Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ankara'daki patlamayı şiddetle kınıyoruz!!!

REKLAM ALANI
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    PYD ve PKK "biz yapmadık salak mıyız" diyorlar. Hükümetin tek ip ucu da bir parmak parçası. Acaba bu herif başkan olmak için ne kadar ileri gidebilir ? Düşüncesi,şüphesi bile korkunç...
    Mengu16 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eylem tarzı olarak pek PKK/PYD işine benzemiyor.Araç ile intihar saldırısı genelde kökten dinci şeriatçı terör örgütlerinin kullandığı bir yöntem.

oguzhanlal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oo adam kinamis baksaniza daha ne yapsin. MİT te suriyeye tasidigi silahlarin hesabini versin de kendi isine baksin birazcik.
    Allah devletimize zeval vermesin diyorlar bir de. Ulan millet öldü devlet yasasa ne olur.
    Ben de kiniyorum. Herkesi kiniyorum. Dun aksam anneme de dedim seni kiniyorum. Sokaktan gecen herkesi kinayabilirim. Ne s.k.me yariyosa kinamak..

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı oguzhanlal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oo adam kinamis baksaniza daha ne yapsin. MİT te suriyeye tasidigi silahlarin hesabini versin de kendi isine baksin birazcik.
    Allah devletimize zeval vermesin diyorlar bir de. Ulan millet öldü devlet yasasa ne olur.
    Ben de kiniyorum. Herkesi kiniyorum. Dun aksam anneme de dedim seni kiniyorum. Sokaktan gecen herkesi kinayabilirim. Ne s.k.me yariyosa kinamak..
    Sadece kınamamış , ayrıca lanetlemişler. Artık o lanetli bir terörist , bir daha belini doğrultamaz. Keşke lanetlemeseydi, çok ağır gelmiştir teröriste.

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    kın .

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler