Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Profil isimleriniz niye değişik anlamı ne ?herkes ismini neye göre koydu ?

REKLAM ALANI
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Yunus sus (söyleneni dinle ilham eyle)

Yunus us (aklını kullan nizam eyle)

Sonuç olarak nick name yunusus

Yok lan yok öyle uydurmuşum bi sebebi falan yok yani :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Benim yazdığım isimler hep alınmıştı bende Bu ne beee diye bi isyan cümlesi niteliğinde "Bune" yazmıştım, 2 gün durur daha uğramam diodum amma lakinki pekde öyle olmadı

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Essegesse,ünlü çizgiroman karakterleri Teksas ve Tommiks'in yazar çizerlerinin birleştirilmiş adıdır.Ben de çizgiroman işi yaptığım için,ülkemizdeki çizgiromanın neredeyse markası olmuş bu adı seçtim.

Bizim çocukluğumuzda çizgiroman denmezdi,Teksas Tommiks denirdi

feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    isim_soyisim
    kolay oldu

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    sheriff=şerif adım oluyor ama gavurca yazınca polis olan şerif mevzusundanda evrensellik olayı katılıyor. 87 modelim oluyor.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim nickim , eski bir yakın arkadaşıma takmış olduğum Lakaptı .Siteye Her giriş yaptığımda aklıma geliyor

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Yıllar önce Google amca yokken AnaBritannica vardı. Bende bunları okurdum hep. Bir sayfada kılıç dişli kaplana denk geldim (Hani şu buz devrinde falan var ya). Koyulan görsel harikaydı. Latince adı Machairodontinae. Kısaltması olarak Machair kullanırım her yerde. Ya ilkokul ya da ortaokulda bulmuştum bu ismi. 20 oldu neredeyse hala kullanıyorum. Memnunum.

Ama forumlarda ad soyad ve yüzü gösteren foto kullanılmasından yanayım bende.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Kayıtsız kaynaklarda denk gelinen, Sümerlerden Hititlere ve diğer eski Mezopotamya uygarlıklarında çok nadir olarak kullanılan bir hitap. Genelde cehennemin baş zebanisini tanımlamak için halk arasında oluşmuş yerel bir kelime. Köken olarak "acıma duygusu alınmış olan, işkence etmekten zevk alan" anlamına gelir. Orijinal yazımı "Haz'zîl-hâr" şeklindedir. Internette pek fazla bilgi bulamazsınız bununla ilgili. Benim gibi özel olarak Antik Mezopotamya Mitolojisine ilgi duyuyorsanız denk gelmeniz muhtemeldir.

Ayrıca İngiliz dilbilimci John Ronald Reuel Tolkien'ın (Lord of the Rings'in yazarı) ürettiği dillerden olan Black Speech'te (Kara Lisan) de kullanıldığı görülmüştür.

Bunun dışında Anton Szandor Lavey'in "Satanizm'in 21 Emri"ni yazdıktan sonra kendisinin öğretilerine müziğinde yer veren bir black metal grubunun kısa bir süre bu ismi kullanıp ortalardan kaybolduğu da kanıtlanmamakla birlikte az bilinen bir bilgidir.

Son olarak Kur'an-ı Kerîm'in Kehf sûresinin 50. ayetinde tanımlanan zalim iblisin (cin) ismi olduğu ama hiçbir zaman hitaben kullanılmadığı da yine kayıtlı olmayan kaynaklarda geçmektedir. Milattan önce kurulan ve yıkılan yakın topraklardaki uygarlıklardan Arapça'ya da geçmiş bir kelime olduğu düşünülmektedir.

Her mecrada bunu kullanırım 12-13 yıldır. Kolay rastlanmaz.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerçekten güzel konu olmuş.Bazılarını yıllardan beri merak ediyordum.

Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkçe anlami için tiklayiniz.
    Görsel anlatimm için tiklayiniz.
    Ansiklopedik detayli bilgi için tiklayiniz.
    Abi çok ciddi söylüyorum yıllardan beri içim içimi yiyordu Bu "COQ" neyin kısalması?Ulen gizli örgüt falan olmasın?Yoksa motosiklet markası falan mı?Meğer Horozmuş.Hep sorcam sorcam unutuyordum.

Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    solmyr : şimdiki aklım olsa türkçe bir şey yazardım. ama üye olalı 9 yıl oluyor neredeyse. o yaşlarda ve hala (1999'dan beri) oynadığım homm3 oyunundaki en kalite komutanın adı. işte o komutan :

http://static.giantbomb.com/uploads/...oes_solmyr.png
    Hep bir yerden tanıdık geliyordu bu nick ama bir türlü Heroes aklıma gelmemişti.Meğer bizim Tower'dan "Solmyr" Tower ile oynarken hep aldığım Hero.Çok iyi "chain lightning" çakıyordu. Ömrümü yedi o oyun.Arkadaşlarla lisede-üniversitede hotseat multi-playerda başından kalkamıyorduk.Geçenlerde HD versiyonu çıkmış biraz oynayım nostalji yapayım dedim fazla dalmışım hanımdan yedik fırçayı.

Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben herkesin isim soyisim kullanmasından ve avatarlarında herkesin suratının gayet net bir biçimde anlaşılan bir fotoğraf kullanmasından yanayım.
    Bir ara nickim altında gerçek adım yazıyordu,profil resmimde kendi resmimdi ama her yerde olduğu gibi forumumuzda da hükumet ile ilgili hoşlarına gitmeyen herşeyi sağa sola şikayet etme gibi huyları olan Hülooo lar olduğu için ve bende katil olmak istemediğim için kimliğimi gizleme gereği duydum.Aslında herkes nicki ile birlikte gerçek ismini ve gerçek fotosunu kullansa hoş olurdu.
    solmyr ve COQ bunu beğendiler.

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Anıl Bel net.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Sol kolumda yazan dövmenın ılk 2 kelimesi you suffer

oakley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Selamlar;

Çok sevdiğim ve bir çok ürününü kullandığım, çalıştığım mağazanın en gözde spor ve optik markalarından birisi OAKLEY.

Saygılar.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Lise zamanlarımızda fazlasıyla hayatımıza dahil olan, Ultima Online vasıtasıyla nick arayışına girmiştim.Herkezin kullanmadığı birşey olsun dedim ve rast gele gözüme takılan Hafıza biriminin ecnebi adı "Memory" tercih ettim.Bir nedeni de adımın baş harfiyle başlamasıydı.Sonunda ki "42" ise konyalı olup fark eden diğer hemşerilerimle sosyalleşmek adına kullandım
    İsim soyisim olayı mantıklı gelse de takma ad olayı sanırım insanları daha rahat hissettirmekte...

Motosikleti
    Mondial Drift
    Alıntı Ali1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsim ve rakamı acıklamaya gerek yok sanırım
    +1 )))))))

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    uzun yıllar yaptığım ve halen çok severek yapmaya devam ettiğim mesleğim

bir kaç güzel görsel ile süsleyeyim

masa üstündeki aletleri merak edenler için yakın çekim

not: özellikle kanlı ve şahıs resmini koymuyorum benim işimi seviyor olmam kişilerin ölülerini teşhir etme özgürlüğü vermez

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    jack = jack london
    onbir = fanatik filmindeki manyağın forma numarası

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerçek ismini kullanmayan tek moderatör ben kaldım forumda galiba.
    İnat ettim değiştirmiyorum
    Nickname MIRC chat zamanlarından kalma. Hatta bilinen birkaç irc serverda root adminlik yapmışlığım da vardır
    (Connection reset by peer)
    LynXMaSTeR bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Ortaokulda oynayıp tüm geleceğimi mahvettiğim knight online oyununda bu nick'i kullanıyordum. Dies isimli serverda baya meşhur bu oyuncuydum. Ondan sonra heryerde bu nick'i kullanmaya başladım.

Motosikleti
    cıks
    üniversiteye gittiğim zaman manisa yolundan bornovaya gelince ege ünv. karşısında potasyumsiyanur adında bir kafe vardı
    bazıları geçmişi zamanda bazıları mekanda arar, bazıları nereden başlayacağını bilmez...benimki mekan oldu uzun süredir forumlara potasyumsiyanur nicki ile kayıt olurum ama burada kelime sınırlaması vardı potasyum siyanursüz kaldı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)