Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

14 Şubat için hediye önerileri

REKLAM ALANI
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla sevgililer günü falan saçma sapan şeyler bana göre.İşin içinde ne duygu var ne his.Ayrıca karşıda ki hediye geleceğini biliyor işin içinde sürpriz de yok sürpriz yoksa heyecanda yok.Ee ne anladım ben bu hediyeden.Hediye dediğin içinden gelecek hissederek ve o hissi karşıdakine geçirerek verilir işte bu yüzden ben sevgililer gününde hediye falan almıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Lan adam pazar gününe kadar birini bulursam diyo ben ne zamandır sap sap dolaşıyorum duygulandım lan.
    Yapmayın şunu olan var, olamayan var,BULAMAYAN var
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi lise caglari olunca insan biraz basit dusunebiliyo,gidip bildigimiz bu film setlerinde kullanilan,hani boyle ustune bolum vs yazilan siyah dikdortgen bisey varya (neyse adi artik cahilligime verin) onu alip,icinede "hayat bir oyunsa,basrolde sen varsin" yazip o hediyenin ustunde tarih bolumunede iliskinin baslangic tarihini yazmayi planliyorum. Basit ama etkili bi hediye olabilir. Gerci benim manitaya petito bile alsam cok mutlu oluyo,beklemede kalin...
    Sen petitodan şaşma bence :D özel olsun istiyorsan haribo da la yanına
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Sevgili işini 1-2 saate çözmüş olacağım. Hediye konusunda aydınlatırsanız güzel olur. Kız 1.70 boylarında, böyle sarışın kırması bir şey. Bir süre idare eder gibi.

Drayke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6N
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili işini 1-2 saate çözmüş olacağım. Hediye konusunda aydınlatırsanız güzel olur. Kız 1.70 boylarında, böyle sarışın kırması bir şey. Bir süre idare eder gibi.
    Canlı müzik olan bir mekana götür,gül yaprakları serpiştirilmiş bir masa ayarla. Anonsla birlikte yanarlı dönerli alevler içinde sevgililer günü pastası gelsin.Pardon yaaa doğum gunu içindi pasta demi
    Yahu bizimkinin doğum günü 14 şubat olunca hatlar karışıyor

Neyse benim sevgililer günü derdim yok doğum günü kutluyoruz biz o gün

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen petitodan şaşma bence :D özel olsun istiyorsan haribo da la yanına
    Abi petito petito biyere kadar,zaten o haribo falanda klasiklesti artik. Manitayi bulan marketten haribolari bosaltiyo benim kiz zaten kisa,sonra petito yiye yiye kilo almasin :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------

Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baskan normalde voleyi uzun sure sonra vururlar ama,sen direk rovasataya cikmissin. 1.70lik sarisinimsi kiz bulmussun. Seni tebrike ediyorum :D
    Draconian bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)