Forumun reklamından sonra swarm'dan güzel bir kız ekledi beni. Yürü ya kulum diyor sanki yürüyelim bakalım.
Forumun reklamından sonra swarm'dan güzel bir kız ekledi beni. Yürü ya kulum diyor sanki yürüyelim bakalım.
Sinyali ver,sol seride gec ve o gaz kolunu cevir baskan. Yerinde olsam teker yapa yapa giderdim
Bu arada ekran görüntüsünü paylaşmışsın Google reklamları muhteşem , benimkinde çıksa çıksa bebek arabası falan çıkıyor :D
Rusya'da on güzel sene geçirmiş bir arkadaşın olarak Yunus'a katılıyorum. Seni daha çok tanısak daha net ve uzun vadeli tavsiyelerde bulunurdum ama yine de tedbil-i mekanda ferahlık vardır diyeceğim. Atla git başka yerlere, bir kere buranın gündemi ile kafan bulanmayacak , yeni bir ülke göreceksin , yeni bir hayat kuracaksın farklı bir dil öğreneceksin. Bir süre bunlar seni oyalar.
İki gün önce Etiyopya'dan geldim , bir haftalık bir iş seyahatim oldu . Toplamda da sanırım 30 ülke falan gezmişimdir. Ben Rusya ya da Tayland derim , git yerleş iş falan bul sonra da hayatını yaşa ...
Tayland gezilecek eğlenilecek yer(heleki pattaya walking street kumsal deniz tapınaklar falan hiç gitmiyorum bile) ama ne bileyim yaşanılmaz orda uzun vadede yaa.. ben tercih etmem herhalde yani.
Sonuç olarak abimizinde dediği üzere netice şudur ki; bekar adamsın, imkan varsa çık yurtdışına kendine yeni bir hayat kur. Zordur, eğlencelidir, çok can sıkıcıdır kimi zaman ama kesinlikle ufkunu açacak şeylere tanık olacaksındır.
Ruslarla iş yaptığımdan rusçam da fena değil aslında. Çat pat biliyorum.
Benim eleman ukraynalı. Dediğine göre orası daha ucuzmuş. Hem insanı da daha sıcak olur diyor. Kız arkadaştan beyin göçüne kadar geldik dur bakalım
Arkadaş sen de çıtayı hep yükseltiyorsun beyin göçü falan nedir o ya
Beyin değildir o beyin olsa duramazsın , o olsa ola ç.k göçü olur.
yunususun dediği gibi pattaya git bi ufkun açılsın atlarsın bi cup motora burada ki ferrariye eş değer olur göreceğin ilgi geleceğe umutla bakarsın yaşam sevincin artar kendine güvenin gelir her derde deva. tabi bedavaya gidilmiyo bunun da bi bedeli var
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Mesleğin ne senin ? Ne tür işler yaptın daha evvel biraz bahset de belki bir faydamız olur , son bir haftadır açtığın konularla zaten beni on yaş yaşlandırdın bilader
Bak sırf kuzey ışıklarını görebilmek için 'yamalo-nenets Drovyanoy' bölgesindeki işi kabul ettim niye? Çünkü beni deli öptü :D üstüne para versem gidemeyeceğim biryer olduğu için kabul ettim işi.
Hayat gerçekten çok kısa ve kendimize bir düzen kuracağız derdiyle, birazda korktuğumuzdan o kadar çok şey kaçırıyoruzki...
İnsan motoruyla güzel aşk yaşar
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
evli biri olarka söyliyim =) takılabildigin kadar bekar takıl kızl bulursan gez dolas ama evlenme
he evliliğim ALLAH a sükür çok iyi eşimle 6 yıldır beraberiz 10 aydır evliyiz. evlilikten yana sıkıntı yok . ama bekarlık sultanlık , sultanlık kırallık , kırallık ülke yönetmek kadar cool
Dün gece kızla iletişime geçtim. Güzellik 10 üzerinden 7-8. Biraz fazla konuşuyor. Sesli gülüyor falan.
Neyse sohbet muhabbet giderken birden "neden ben?" Dedi. Yokluktaydım diyemedim. Salladım birkaç şey. Baktım ufaktan bir hayranlık başladı. Çok göz göze geliyorduk.
Laf lafı açtı. Müzikten konuşurken birden "başaramadım aheyy" diye bağırmaya başladı. Neyi başaramadın noldu dediğimde Azer Bülbül fanı olduğunu söyledi. Ben de metalci adamım gelemem öyle şeylere.
Kendisine kibar bir dille bu ilişkinin olmayacağını anlatıp hesabı ödeyerek mekanı terk ettim. Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Başarılı, çok konuşmayan, çok erkek arkadaş çevresi olmayan biri olmalı.
tecrübemi aktarayım o zaman. hepsi aynı karakterde. hepsi klonlanmış. zaten dikkat edersen cümle kurarken seçtikleri kelimeler ve onları yerleştiriş biçimleri bile aynıdır, düşünce tarzlarıda tabi.. yani bi kızı diğerinden farklı kılan tek şey güzellik anlayışındır. fakat böyle bişeyde yok oluyo artık çünkü hepsi güzel denebilir. eskiden totalarından tanırdım şimdi hepsi aynı. yani diyeceğim o ki nefes alması yetiyo artık gerçekten
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Hiç çapkın olmadım denemelerim oldu zamanında ama beceremedimde zaten, bana göre değildi bir kızın peşinden koşmak.Çapkınlık ayrı bir iştir eminim tecrübeli arkadaşlar anlatır.Gözlemlediğim kadarıyla iyi para varsa kızda olur,Züğürt agayı oynuyorsan unut bu işi en fazla 1 ay sürer o ilişki.hadi yaptın manita diyelim, bir süre sonra yorar,bayar,kasar çekebilirsen ne mutlu sana.Yani En iyisi motorumuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)