Bende kullanıyorum perfect nutrition 3fx.Ben 160 liraya almıştım fakat zam yapmışlar şuan sitesinde 240 lira ancak bizim spor hocamız daha ucuza direk üreticisinden temin ediyor.200 liraya falan temin eder herhalde.Ama ben pek memnun değilim.
Vanilya aromalı süt ile içince tadı güzel ancak suyla baya kötü bi tadı var.Bir dahakine alınca kesinlikle optimum nutrition gold alırım.Sanada tavsiyem onu alman.Tam bir fiyat performans ürünü ayrıca içinde bcaa,kreatin ve gutamin de var.Öyle pek bi etkisini gördüm diyemem çünkü zaten çok sağlam yemek yiyorum bunu kullanmasam da böyle yemekle aynı etkiyi gösterebilirdi belkide bilemiyorum.
Ayrıca bu işin esprisi,kas gelişimi demek kasların antrenman esnasında parçalanarak dinlenme zamanında yeniden inşa edilmesinden oluşuyor.Önemli olan antrenmandan sonra 45 dakika içinde vücudun ihtiyaç duyduğu proteini sağlamak.Protein tozu ortalama 10 dakika içerisinde sindirilebiliyor.Diyelim ki protein tozu kullanmıyorsun.
Antrenmandan sonra hemen yemek yemen lazım.Tavuk göğsü 3 saatte sindiriliyor.Süt,yoğurt bunlar bile 2 saatte sindirilebiliyor.İşte protein tozunun espirisi bu.Spordan hemen sonra vücudunuz katabolizma (yıkım) durumundadır, kaslarınız yorgun ve acil onarılmaya ihtiyaç duyarlar çokta çabuk sindirildiği için önemli bi destek tabi ki.
Ayrıca protein tozunu çok kullanmak tabi ki iyi değil.Adı üstünde destek ürünü.Eğer yemeye ağırlık vermezsen de çok bir katkısını göremezsin.
Ben sadece antrenman günlerimde kullanıyorum.Antrenmandan yarım saat önce 1.5 ölçek antrenmandan hemen sonra 1.5 ölçek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
Edit:Ayrıca sütle içince bazen bağırsakları çok çalıştırıyor cırcır yapabiliyor haberin olsun