrusu. Bir de kırmızı ışıkta beklemeden bir an önce gitmek isteyen askeri otobüslere hak verdim tehlike varmış.
Allah rahmet eylesin. Ne hallere dustu guzel ulkem ama hala dertleri baskanlik sistemi. Dur bakalim nasil olacak bu isin sonu
Allah ülkemize selamet versin ölenlere rahmet kalanlara afiyet..
Lakin..
Nerede bu ülkenin istihbaratı..
Başımız sağolsun böyle ' Yedi babalı temiz aile çocuklarını ' barındırmamak lazım bu ülkede ama...
'Saygı göster, saygı gör.'
Kenetlenme zamanıdır.
O devlet su devlet başka zaman konuşulsun.
İnanın gozum şöyle hoş bir haber arar oldu.
İnancinizi guveninizi birliğinizi yazın.
İstihbarat vs bilindik seyler...
Biz olumsuzluklara rağmen ölümsüz olduğumuzu gösterelim.
Ölüm umutta başlar arkadaşlar...
Siz kınayacaksanız işinizi kim yapacak? Kınayacak olan bizleriz. Siz bunların olmaması için çalışacaksınız. Veya istifa edeceksiniz bunu yapacak kişi gelecek oraya.
Efkan Ala beyfendi de olaydan tam 4 saat sonra iki cümlelik bir kınama mesajı yazdı. Bizim kınamamızı herkes kaldıramaz dikkatli olun !
Hey güzel Allah ım nasıl bi zamanda yaşıyoruz nerde Atatürk gibi Ecevit gibi yürekli, onurlu adamlar
İşleri güçleri başkanlık sistemi olmuş. Dün akşam farkettiyseniz patlamadan 2 saat sonra özellikle bütün yandaş kanalları açtım hepsi başkanlık sistemini tartışıyordu. onlarca insan hayatını kaybetmiş başkentte durmadan bombalar patlıyor birileri hala başkanlığa kafayı takmış
Çok yazık bu ülkenin geleceğine gençlerine yazık
İstihbaratı silivriye tıktılar askeri iş yapamaz konuma getirdiler gazetecileri hapsettiler gazetelerini kayyuma verdiler polisi tasfiye ettiler düşünürleri suç örgütlerine üye olmakla suçladılar. şimdi boş naralar atıp şehit diyecekler iman diyecekler ölenler hep garibanlardan olucak onlar ise bu işlerden nemalanmanın yolunu bulacaklar. artık kalbim yosun bağladı üzülemiyorum...
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
İnsanın söyleyecek sözü kalmıyor. Kelimeler bitti. Sinekler gibi ölüyoruz. Savaşın eşiğindeyiz , birileri hala başkanlık diyor. AKP içinde bile başkaldırı başladı. Bu gidişe bir dur demek gerekiyor. Bu adam başımıza pkk ve ışıd'dan daha büyük bir sorun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Yıllarca kutuplaştırılmış bir milletin bir anda bütünleşmesi mümkün değil malesef. O kişi seçmeninin başbakanı ve cumhurbaşkanı. Yıllarca ayrımcılık ektiler, hasat vakti geldi.
Geçin artık bu birlik beraberlik kenetlenme klişelerini.Birlik beraberlik olunca eylemler duracak mı?Birlik olup terörist avına mı çıkacağız?Birlik olunca bomba işlemiyor mu insanlara?Önce devlet devletliğini yapsın sınırlarına sahip çıksın,giren çıkanı denetlesin,istihbarat işini düzgün yapsın,o zaman bu eylemler azalır yada biter.
Sizin %50 bizim %50dediği vakit, birleşme imkanı kalmadı. Ben onun %50si ile yaşamak dahi istemiyorum. Nefret ediyorum.
istikrar var memlekette işte bunu istemiyormuydunuz ? Bak oldu işte.
gemin batıyosa başka bi gemiye atlayıp yeni ufuklara yelken açıcan.. ama biz hala kalmayı tercih edip parmaklarımızla deliği tıkamaya çalışıyoruz tembeliz
Basa gecen her kesim digerini yok saydi...
Milletce bunu seviyormuyuz biz? Otekiyi yaratan devlet nefreti yaratir... Ülkeyi böluyorlar nefretle ulke yonetiyorlar..
Cahillikle büyüyorlar...
Bizi ne sag ne sol ne dinci faşizmiyle ayrimcilik tohumlari atmadan buyuyecek bir devlet yapisi istiyoruz..
Defolup gitsinler..
Allah masumca ölenlerin yakinlarina sabirlar versin yarabbim...
Zamanında suriyeli diye aldın bunları ne kimlik sordun ne nedir neyin nesidir diye araştırdın o patlamayı gerçekleştiren kişi kürt uyruklu suriyeli isid/pyd militaniymis düşün bu serefsizler artık her ile yayılmış
Cumhurbaşkanı amerikaya bizim yanımızda mısın pkk yanindamisin diyor zaten bu şerefsiz örgüte silah yatırımı yapan amerika şimdi kaç ailenin ocağı söndü diyecek birşey bulamıyorum
Bir başkanlık uğruna giden yüzlerce can...
Tutturmuslar Baskanlik sistemide baskanlik sistemi ABD de baskanlik sistemi var fakat Obama her istedigi kanunu meclisten geciremiyor karsisinda(BAGIMSIZ) bir meclis var bu Turkiyede nasil olacak?.Kardesim Turkiyemizin sorunu egitim egitim egitim........
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)