ismimi gücümden aldım. ayrıca allah hiçbirimizi bu otopsicinin eline düşürmesin. (aletlere bak itfaiye makası bile var) bu resimleri paylaşarak kurallara uyun dikkatli kullanın demek istemiş
ismimi gücümden aldım. ayrıca allah hiçbirimizi bu otopsicinin eline düşürmesin. (aletlere bak itfaiye makası bile var) bu resimleri paylaşarak kurallara uyun dikkatli kullanın demek istemiş
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Benimde herkese oldugu gibi istedigim nick'i kullanamamdan oturu aldigim...
Yeni kusagin pek duymadigi,Benim gibi Anca orta yas gurubunun hatirlayabilecegi cizgi roman kahramani...Teksas,tommiks doneminden.kendisi sihirbazdi,yardimcisi vardi birde Abdullah diye Yarma arap eleman.
Aslinda ismi mandrake diye gecer,Ben birazda kendimle dalga gecmek icin mandarake olarak kullandim
O degil de beko1234`in sifresi de ayni mi acaba
Osmanli yukselme donemine sarmistim bir ara, imparatorlugu tek basina mukemmel bir sekilde yoneten Sokollu Mehmed Pasa aklima gelmisti, onu yazdim.
Rica ediyorum sokullu degil Sokollu.
Bkz : Sokol, BOSNA
zero yani sıfır.görsel olarak ismimin baş harfine benziyor. sıfır yazınca olumsuz anlam çıkıyordu ben de zero yaptım. bi de bir sıfırın herşeyi değiştirmesi falan filan
ben şizofreniz.
başlığı okuyunca muhittin topalak - excalibur17 geldi aklıma. Kill Him!!!!
Lazcada kopuk ipini koparmış anlamına gelir.aslında çokta kopuk değilimdir
Kovirmisen ağam.
Avatarda olmasada profil kısmında olması kafi bence. İsim soyisim olayıda profilde varsa tamamdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Bu arada kendi nickimi anlatayım. Aslında "q" harfinden de anlaşılacağı üzere çocukluktan gelen bir nick.
Çoğu forum, oyun vs. gibi yerlerde kullandığım nick adım bu.
Mitoqondri öyle anlık bir düşünce ile buldum. Çocukluktan beride kullanırım.
Buradan bizi geçmişe götürüp, duygulandıran Barodi'ye teşekkürler.
çok sevdiğim bir arkadaşım ( allah rahmet eylesin trafik kazasında vefat etti şu an ) böyle seslenirdi bende de o zaman ağırlık falan çalışıyorum kollar olmuş 43 cm hakkını veriyordum yani ismin ,mördak bile vardı bizim grupta
güzel konu bu arada
Ben ne yapayım ne diyeyim şimdi bilemedim )
İlkokul 5 i beraber geçerdiğim arkadaşlar tarafından konulan lakabım " beko " idi.
İlk internette herhangibir siteye üye olurken üyelik isminde rakamda bulunması gerektiğini söylemişti. Ve beko12345 i önermişti. Bende onu kullanmıştım.
O gün bugündür şifrelerim ve kullanıcı adlarım çoğunlukla aynıdır unutmamam için.
Yani kısaca beko12345 in özel bir anlamı hiç yok. Tamamen saçmalık.
motor alıcaktım snappy x almak istiyordum.birde burdakilerden akıl alayım dedim öyle geldi aklıma,işin garibi snapy almadan önce mobilet aldım,mobileti sattıktan sonra ybr alıcaktım ybr olmadı,snapy aldık bayağı bi tesadüf oldu
Tamamen saçma sapan bi nick benimkisi, Steam adım KTM ama şimdi burda o nickle biraz abes kaçar diye bişeyler sallamıştım. Çok düşündüm acaba bu hesabı kapatıp güzelce isim soyisim yazan bi hesap alsam mı diye de şimdi 2016 girişlide olmak istemedim açıkcası
Yazdiklarini okuyunca aklima
"Titrek Hamsi Örgütü"
geldi.
Merak eden örgütü arastirsin, Türkiye'de demokrasi insani nasil güzellestiriyor ögrensin.
Ben aslinda foruma baska bir kullanici adiyla kayitliydim.
Uzun bir süre onu kullandim.
6-7 yil önce baska platformlarda kullandigim coq nikini burada da kullanmaya karar verdim.
Bu horoz lakabinin iki ayri nedeni var.
Bir tanesi motosiklet yarislariyla ilgili komik ve birazda utandigim bir anim.
Anlatmayacgim tabi.
Daha sonra olani yani ikincisini anlatayim.
Ben Türkiye'de yasarken üniversiteden sonra medyaya el attim.
Radyo,televizyon kurduk, hatta gazete bile çikarttim.
Hepsi basarili oldu ve yayin hayatlarina bugün de devam ediyorlar.(televizyon hariç az daha batiyorduk)
89-90 senelerinde kurdugumuz bir radyoda yaptigim programlardan bir tanesinin adi Kart Horoz'du.
Hatta burda bir tanisma basligi açip fragman sarkilarindan bir tanesini video yapip paylasmistim.
Su video.
Programda günün populer sarkilarinin sözlerini degistirip,enteresan bir hale sokup yayinliyorduk.
Benzer bir programi daha sonra ve ya ayni zamanlarda Hakan Gündüz de yapti.
Daha dogrusu benim program içerisinde bulunan yemek tarifleri bölümünün aynisini yapti.
Allah var benden de iyi yapti.
Yani horoz lakabi en az 25-30 senedir üstüme yapisip kalan bir lakap oldu desem yalan olmaz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
sonra insanlar niye psikopat oluyo :D
adam kesip biçmeye alışmış izne çıkınca kayış kopuyor :D
( sadece latifedir. yanlış anlaşılmasın )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
nikime gelince hala piyasada olan ve benim gençliğimde heryerde bulunmayan ve çok kaliteli olan bir markadır. lisede kız arkadaşım bu markanın tişortunu almıştı. internetle tanıştığımda bu nick bana kaldı. yaklaışık 12 13 yıldır bu nikim vardır.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Benim nick'imi doğduğumda babam koymuş
(Tamam tamam vurmayın...)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)