Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Hangi cep telefonunu kullanıyorsunuz?Neden?

REKLAM ALANI
    Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Samsung Galaxy Grand duos (GT19082) CyanogenMod 12.1 Android lollipop 5.1 (STOCK ROM BEŞ PARA ETMEZ)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    androidin oyle guzel ozellikleri var fakat durduk yerde donmalari sac bas yolduruyor. acil telefon aramasi yapacam rehbere tikliyorum hop telefon donuyor mesela. internet desen ayni hat ayni tarife ama iphone 6 daha hizli. daha nice donmalar kitlenmeler. bi dahaki sefer evi ipotek ettirip apple a yatirmayi dusunuyorum
    Hocam Android 6 ile daha düzeliyor işler de sana söyleyeyim özellikle Samsung cephesinde işler acayip değişmiş.Note 2 den sonra S6 Edge kullanan biri olarak söyleyeyim,o rehber muhabbeti kesinlikle yok.Takılma,donma vs yaşamadım.6 Plus ilk çıktığında almıştım.O zaten takılmıyor etmiyor da takılmayacağı bir işlem de yok.Her uygulama optimize sonuçta.iPhone gerçekten kullanımı çok güzel bir telefon.Ancak bazen yetersiz kalabiliyor.5S e göre,6 Plus da batarya çok büyük avantaj.Bir tek hızlı şarj olayını getirseler çok güzel olurmuş.

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    İPhone 6s 64 gb kullanıyorum bence şık ve özellikleri iyi 2006 ybr125 ile takas ettim pişman değilim.

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    androidin oyle guzel ozellikleri var fakat durduk yerde donmalari sac bas yolduruyor. acil telefon aramasi yapacam rehbere tikliyorum hop telefon donuyor mesela. internet desen ayni hat ayni tarife ama iphone 6 daha hizli. daha nice donmalar kitlenmeler. bi dahaki sefer evi ipotek ettirip apple a yatirmayi dusunuyorum
    Aynı dertten muzdaripdim. yukarıda yazdığım sisteme geçtim telefon tekere kalktı böyle bi coşmalar boşta %60 ram yiyen makine böyle bi %25 %30'lara düştü. tavsiye ederim kesinlikle

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Furkan Tarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı dertten muzdaripdim. yukarıda yazdığım sisteme geçtim telefon tekere kalktı böyle bi coşmalar boşta %60 ram yiyen makine böyle bi %25 %30'lara düştü. tavsiye ederim kesinlikle

https://teknobolge.com/wp-content/up...resdefault.jpg
    hocam bende orjinal takintisi var ya. araba motor telefonda hep boyle orjinal takintisi var. yoksa coktan yapardim bunu.

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zenfone 2 ..
    32 gb depolama
    5.5 inc ekran
    4 gb ram
    2.3ghz islemci
    Fiyat 1300

Asus cildirmisss...

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hasipbal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Android 6 ile daha düzeliyor işler de sana söyleyeyim özellikle Samsung cephesinde işler acayip değişmiş.Note 2 den sonra S6 Edge kullanan biri olarak söyleyeyim,o rehber muhabbeti kesinlikle yok.Takılma,donma vs yaşamadım.6 Plus ilk çıktığında almıştım.O zaten takılmıyor etmiyor da takılmayacağı bir işlem de yok.Her uygulama optimize sonuçta.iPhone gerçekten kullanımı çok güzel bir telefon.Ancak bazen yetersiz kalabiliyor.5S e göre,6 Plus da batarya çok büyük avantaj.Bir tek hızlı şarj olayını getirseler çok güzel olurmuş.
    bundan onceki 4 telefonumun 3 ü androiddi. hep ayni sıkıntıyi yasayip bidaha android almicam dedim ama maddi sebeplerden hep androide yoneldim. sutten agzi yanan hesabi bi ios tadina bakmadan ölmem

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    note 4ün sevdiğim diğer özelliği de sanal tuşları ekrandan çalmıyo.Lg serisi ve sony serisi sanal tuşları ekrandan çalıyor malesef..
    Orası doğru fakat oyun,resim,video vb. O tuşlar gizleniyor ekran bütünlüğü sağlanıyor birde note 4 deki gibi kızılötesi koysalar tadından yenmeyecek. Nedeni bilinmez adamlar yeni modellerede hala bu özelliği getirmişdeğil

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iPhone ile başladım iPhone ile devam ediyorum. Android bana göre çok verimsiz ve zavallı
    bir tanıdık internet dağıtım işiyle uğraşıyor iphone telefonu vardı işini görmediği için ilk htc one m8 çıktığında yurt dışından getirtti ve halen kullanıyor
    verim konusuna gelecek olursak android onun daha çok işini görüyormuş
    ayrıca son gelen güncelleme de bataryayla ilgili bir işlem var galiba şarj daha uzun süre gidiyor

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Sony xperia z3+lollipop android. Hic donmadi. Bence adroidi donanlarin telefonlari donuyor haberleri yok

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    hocam bende orjinal takintisi var ya. araba motor telefonda hep boyle orjinal takintisi var. yoksa coktan yapardim bunu.
    Öyleyse donma queyf :D

Halit_79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mash
    Lenovo S90 kullanıyorum. Fiyat - performans açısından tek geçerim... Gerisi yalan. 1100 TL ve çok hızlı.

general mobile discovery kullanıyorum 16gb modelinden, cihazı rootladım, app space alanını genişlettim 7gb yaptım,
    1gb ram var 512de swap 1.5gb yapior, 4 çekirdek, 4.2.2 ile geliyordu 4.4.2 ye güncelledim, servis packinide çaktım, gereksiz sistem uygulamalarını ve servislerini kaldırdım(silinemeyenlerde dahil), autostart ları blockladım fişşek gibi oldu uçuyor, debug modda app geliştiryorum üzerinde memnunum şimdilik.. boş vaktim olursa marsmallow yapıcağım kendisini..

