Asus zenfone 2 kullanıyorum özelliklerini beğenip aldım ama bir iki kusurunu göz ardı edersem bence mükemmel telefon.
Asus zenfone 2 kullanıyorum özelliklerini beğenip aldım ama bir iki kusurunu göz ardı edersem bence mükemmel telefon.
şu an kullandığımı yazmayayım fakir telefonu işte elim biraz bollaşsın da bende samsung note serisiyle devam etmek istiyorum
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Discovery elite Ulan bu fiyata bu performans icin aldim yok 3 gb ram 2.2 ghz 4 cekirdrk felan 1 tane oyun oynuyorum onu 500 liralik oyunda aciyo biraz iyi kalitede oynuyorum o kadar bosuna masraf bi tek kamerasini kullaniyorum cok. Yazilim felan berbat otesi neyse
Fiyat/performans olarak en iyi telefon LG G2'dir bana göre.
Şuan LG G4 kullanıyorum, bu da güzel bir telefon. Ama parasız kalıp bunu satarsam kesin G2 alırım.
samsung e1205. sadece konuşuyorum,ihtiyacımı görüyor,şarjı bir hafta kadar gidiyor. 2. telefonum da yok.
SGS6EDGE64
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
note 4 seviyorum note serisini
zte nubia z7 mini kullanıyorum çünkü kendine has bir tarzı var ve donanımı güzel
Bende kaç yıldır iphone kullanıyorum ısınma uyarısı almadım size önerim telefonu sıfırdan yükleyin bende de takılma yaptı bi ara sıfırdan yükledim düzeldi
Isınıyor dediğiniz de şöyle iphonelar alüminyum olduğu için ısıyı daha çok iletir bu sebeple daha çok ısınmış gibi hissedebilirsiniz (plastik kasalı telefonlara göre)
Yaklasik 4-5 senedir galaxy s2 kullaniyorum..sifir almistim bataryasini sarj soketini degistirdim.halen daha saglam.her isimi goruyor.
Apple ürünlerine alıştıktan sonra bırakması zor oluyor.
- Iphone 6
iPhone 5
Android den ben de tiksiniyorum.
Ayfon 6s kullaniyorum cunku en pahalisi o saka saka htc one (m7) kullaniyorum,sarjina lanet olsun. Yoksa kaya gibi telefon. Lg g4 almayi planliyorum bakalim
tabiki Note3, note serisinin en sağlam ve en çok satan telefonu. Mondial'imle birlikte bana eşlik ediyolar ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:13 ----------
Bu arada ayfoncu gençlere sesleneyim,,sadece alo demek ve internet için o kadar masrafa girmeyin, elmayı göstermek için ayvayı yemeyin sonra..
Htc m8 bir kez kullanmanız yeter Tabii hiç bir telefon 3310'un yerini tutamaz
Android telefonların en ucuzunu kullanıyorum.(Vodafone Blade V)
- Fotoğrafı cep telefonu ile çekmem
- Android uygulamalarını tabletimden kullanırım.
- Önemli bir nedeni yoksa bütçemi zorlamam.
1,5 yıldır huawei y320 kullanıyorum.
neden mi peki?
340 tl ye aldım, en ucuz akıllı telefondu.
hatta o zamanlar vodafone kampanyada 220 tl idi ancak başka bir cihaz daha aldığım için ondan faydalanamadım
neden akıllı telefon? özellikle bazı programları kullanmak için şarttı. yoksa daha ucuz bir şey bakardım
4 inç ekranı var, cebe kolay sığıyor
1.3 ghz çift çekirdek işlemcisi 512 mb rami var, işimi görüyor
şarzı en az 4-5 gün yetiyor, 9 gün gittiğini bilirim
hiç sorun çıkarmadı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)