Profil isimleriniz niye değişik anlamı ne ?herkes ismini neye göre koydu ?
-
çooooookk fazla acayip isim var anlamlarını merak ediyorum açıkcası. yani siteye üye olurken neye dayanarak bu isimlerle üyelik açtınız?
İlk ben başlayayım. niye barodi. çünkü zamanında trt 1 mi neydi barodi diye bir film vardı adamın adı barodi idi komedi filmiydi galiba. ismi hoşuma gitti birde adamın oyunculuğu.
örneğin: mengu , cox , kuvvetmira , dkn ,tigermbz , motokafa , solmyr , biyeybarakus , beko12345 , 2move,
basto, snappyx , eldekidebriyaj ,blindfire ,lucas ,laminon ,mamba09,uykusuzçorap, ufucu ,svgblg ,daha binlerce var.
aslında işi mizaha dökebilirdim ama arkadaşlar yanlış anlar diye yani ilginç profil isimlerini kendimce yorumladığımda komik şeyler ortaya çıkabiliyor.
o yüzden bunu yapmadım .
istiyorumki herkes kendi ismini üye olurken sanırım sallamasyon koydu yani üye olayımda isim önemli değil gibilerindenmiydiniz ?
yoksa düşünerek yani bu isimleri üye olurken çok düşünen arkadaşlar olmuşmudur açıkcası merak ediyorum .
yanlış anlaşılmasın kimsenin ismini küçümsediğim dalga geçtiğim felan yoktur bunun altını çizerek söylüyorum ve saygı duyuyorum herkesin ismine....
Reklamlar
-
Nuansiyen : Hiç bir dilde böyle birşey yok sanırım . Neredeyse her türlü Online Oyunu oynadım ve sürekli isim sorunu yaşıyordum en sonunda böyle kafadan farklı bir isim oluşturma gereği duydum . Uyumlu kelimeler filan derken bu çıktı
-
Mengu16 Mengü adımı 16 ise siteye üye olduğum yaşı ifade ediyor Foruma üye olmadan kısa süre önce uzakdoğuda tsunami olmuştu yüz binlerce insanı öldürmüştü. Ne çabuk geçmiş zaman. Buda böyle bir anımdır.
-
-
ben tam bir düz adam samiyim, bildiğiniz nick işte.. ismim ve soy ismimin kısaltması
-
valla bende üye olurken onu yazdım kullanılmış bunu yazdım kullanılmış nerdeyse 15 dakika uğraştım olmadı.arka planda bir yerlerden,biraz orta yaşlılar bilir grup vitamin vardı.meşhur bir şarkıları vardı harbi zonta çalıyordu.yazdım entere bastım oldu öyle kaldı valla.https://www.youtube.com/watch?v=iyAxOHLGA_w
-
İsim ve rakamı acıklamaya gerek yok sanırım
-
bulgarca çakmak demek.
internet kullanmaya başladığımdan beri heryere bu nick'le üye oluyorum.
-
İsmim Türkçe'de "Trakyalı" anlamına gelen "Thracian".Peki neden Thracian.
Karacabey/Bursa'da işe ilk başladığımda burada fazlaca Trakyalı olmasına rağmen ara sıra bana da ilk geldiğimde bazen "Trakyalı" diye hitap ediliyordu.Trakyalılar buranın kültürüne yabancı olduğundan sanırım oldukça fazla sırıtıyoruz.Her zaman memleketim Trakya'yı fazlasıyla sevmişimdir özellikle yıllardan beri oradan uzak kaldığım için bu sevgim giderek aşka dönüştü ve artık genelde bana pek "Trakyalı" diye hitap edilmese de "Trakyalı" ismini iyiden iyiye kendime yakıştırdım.İnternet ortamında uluslar arası bir ortam olduğu için yerli-yabancı sitelerde,online oyunlarda İngilizcesi olan "Thracian" ı kullanmaya başladım.Önceki kullandığım yapmacık ve özenti nicklerden daha samimi ve bana yakıştığını düşündüğüm için ve tam olarak beni ifade ettiği için çoğunlukla yıllardır bu nicki kullanırım.
-
Motosiklet Eğitmeni
Türkçe anlami için tiklayiniz.
Görsel anlatimm için tiklayiniz.
Ansiklopedik detayli bilgi için tiklayiniz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Ben herkesin isim soyisim kullanmasından ve avatarlarında herkesin suratının gayet net bir biçimde anlaşılan bir fotoğraf kullanmasından yanayım.
-
İlk kaskimin üzerinde yazıyor du agv arkadaslarda sanki rr sürüyor harbiden manyak joe activa ya biniyo alt tarafı diye diye manyak joe kaldı nickimiz
-
solmyr : şimdiki aklım olsa türkçe bir şey yazardım. ama üye olalı 9 yıl oluyor neredeyse. o yaşlarda ve hala (1999'dan beri) oynadığım homm3 oyunundaki en kalite komutanın adı. işte o komutan :
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
İlk motorumla 130 görüp üye olmuşum heral
-
Benimki direkt adım zaten Düz adamım ben, nickle falan uğraşamam
-
Profil ismim görüldüğü üzere *Heka
İsmim Hamza Kaynak, adımın ve soyadımın ilk harflerinin alfabemizde ki telaffuz şekli.
Aynı zamanda, gelecek yıllarda oluşturacağım marka ismim olacak.
-
Benim ilk kopegimin adiydi ayzek aslinda olmasi gereken ısaac olacakti sagolsun nufus memurlari gibi veteriner de ayzek olarak yazmiş ben adini soyleyince problem yapmadim o zamanlarda ixir diye kontorlu internet gibi bisey vardi kokorecci süyle banu alkan falanda oynamisti hatirlarsiniz o gelmisti aklima ixir yazildigi gibi okunurdan kaldi bende kopegim ölünce benimde nick bu oldu cogu kisiden ulan cahil ayzek öyle yazilmaz gibi yorumlar alsamda benim için bu oldu hey gidi günler hey..
-
-
Moderatör
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Ben herkesin isim soyisim kullanmasından ve avatarlarında herkesin suratının gayet net bir biçimde anlaşılan bir fotoğraf kullanmasından yanayım.
.
-
Motosiklet Eğitmeni
Bu konuyu açmayı ben de düşünmüştüm diyen arkadaşlar üzülmesin.
Bir süre bekleyip yeni bir tane açabilirler.
Hemen her yıl en az bir tane böyle konu açılıyor.
Sitem olarak algılanmasın bende arasam bulamam o konuları ama en az iki üç defa yazdığımı hatırlıyorum kullanıcı adımın anlamını.
Hatta isim kullanımı veya Türkçe kullanıcı adı alma konusu da defalarca tartışıldı.
Sanıyorum geçen yıl forum yönetimi bununla ilgili bir karar da aldı.
Forumda nick değiştirmek mümkün değil ama kendi adını kullanmak isteyenlere yönetim bir istisna uyguluyor.
Yani gerçek adını kullanmak isteyenler yönetime başvurup kullanıcı adlarının gerçek isimleri ile değiştirilmesini talep edebilirler.
Dikkat ettiyseniz yöneticilerimizin nerdeyse hepsi isimlerini kullanıyorlar.
Ben karşıyım ama nedenini yazmaya üşeniyorum.
Siz kafanıza göre takılın
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)