Arkadaşlar sitemize yeni gelen bir üye bayansa cevaplayanların sonu gelmiyor.Sizce bu durum erkek üyelerimiz için haksızlık değil mi ya da şöyle sorayım nedir bu ilginin sebebi ?
Arkadaşlar sitemize yeni gelen bir üye bayansa cevaplayanların sonu gelmiyor.Sizce bu durum erkek üyelerimiz için haksızlık değil mi ya da şöyle sorayım nedir bu ilginin sebebi ?
bayanlarda motosiklet sitesinde varlar belli olsun diye tanışma topiklerini önde tutuyoruz
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
valla ben sarışın hoş bi bayanım bana kimse ilgi göstermedi
bayanların motorlarla daha fazla ilgilenmeleri sağlamak için onlara öncelik gösteren arkadaşların olması kaçınılmaz. değilmineptun adlı üyeden alıntı
erkek olunca anlarsınneptun adlı üyeden alıntı
Ablacım sen deseydin ya bayanım tanışmada bak kaç sayfa dolusu yazı doluyornot_fear adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
desene artık 40 fırın ekmek yemekle erkek olma dönemi bir mesaja kaldımusti81 adlı üyeden alıntı
Çok harika ya güzel çünle kutlarımneptun adlı üyeden alıntı
rahatsızlık ya da abartı olmadıkça gayet normal ilgi. erkekler her zaman bayanlara ilgi gösterir tüm dünyada böyle bu.bayanlar da ilgi ister tabiatın kanunu bu nedense acaba.
dediğim gibi abartmadan ve rahatsızlık vermeden gösterilirse ne var ki bunda.
yeterki artniyet,rahatsızlık verici,abartılı, sarkıntılık içeren msg lar olmasın.
bence
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
+1trenox adlı üyeden alıntı
bu heryerde böyle sanmayınki sadece burda ben teknoloji forumlarınada üyeyim bakıyorum bi hanımefendi konu açmışsa sayfalarca yazı yazılıyor çiziliyor tartışılıyor belki birilerinin göze girmektir mesele
Kask tak!
ya bayana asılıyorsunuz falan dememiş soruyu soran arkadaş. erkeğe niye o kadar hoşgeldin demiyorsunuz, ona da yazık değil mi diye sormuş (erkek milletini de sefalet içine soktuk böylece).
ben hep diyorum, tanışma mesajında ben bayanım deyim, 100 tane hoşgeldin alın. hem ben herkese ilgi gösteriyorum, sadece bayanlara hoşgeldin diyen üyeler cevaplasın soruyu
May the Force be with McLaren Mercedes
Bayanlara hoşgeldin topiclerine saldıranlardan değilim ama eğer teknik bir konuda soru sormuşsa daha bir azimli cevap veriyorum. Sebebi ?
Trafikte motosikletli bayanları görmek daha bir hoşuma gidiyor. Kızkardeşi ve potansiyel yavuklusuda bir motosiklet sever olarak, trafikteki sayıları daha az olan, zaten Türkiye'de motosiklet kullanmak gibi yeterince meşakkatli bir işe baş koymuş olan bu arkadaşların işlerin bir nebze olsun kolaylaştırmak.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
cevap bir. teşekkürler akira bey. başka cevabı olan?
Herhangi bir motosikletçiye giden bir erkek rahat rahat "hoca kaça çıkıyo bu alet" der, bayanlar için bunu söylemek pek kolay değil bu ülkede.
şakasına demiştim amaneptun adlı üyeden alıntı
cvbı belli bir soruyu sormak flood sayılır
hehehe hani kızlar çiçek erkekler böcek ya o misali
niye erkekten çiçek olmuyormuş? ben kızdan böcek çok gördüm. tersini de gördüm.
zuhahah, Allah tüm erkekleri böcek kızlardan korusun....
Çiçek gibi adamım ben mesela
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)