Sözümü geri aldım yaramamışZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
Sözümü geri aldım yaramamışZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
en Ufak Şakalardan Çikar En BÜyÜk Kavgalar
beyler ZZR artık fenomen olmuş...onsuz yapamıyorlar...hehehe...Bana dokunmayan ZZR bin yıl yaşasın... şaka şaka...zzr kızma hemen...neyse topiği ciddileştirmeyelim lütfen...
bu bir geyik topiğidir...sizi lakayıtlığa davet ediyorum...Sınce by GEYIK...
öğrencilerim arasında favorim mustidir...yukarıdaki yazıları beni gerçekten güldürmeye teşvik ediyor...yazılarında gülmem için psikolojik baskı yapan bir aerodinamiği var...musti81 adlı üyeden alıntı
burada bir hayın domdom var...dünyanın en güleryüzlü bayanıdır...gülünce gözleri güler... unutulduk tabi...KARAKIZ adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ZZR adlı üyeden alıntı
Akira adlı üyeden alıntı
katılıyorum
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
akıra proterıan ve ustaoğlu kardeşlerim herkesi sevelim boşverin...yaradandan ötürü sevelim...dünyada küçük bu forumda...sonumuz veritabanı pardon karatoprak...sev sevil...hayat sevince güzel...Batsın bu dünya...bana bir mil gel ben sana 250 hektometre geleyim vs.vs..
sevgi kelebekleri sevgi tomurcukları ve bilumum sevgi ambiansı sizlerle olsun...
vermek istediğim son mesaj hayatı insanları kertenkeleleri sevelim şiddete trafikte başvuralım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Kertenkeleler güzel hayvanlar. Üçe ayrılırlar:
Kertenkeleler
Kertilenkeleler
Kertemeyenkeleler (???)
kanka açacak konuda kalmadı valla...senin yerin ayrı...bak sen şu Klima işine girsene...tecrübe sahibi oldun...işide ilerlettin...vantilatörden fan sistemine geçince sende bir ışık gördüm...viper_1 adlı üyeden alıntı
abi bu ne ya. alemsiniz walla.....Khutuck adlı üyeden alıntı
kertenkeleleştirebildiklerimizdenmisiniz...Khutuck adlı üyeden alıntı
kertenkeleleştiremediklerimizdenmisiniz....
Ben kertenkeleyi değil kertenkelenin kuyruğunu bırakıpda kaçmayıp yüreğiyle ben buradayım deme ihtimalini sevdim....
Bir zamanlar sokakta oynarken kuyruğunu kopardığın fakir ama onurlu bir kertenkele vardıı...o şimdi iguana oldu...ve Gülhane Hayvanat Bahçesinin müdür yardımcısı...buyrun kartvizitim...
bakalım bu kertenkeleden daha neler cıkarıcaksınız:D
Mete abi , bişey soracam ama kızma ;mete_han adlı üyeden alıntı
bunu yazarken , hiç heceledin mi? yoksa gelişigüzel (hemen) mi yazdınkertenkeleleştiremediklerimizdenmisiniz...
valla hemen yazdım....
bence hepsine artçı olma cezası verelim viper anladı benim ne demek istediğimi motoruda kullanan zekeriya beyaz olsun
biliyorsunuzdur zekeriya beyaz hoca eski harleycilerdendir
Ewt. herkese artçı olmaz cezası en iyisi olacaktır.
Ama zekeriya beyaza gerek yok.Ben ondan daha ii kullanan pilotlar biliyom.
Yok yok arkadaşların hepsinide severim hepside okumuş cocuklar asmayalım, kesmeyelim şimdilik kimseye zararı yoklar. (gerçekten severim)
Mete_han abim elimde tam sennlik bir konu var hazırlık aşamasındayım. Hani şu her mahallede bir deli vardır ya. Ben de bizim mahallenin delisini benim motorla gezdirdim. Abi Allah seni inandırsın bir insan bu kadar mutlu olamaz. Abim çocuk varya sevinç çığlığı atıyor şimdi ne zaman benim motoru kapının önünde görse gelip motora sarılıyor, öpüyor, seviyor. Sonra bana sevgi gösterilerinde bulunyor fotolarını uygun bir zamanda alıyımda hatta videosunu çıkardığı sesleri de duyman bakımından. Walla o garibi sevindiriyorum ya çok mutlu oluyorum.
dağılın, derinler derini geldi.
water hayatta +1 demez, dememiştir, demeyecektir, aratırsanız diyenlere kızdığını görürsünüz.
diğer derinler 5x, vlad, worider ve yarı derin les.
zzr, saygılar efendim
düzeltme: geyik cafe anasayfada gözükmemeye başladığından beri değil, ben ortalarda gözükmemeye başladığımdan beri (derinlerde temizlik yapıyordum, kawasakili bir çete basmış da ortalığı) reytingi düşmüştü. döndüm, ve reytingler yükseliyor yavaş yavaş.
May the Force be with McLaren Mercedes
ewt , (M.H.) nin , iftira ve itiraf dosyasına göre ; şüpheli diğer üyeler ; ifade vermiştir.
water adlı üyeden alıntıviper1 adlı üyeden alıntıTathikat devam ediyor...5x adlı üyeden alıntı
ben mahallenin delisimi oluyom şimdi
o bile olmaz senden. mahallenin delisi bile "mi"yi ayrı yazar çünkü.
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)