hay senin water
musti81 , yaş sınırından senin dava düştü..
muhahahahaha
May the Force be with McLaren Mercedes
Hayırlı bir başlık olsa bu kadar yazmazsınız di mi
Ayrıca bi anket açın, en istenmeyeni banlayalım. Çoktandır kimseyi banlamıyorum canım çekti
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Yönetim istifa. Yönetim istifa.Eyong adlı üyeden alıntı
Bu sefer harbiden , hep beraber idam sephasına gidecez...
BU sıralar millette aşırı derecede geyik yapma arzusu görüyorum. Nedir bu işin geyiği,pardon öz'ü bi anlayabilsem.
ben zaten öyleydim işlerde bozulunca buraya yığıldımwatergun adlı üyeden alıntı
eyong inşallah elin kaymaz
burası geyik için açılmış bölüm zaten
eyong, ben skull'dan rahatsızım. bana sürekli uyarı dolu mesajlar atarak taciz ediyor. banlar mısın bir zahmet?
banla abı banla.topunu banla.ama once vıper banlansın.zaten ınegolde arkadas hayattan banlanıyodu az daha.bıde burdan banlaki pisikolojik olarak darbeyı yisin.sonra ben kafasına huni gecırcem burda..:D:D
ya bunu bende yaptım galiba aman tanrım yoksam bendemi gıcığım ?mete_han adlı üyeden alıntı
Kask tak!
Bence Eyong'u banlayın kimsenin banlanmesine gerek kalmaz
Eywah delirdiM kaçın
inşallah beni görmemişlerdir. söz abi bida yapmicamgodfather adlı üyeden alıntı
Bak bunu yapmıyorum1.mesaj sayılarının...+1...geçmiş olsun...başınız sağolsun...hehehe...vs...abidik gubidik mesajlardan oluşması...
Nickimi değiştirdim. Birde estetik yaptırdım mı tamadır
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ben w2c4.. water'ı da banlayın.
Üstte gördüğümüz bir şizofren kullanıcı
hani? nerede? banlayın hemen.
water da yandan dürtüyo skull'ı da banlasınlar diye.
Khutuck adlı üyeden alıntı
amanda aman pek hassas çocuklar bu gençler...
topiğimi sadece ben manipüle ederim...hepinizi seviyorum beyler...
eyongun kaşıntısı tuttu..yeni topik geldi...hadi bakalım oraya yükleninde modları makaraya saralım biraz....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abi makarada neyin nesi nasıl sarılıyor nedir bu kavram kargaşası nereye Bence arkadaşların ellerinden bilgisayarlarını dolayısıyla hayatlarının en büyük anlamlarından birini alalım çokmu ağır oldu ya
ben derinim. pc olmadan da bağlanırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)