mete_han adlı üyeden alıntı
yahu mete_han abi sende kopartın benı gulmekten
mete_han adlı üyeden alıntı
yahu mete_han abi sende kopartın benı gulmekten
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete, senin cevabın başka topikte verildi. sizlen yorulmayacağım artık. sizinle stormtrooperlarım ilgilenecek. galaksiyi fethedeceğiz, bir rahat bırakmıyorsunuz be.
May the Force be with McLaren Mercedes
bunlar palyaço la. bizim mehteran takımının müzisyenleri. yan gelip yatıyolar böyle. maaşlarını keseyim de görsünler.asıl askerlerim hani var ya, senin gırtlağını sıkarkene, o sırada etrafında olanlar... tabii senin o sırada gözün karardığı için hatırlamıyorsundur, o ayrı...
Hadi hadi amerikan ordusundan beter oldun, hala laf ediosun
khutuck, sen bi öteki topiğe bak istersen. hani laf etmiştin ya. anladığım kadarıyla görmemişsin ki hala buralarda dolanıyorsun.
Bu fotoğrafa tek cevabım, yazmaya bile üşenerek kopyalayıp yapıştırdığım:o gördüğünüz foto bir komplodur. adımı lekelemek için piyasadan dandik bir maske bulunarak böyle bir poz verilmiştir. işte çekimin öncesindeki hatıra pozu. gizli arşivlerden buldum. bu yüzü tanıyor musun olcan138?
O gördüğünüz foto bir komplodur. adımı lekelemek için piyasadan dandik bir maske bulunarak böyle bir poz verilmiştir.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
olmadı olcan, sen de geç şöyle kenara mete ve khutuck'ün yanına bakayım. sıradaki? şimdi kitle hücumuna kalkarlarmış.
Bak water, dikkat et karşında dandik cedaylar yok öyle luke gibi, alırım aklını mind trick'le
luke'a ceday mı diyon sen. puhahahahaha. gazman luke o be. gazı aldı mı her yere atlar, sonra da "babaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" diye ağlar. senin mind trick anca musti'ye işler.
hadi bakayım. sıranızı savdınız siz. sıradaki diğer arkadaşlara mani olmayın.
ben ben ben varım abi sırada bende istıyom ole bır kılıç senden tarafa degılım ama beraber eskırım yaparız oluuumu acaba
Kawasaki z750s O Bir Aşk
water olum hayal mahsulun sen hayal
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
heheh ben bunada çok güldüm yahuuuxxxxx adlı üyeden alıntı
+ abi alırlar bak anahtarını arabasız kalırsın
Kawasaki z750s O Bir Aşk
onun için dokunulmazım zaten
@water abi sen o kostümü hiç yıkamıyonmu ya
O kostüm aslında beyaz zaten, kirden o renge gelmiş
o zaman ultra cırcırlı antişakşaklı mavi kapsüllü deterjan kullansın
tamam arkadaşlar hepinizi bu uzay ecnebisinden kurtarmaya geldim:
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)