Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gss prim borcu iptali hakkında

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Bir zamanlar vergi öderdi insanlar. Artık dinci kapitalistlere haraç ödüyorlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Kisacasi ödemeyin. Borcunuz varmi diye bakmayin bile, moraliniz bozulmasin. Milyonlarca insani devlete borclu yaptilar. Kimseden o parayi alamayacaklarlarinin da farkindalar. Ödemeyin.
    Mengu16 bunu beğendi.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazır konuyu ve siz tecrübeli abilerimi yakalamışken sorayım.Şimdi ben üni ikinci sınıftayım hiç ara vermedim liseyi bitirince direk başladım ve hiç gelir testi yaptırmadım.Benim şuan da borcum varmıdır? Gelir testi yaptırmalı mıyım? Ne yapmalıyım?
    Ben de aynı şekilde yapmıştım. 3 aylık tatil için borçlu gözükmüşüm bundan 6 yıl sonra haberim oldu. Sanırım aydan aya faiz de biniyor. Her ihtimale karşı kontrol et bence. Devletle işin olmayacak ben bunu bilir bunu söylerim.

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de aynı şekilde yapmıştım. 3 aylık tatil için borçlu gözükmüşüm bundan 6 yıl sonra haberim oldu. Sanırım aydan aya faiz de biniyor. Her ihtimale karşı kontrol et bence. Devletle işin olmayacak ben bunu bilir bunu söylerim.
    Anladım hocam sağol ama kafam karışık şuanda ne yapsam bilemedim ben genede bir kontrol edeyim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)