Benden başlayalım.
Note 4 her şeyiyle güzel ama büyüklüğü sebebiyle satmayı düşünüyorum.
Benden başlayalım.
Note 4 her şeyiyle güzel ama büyüklüğü sebebiyle satmayı düşünüyorum.
Meizu Mx5 kullanıyorum
Donanımı beş kuruş edip sırf yazılımı için fahiş fiyatlara satılan urunlere inat olsun diye kullanıyorum Gayet memnunum ustelik fiyat performans..
Sony xperia z3.
Büyük ekran.
1080p
20mp kamera.
Guvenilir japon marka.
Ince hafif.
Hala s3 var camida kirik arkadastan çöktüm zaten bi senedir degstremedim motor borcu yüzünden
Generel mobile discovery ilk cikanlardan nisanda iki sene olacak hiç kilif kullanmadim ama hala ilk gun ki gibi yani memnunum bi ust modelini alabilirim
s4 mini kullaniyorum. yilbasi indirimiyle 950 liraya almistim iki yil once. aslinda birkac ay once garanti bitmeden degistirecektim telefonu ama son bir yildir hepsi garantiden bedavaya 4 defa ekran 3 defa sarj girisi 1 defa batarya 1 defa da komple sarj aletim orjinal olarak degisince dedim telefon sifirlandi zaten gerek kalmadi yeni telefona bi iki yil daha kullanirim ben bunu. o yuzden s4 mini. baska bi esprisi yok yani.
Blackview bv 5000. Su camur vs dayaniklilik ve 5000 mA pil. Super.
Galaxy s6 kullanıyorum. Çünkü donanım olarak note5 ten tek farkı 4 gb ram yerine 3 gb ram. Onun dışında birebir aynı donanıma sahipler. Fotoğraf ve video kaydı olarak bir telefon için mükemmel, malzeme olarak cam ve metal karışımından oluştuğu için premium hissiyatı çok iyi, samsungun zamanla donan, kasan touchwiz arayüzünü yenilemiş olması ve işlemci olarakta exynos 7420 gibi 2015 in en güçlü işlemcisini kullandığı için hiç düşünmeden almıştım. Çünkü qualcom un s810 u hem daha düşük performanslı hemde çok ısınmasıyla meşhurdu.
Hiç eksi yönü yok mu ? Evet var. Şarjı biraz daha iyi gidebilirdi.
Xperia Z3
Tasarımı çok şık
performansı çok iyi
Asus zenfone 5 .Çünkü fp cihazı telefona 1500 2000 tl vermeye gerek yok bununla yapamadığım hiç bir iş yok sıfır kasma
iPhone 6 64 gb kullanıyorum. Gayet memnunum. Çok iyi bi telefon
Lg G3 kullanıyorum . 32 gb'lı olan modeli . 3 gb ram var . Bundan önce Samsung S3 vardı . Çok yavaş ve donuyordu sürekli .
G3'ten genel olarak memnunum . Fazla oyun vs oynamazsanız eğer 2 gün bile gidiyor şarjı . Ama bazı oyunlar varki , bataryayı 2 3 satte bitiriyor , hem de fazla ısınıyor .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Lg g2 fp performansı güzel
Öğrenci adamda iphone6 var bide sigorta kasko yapmış 5.000tl
samsung galaxy e5
her ne kadar 4 g desteği olmasa dahi benim 6-7 aydır memnuniyetle kullandığım fiyat/performans ürünü telefon.
internete gireyim, telefonla konuşayım, video ve kamerasını kullanayım diyorsanız alabileceğiniz en iyi telefonlardan birisi. yani çok fazl beklentide olmamak gerek. 1.5 gb ram, 16gb hafıza, şimdi megapixelini hatırlamadığım idare eder bir kamerası var.
800 liraya almıştım 6 ay önce.
Asus zenfone 2 1300 e almistim simdi nedir fiyati bilmiyorum 32gb 4gb ram 8 cekirdek intel 64 bit islemci kasma donma uygulama kapama gibi hic birseyini gormedim iphone 6 plus a ayni buyuklukte kamera falan guzel cift simkart 4,5 g destegi telefonun kendi ozellikleri cok iyi yaptigin aramayi kayit edebiliyorsun cok isime yariyor sonrasinda ekrana not yazabiliyorsun ben farkli telefon yazdim kaybedilirse kilit ekraninda bile telefon sahibi adim soyadim iletisim numaralari gibi kayip esnasinda kontak kurabilirler fiyatina gore bedava
iPhone ile başladım iPhone ile devam ediyorum. Android bana göre çok verimsiz ve zavallı
iPhone da var Samsung da var.
Android neden zavallı anlamadım?Bence gayet güzel bir işletim sistemi.iPhone ile yapamadığım pek çok şeyi Samsung'da yapabiliyorum.Bilgisayara ihtiyacım olmuyor çoğu zaman.OTG bağlantısı ile bilgisayardan bir farkı kalmıyor.
androidin oyle guzel ozellikleri var fakat durduk yerde donmalari sac bas yolduruyor. acil telefon aramasi yapacam rehbere tikliyorum hop telefon donuyor mesela. internet desen ayni hat ayni tarife ama iphone 6 daha hizli. daha nice donmalar kitlenmeler. bi dahaki sefer evi ipotek ettirip apple a yatirmayi dusunuyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)