Suriyeli kardeşlerimize motosiklet sürmeyi öğretiyoruz
Reklamlar
-
Savaştan kaçan Suriyeli kardeşlerimize kalacak yer, yiyecek yemek, giysi, üniversite, burs, çalışma izni ve bilumum ayrıcalıklardan sonra vermediğimiz bir şeyi fark ettim. Motosiklet eğitimi...
Her Türk vatandaşının bir suriyeli kardeşini kolundan tutup motosiklet sevgisini aşılaması çok önemli bu konuda. Hiçbir şeyin eksik kalmaması lazım.
Reklamlar
-
bence önce düz kontak öğretilmeli, suriyeli kardeşlerimiz sokakta gördükleri motorları çalıştırıp ulaşım ihtiyaçlarını görmelidir.
1200 tl burs alan öğrenci suriyelilere o paranın yeteceğini sanmadığım için lütfen depoyu da dolu tutun...
-
Suriyelilerin ülkemizde bulunmasından, kaynaklarımızı tüketmelerinden ben de rahatsızım ama bu bana alay etme hakkı vermiyor. İnsanlar canlarının derdince. Yoksa kimse evini bırakıp başka bir ülkede sokaklarda yatmaz. Başlığını beğenmedim. Seni kınıyorum.
-
Adamlar savasi bahane edip daha iyi(!) ulkelere goc ediyor. Tr yide begenmiyor avrupaya gitmeye calisiyor. Kanada ya bile giden var. Yuzsuzlugun bu kadari olur. Isid bu adamlarin icindem cikmadi mi ? O sebep olan fikirleriyle birlikte geliyorlar. Ilerde burda da tutturacaklar seriat diye. 0-12 yas arasi masum cocuklar haric umurumda degiller.
Motor surmeyi de ogretelim afrika ulkelerinde oldugu gibi motosikletle bombalama yapsinlar. Cok iyi fikir. Bravo.
-
Yapmayın arkadaşlar koca toplumu hırsız diye damgalamayın rica ediyorum. 1200 burs dehşet ve ödemelere bende karşıyım ama bu bambaşka birşey. Türk kürt laz cerkez göçmen ermeni dende hırsız çıkıyor böyle düşünmemelisiniz çok yanlış
-
Türkiye'yi beğenmiyorlar diyorsunuz, Ama Dünyadaki en fazla Suriye'li sığınmacı bizim ülkemizde!
Biraz enpati yapın. Beceremiyorsanız konuşmayın! Ben şahsen bir ülkeye göç edeceksem tabiki daha iyi ekonomik sosyal imkanları olan ülkeye gidecem. Bunda gocunacak bişey yok. Fakir ülkede kalıp açlıktan mı öleyim.
Savaş olmasaydı kimse kendi ülkesini terk etmek istemez. Bu psikolojiyi yaşamadığınız için anlayamıyorsunuz. O yüzden sus!
Bir ülkede öteki olmadığın için neleri çektiklerini bilmediğin için boş boş konuşuyorsun...
Ha benim şahsi görüşüm; keşke savaş olmasaydı, keşke ekonomik şartları iyi olsaydı da ülkemize gelmeselerdi...
-
Suriyeli mültecilere Avrupalılar tarafından yapılan muameleyi ayıplarken burada bu yorumları görmek beni Avrupalı hissettirdi.
-
insanlığın geldiği noktayı bende merak ediyorum takipteyim konuyu
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Suriye'de envayi çeşit teröriste çıkarı uğruna, insanların öldürülmesi için silah gönderen, din tüccarı ihalecilerin yönettiği ülkede, Suriyeli mültecilerin durumu için çabalanması, ne kadar da insancıl!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Türkiye'yi beğenmiyorlar diyorsunuz, Ama Dünyadaki en fazla Suriye'li sığınmacı bizim ülkemizde!
Biraz enpati yapın. Beceremiyorsanız konuşmayın! Ben şahsen bir ülkeye göç edeceksem tabiki daha iyi ekonomik sosyal imkanları olan ülkeye gidecem. Bunda gocunacak bişey yok. Fakir ülkede kalıp açlıktan mı öleyim.
Savaş olmasaydı kimse kendi ülkesini terk etmek istemez. Bu psikolojiyi yaşamadığınız için anlayamıyorsunuz. O yüzden sus!
Bir ülkede öteki olmadığın için neleri çektiklerini bilmediğin için boş boş konuşuyorsun...
Ha benim şahsi görüşüm; keşke savaş olmasaydı, keşke ekonomik şartları iyi olsaydı da ülkemize gelmeselerdi...
Diğer ülkelerde Suriyeli sığınmacı sayısına kota konulduğu için sayıları az, bizde de ilerisi için siyasi-ekonomik rant olarak görüldükleri için daha fazlalar. Keşke kendi topraklarında, zulmedenlere karşı koyup haklarını savunabilselerdi, bunun yerine kaçıp göç etmeyi seçtiler. Yargılamak bana düşmez, bunlar sadece görünürde olanlar.. Parası olanlar çok iyi yaşayıp istedikleri yerlere giderken asıl zor durumda olanlar yoksul kesim. En çok üzüldüğüm çocuklar. Her nerede, ne zaman olursa olsun asıl kaybedenler, yitip gidenler çocuklar maalesef.
-
Vaov. Ne güzel duyar kasmışsınız.
Medeniyetin beşiği, insan haklarının merkezi avrupa bile bunları kapı dışarı atmak için bin takla atarken hümanisti oynamak gülünç bence.
-
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: İlginç bir toplum mu olduk ne? |
|
|
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)