ben güneşim
ben güneşim
May the Force be with McLaren Mercedes
aya baktım seni gördüm,
sana baktım ayı gördüm....
kimi, biz sabıkalıyız. her an banlanabiliriz. kötü örnek oluyoruz sana. seni bu camiadan uzak tutmak adına ne yapabilirim.
seni seven, don carleone.
May the Force be with McLaren Mercedes
sorun diil water. yemesi gereken ban yemiyosa(meclisden dışarı) bana bişi olmaz olsada sorun olmaz...
Başlığa cevap:Doğa kanunu
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
kaynak yok önce bayanlar ve sucuklar
walla ben herkese hoşgeldin diyorum ayırım yapmıyorum
bende meraq ediyorum
Orgazma Dudak Büktürür
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hiç bi bayanda yorum yapmamış
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
"Koşun lan, manita geldi,iki selam çakalım,bakarsın takılırız ilerde"
böyle bir zihniyet yok çoğumuzda.
O zihniyette olanı da ben ayıplamıyorum;kişinin hobilerini paylaşan bir karşı cinsle diyaloğu medeni sınırlar içinde kaldığı sürece elbette doğaldır.
Bu ülkede toplumun önemli bir kesimi motosikleti ve motosiklet kullanıcısını sevmez.Kadınlarda motosiklet sevmeme önyargısı daha da yoğundur.Psikolojik yada sosyal boyutu göz ardı edilerek söylemek gerekirse bu durumda motosiklet seven kadın kelaynak kadar azdır,bu yüzden motosiklet seven kadına ilgi duyulması,saygı gösterilmesi de doğaldır.
ÇüNKü Sitede coğunluğu erkekler olusturuyor.. Bu da erkeklerin bayanlara sempati duymasından kaynaklanıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
2 yıldır bu merak dinmemiş =) abazayız kardeşim 10 tane versen 10uda =)))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bi an sanki motosiklet.nette diilmiş gbi hissetm kendmi bu topigi okurken :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)