bırakın kardeş tozu felan size kefir satayım tohumunu rusyadan getirtdim evde kendim yapıyorum, araştırın netden faydalarını sonra gelin istanbul büyükçekmeceye evrak kayıtdan numara alın işleminizi yapayım ilacınız bende
ağırlık sonrası kardiyo da yapman gerekir. idmana başlamadan 1 saat önce sadece takviyelerini al. mideyi fazla şişirip ağırlaştırma. çalışma sırasında su tüketimin de fazla olmasın. ağırlık altında nefes alış verişinde çok önemli
sırt biceps gibi kendine çekerek çalışacağın zaman karnın boş olsun. göğüs de dolu
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Ben Genrise kullanyorum 2100g 72servis cikiyor. Etkisi falan demissin ama protein tozunun etkisi ne olabilir.200g tavuk ye 70g protein alrsin. Yok ugrasamam ya da ben ogünlerimi yedim ama protein açığm kaldı dedin diyelim alırsın 1 servis 50g beslenmene yardım eder. Protein tozu kullaninca tek dikkat ettigims sey cok cok su icmek onu belirteyim.
Bizim millet anabolikle hormonlarla karistiriyo etkisi vs falan da filan da.
Ha etkili bisey ne olabilir spinat kullaniyorum o da ıspanak extraktı/özütü ise yaradı mı bence yaradı.
Konu güncelken sizlere sorayım.Şimdi abiler benim günlük protein ihtiyacım 120 gram günlük kalori ihtiyacım ise 3300-3500 arası.Şimdi ben yediklerim ile bu 120 gram proteini karşılayabiliyorum kalori ihtiyacımı karşılayabilmek için fazla yiyorum tabii ki ama bu sefer günlük protein ihtiyacımı aşıyorum(nohut,fasulye,mercimek,peynir yumurta,kuruyemiş,meyve yiyorum).Yani yediklerimin içinde de protein var hepsini tek tek topladığım zaman aşmış oluyorum.Ne yapmamı önerirsiniz kalori için?
2007 yılında kullandım, ama o dönem salona da gidiyordum, salonda kasların yenilmemesi için antrenmandan belli bir miktar sonra kullanırdım, zaten ölçekli, ben vanilyalı tercih ettim. Kaslar zaten gece yenilenir, uykudayken. Birde sabah kalktığımda yine ölçege göre alırdım. Faydasınıda görmüştüm görmedim desem yalan olur. Ha simdi kullanırmısın dersen kullanmam. Tavsiye edermisin dersen de amacın kütle yapmaksa tavsiye ederim. Yok biraz fit olayım dersen zaten proteinli doğal gıdalardada ihtiyacını yeterlice karşılarsın.
Tok karnına spor yapılmaz. Doğru düzgün ısınamazsın, hareket kabiliyetin azalır. Şişkinlik yapar.
Yedikten 4-5 saat sonra gidin. Supplement kullanlar creatine, nitrik oksit ve proteinini alsın önceden. Setler arasında yorulanlar, odaklanma problemi yaşayanlar için nitrik oksik ve bilumum antreman öncesi supplement altın değerinde(örn: bsn no xplode, cellucor c4).
Bu arada günlük protein hesabı konusunda hata yapıyorsunuz. Kilonun değil, kas kütlesinin iki katı grama çevrilerek alınır. 60 kilo kasınız varsa 120 gram alırsınız. Gidip de 100 kilo adamın 200 gram protein alması çok güç olacaktır. Tabii bu hesap antreman günleri için geçerli.
Dipnot: supplement kullanmayanlar antreman öncesi filtre kahve tüketebilir. Kafein büyük ölçüde etki ediyor.
Ben benim en üst limitim 120, spor günleride off günleride(aynı zamanda kalori ihtiyacı için) 110-120 gram arası alıyorum.Kalori ihtiyacımı karşılayablimek için doğal besinleri tüketiyorum şekerden de uzak duruyorum ama bu sefer protein 150-160 çıkıyor bende bunu istemiyorum, yani protein almadan karbonhidrat almak istiyorum.
Evet kahve deki cafein vucut ısısını artırıyor, enerji saglıyor ayrıca ben yag yakımına (antrenman sırasında) katkısı olduguna inanıyorum.
@DKN, estafurullah abi ne kusuru.Benim sıkıntım şu; günlük protein ihtiyacım 120-130gr. civarı kalori ihtiyacım ise 3300-3500(normal bulk dirty değil) fakat ben kalori ihtiyacımı karşılamaya çalışırken(pilav,makarna,nohut,bulgur,kuruyemiş vs.) günlük protein ihtiyacımın üstüne çıkıyorum(vücudum iyi hissetmiyor) bunun için yememi önerebileceğiniz neler var diye sormak istedim.
@kahraman1, aynen dostum tamda onu demek istiyorum yani ben protein almıyayım ama kalori alayım istiyorum.Vücudum bana "fazla protein iyi gelmiyor" dedi.Dediğini araştırıcam önerin için teşekkür ederim.
arnoldun kamp hikayelerini de okudun mu dostum adam yaşamış harbiden
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
yağsız süt ve nesquik kahvaltılık gevreği (çikolatalı toplardan) miksere koyup karıştır iç. ben ilave olarak 2 ölçekde toz atıyorum. kesinlikle dene
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
@DKN sağol hocam deniyeceğim, peki hergün 200 gram fıstık yiyebilir miyim birşey olur mu?
bulk'a doğru gider kalorisi yüksektir.
protein tozu böyle içilir bu arada paylaşayım gelişsin herkez
https://youtu.be/_93yK9QiwGE 2:15 dk
Bu kadar kasmanin sonucu ya bıkkınlık getirir sporu bıraktırır yada sizi bu mesleğe sokar,senelerce bıkmadan usanmadan abartmadan düzenli bu sporu yapan sayısı %5 gibi bi rakam.anapolonlar streoidler bir sürü ilaç kürleri derken 180kg olmasına rağmen 15-16 tekrar nizami serçe tutuş barfiks çeken 230kg bench 300kg deadlift basan insanda tanıdım sonuç evlenmesine 2ay kala domates kürü karpuz kürü haha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)