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Note 3 neo

6 çekirdek 1.7 ghz çift 1.3 ghz 4 exynos
    2 gb lpddr 3 ram
    3100 mah batarya
    5.1.1 lolipop

Motosikleti
    Dominar D400
    Note4 kullanıyorum, ne yazık ki iphone'lara -en basitinden- bir müzik atmak için bile itunes ve bilgisayar gerektirmesi telefonu elemem için başlı başına bir sebep, arkadaşıma gittiğimde ondan film, program vs alacağım zaman direkt telefona alabiliyor olmak, telefonu usbbellek gibi kullanabilmek büyük rahatlık. Ayrıca Samsung kullanmamın nedeni de, kimse kullanmasa da benim ailemle çokça kullandığım direkt şebeke üstünden görüntülü görüşmeyi destekleyen nadir telefonlardan olması. Bizimkileri tangoyla, hangoutsla falan uğraştırmadan direkt " aç rehberi, vidyo aramaya bas" diye basitçe anlatabilmek Tabi onlarda da destekleyen telefonlar var(note1, GM Discovery 2mini)

Ancak ne yazık ki Note4'te çekim (3g'den 2g'ye düşememe) problemleri var(BAKINIZ LİNK)
    Androidin 1gb ramli ve görece eski işlemcili (note1 gibi)telefonlarında kasılma oluyor ve adamı delirtiyor, note1'de rehberin açılmasının 15sn'yi geçtiğini bilirim,ki telefona touchwiz temelli ama daha performaslı custom rom(lar) yüklemiş, overclock bile yapmış birisi olarak söylüyorum. Touchwiz çok berbat/ağırdı, daha yeni yeni kendine geldi(4-5 sene sonra, eh be samsung)
    Samsung marka(touchwiz kullanan) Android alınacaksa mümkünse en az 3gb ramli alınmalı(2gb bile değil, 3gb), yok nexus gibi saf android kullanan(biton kıytırk programla ram/işlemci harcamayan) modeller alınacaksa en az 2gb ramli olması telefonu rahatça daha uzun kullanabilmek açısından önemli.

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015

Renk Seramik Beyaz, Metalik Gri, Parlak Altın, Kahverengi Deri, Siyah Deri, Kırmızı Deri, Gök Mavisi Deri
    Frekans 2G(GSM/EDGE), 3G(HSPA+42Mbps/ HSPA+21Mbps), LTE(SVLTE, CSFB, CA, VOLTE RCS, MIMO)
    İşlemci Qualcomm® Snapdragon™
    İşletim Sistemi Android 6.0 Marshmallow

Boyut 5.5 inç
    Çözünürlük Quad HD (2560 X 1440)

Hoparlör Boost AMP ile 1W Hoparlör

Batarya 3,000mAh / Değiştirilebilir

Arka Kamera 16MP Optik Görüntü Sabitleyici ve Otomatik Lazer Odaklanma / Çift Flaş
    Ön Kamera 8 MP

Bluetooth 4.1 LE (APT-x)
    USB 2.0
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
    A-GPS Glonass
    HDMI SlimPort

NFC Var

Dahili 3 GB RAM / 32 GB eMMC
    Harici Micro SD: 128 GB (2 TB'a Kadar)

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Iphone 6 var bide iphone alınca boşa çıkan, müzik dinlemek için kullandığım GM Discovery var. Iphone'u açıkçası ucuz telefon kullanıyor olmamak için aldım bir de iOS uygulama geliştirmeyi öğrenmek ve uygulamalar yapabilmek için aldım.

yns_cbn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R, Lifan PONY
    Tam bir sene önce S3'ün donma ve kasmalarindan bikip iphone 6 almak için telefoncuya gitmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam o günlerde iphone6'nin fiyati 2350 liraydi. Adam bana 2000 tl ye samsung galaxy Alpha sattı 125 liraya da orjinal yedek batarya ve şarj standı aldım. Değmeyin keyfime neden Alpha? Serisi yok ve olmayacak yani Alpha1 Alpha2 Alpha3... olmayacak çünkü üretimi yok Otg desteği var. Hemen Micro usb yi bağlayıp dosya video resim transferini hiç bir ara bağlantı olmadan yapabiliyorum telefonumu priz ile ortak kullanmak zorunda değilim. Android olan tv me tabletime herseye baglayabiliyorum. Gorilla glass 4 camı ve etrafını saran çok iyi bir çelik alüminyum artık adı ne ise metal kaplaması var düşünün yani ceviz bile kirmışlığım var ama en sevdiğim tarafı bu kez herhangi bir seriye bağlı değilim abi. Yani yok 2 si çıktı yok 3ü geldi gibi

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Geçen gün babam S4 mini'yi tamirden almak için servise gitti içerisi anababa günü. Bizimkinin de dokunmatiği ve ışık sensörü garantiden değişti. 2 hafta önce kızılay avm'de mediamarkt'dayım. Satış danışmanı adam "Samsung'un kötü 3 modeli vardır S3 S4 S5" dedi. Eminim S5 güncel modelken de S3 S4 kötü diyolardı. S7 çıkınca S6 da kötü olacak. Bu şekilde pazarlanıyorsa bence hepsi kötü.

Galaxy S 5, suya toza karsi 100% olmasa bile yeteri kadar dayanikli (motosiklet icin cok onemli), saglam bir spigen kilif ve iyi bir tempered glass ile destekledim. Bunlarin verdigi guvenle porfekto .
    Bir de diger androidlere gore sanirim daha stabil. 1 yildan fazladir bende hic format atmadim.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)