yiğitlerim... atılın... türkçe bilmeyen eyong'u bana bırakın. onunla bizzat ben ilgileneceğim... nıhahahahaha.
wo? biri çay mı dedi? sizi şöyle baş köşenin yanına alalım. baş köşe benim, kimseye bırakmam.
yiğitlerim... atılın... türkçe bilmeyen eyong'u bana bırakın. onunla bizzat ben ilgileneceğim... nıhahahahaha.
wo? biri çay mı dedi? sizi şöyle baş köşenin yanına alalım. baş köşe benim, kimseye bırakmam.
May the Force be with McLaren Mercedes
çay wtr.ım taze taze tavşan kanı mübarek azıcıkda asit kattım içine cola havası versin diyeee ne köşesi sen başımın üstündesin bırak köşeler onların olsun
...............
hüüüüüüüü& #252;üüüp... ooooh... coca-cola gibin valla. eline sağlık
afiyet olsun derinim istersen kafein aromalı da getirebilirim
...............
yok, kafeini 5x içsin. malum rakıdan ayılması lazım. yarın sınavı var.
x...x in çayına bi kaşık pasiflora karıştırdım anlamadan içti birazdan sızar sabaha da dinç uyanır gider sınavına merak etmee
...............
sınavı kaçırmasın da
yok yok o kadar uyutmaz o alkolii
...............
gerçi sınavı kaçırsa daha da sevinir. böylece bir sene daha masa üstünde oynamak için zaman bulur.
kaçırmasa da ondan başarı beklentimiz yok alemlerden derslere pek zaman ayıramadı malum
...............
nesrin topkapı üniversitesi'ni yazacak birinci tercih olarak zaten.
watercolours adlı üyeden alıntı
Hadi ordan...Bir de konu değişmiş, kaynamış...
Son zamanlarda göbek falan da büyüdü, gelişti tamam da, maziyi de unutmayalım unutturmayalım...:queen: :queen: :queen:
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
puahahhaha süper
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
bugun watercolours un kırlı camasırları dokuluo sureklı etrafa(yada ben yenı goruyorum
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
o gördüğünüz foto bir komplodur. adımı lekelemek için piyasadan dandik bir maske bulunarak böyle bir poz verilmiştir. işte çekimin öncesindeki hatıra pozu. gizli arşivlerden buldum. bu yüzü tanıyor musun olcan138?
o kılıç benim değil. bunun kırmızısının kodu EF554B. ı-ıh. kesinlikle benim değil. bakıyom da tekrar nefes almaya başlamışsın.
sen ışın kılıcını çocuk oyuncaı mı sandın meteeeeeee senin gücün yetmez onu idare etmeyeeee wtr.a itaat eder o bi tek başka ellerde dokunana bomba etkisi yapar
...............
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)