çüş artık resmen kıraathaneye döndü..
çekirdek alıp, bıyıklarımı takim geliorum bekleyin..
çüş artık resmen kıraathaneye döndü..
çekirdek alıp, bıyıklarımı takim geliorum bekleyin..
Bıyığı var Türk kızlarının
Yaa amcam genelleme yapacağım kusura bakma ama bizim kızlardaki egoyu, kendini beğenmelerini, kendilerini nimetten saymalarını Ingiltere prensesinde görmedim ben. E ulkemizde de ne yazikki millet aaaaç aç dogal olarak bu durum, bahsi geçen hatun kismina prim olarak geri dönüyor.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Yok kanka artık swarma koyuyosun bir bmw, mercedes resmi, kızlar üstüne atlıor... motorda havalı duruor ama artçı olmak her kızın tercihi olmuor..
özelikli pozlar direksiyonda bmw- mercedes -audi amblemi, senin olmasına gerek yok buldugun arkadaş arabasında bu pozu verebilirsin..
öle eski kızlar yok piyasa hareketli,
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Al sana az konuşan kadın
aslında kız arkadaş hakkında edebiyat şairlerimizden neyzen tevfik bu durumu gayet güzel yalın bir dilde özetlemiştir. amerikayı yeniden keşfetmeye gerekte yok. http://aykirikafa.blogspot.com.tr/20...ik-mecnun.html
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Maksat hatunsa kanka kolay yani bakiniz nefes alsa mode ) aşksa karaborsa...
Tam 1 saat boyunca starbucks'ta oturmama rağmen hiç arkadaşlık isteği almadım. Ciddi ciddi triplere girmeye başladım nasıl olur..
mahmut tuncerin brad pitt'ten daha çok şansı var. ayrıca kızlar tipe bakmaz. cüzdana falanda bakmaz. oturup bekleme yeter
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
güzel parçadır. konuyla uyumlu olabileceğini düşündüm
"yoğurtla beslenen farelerin tüylerinin daha parlak ve 10 kat daha gür olduğunu fark eden bilim adamları, yoğurtla beslenen erkek farelerin dişi bulmakta hiç zorluk çekmediğini ortaya çıkardı"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)