Anket: ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?
- Katılımcı sayısı
- 134. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?
-
12 Haziran 2006, 20:30
Forumdan Uzaklaştırıldı
ZZR1400KawaSaKi
adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?
ben yazılarından, zıplamalarından, gereksiz sözler kullanmasından daha birsürü sebepten dolayı bu arkadaştan rahatsızlık duyuyorum... Sorun bende mi yoksa cidden herkes rahatsızlık duyuyor mu merak etmekteyim...
ayrıca moderatörlerimizede yardımcı olur inş bu anket... ha yok millet memnunsa ben şapkamı alır çıkarım.... sayğılar...
Reklamlar
-
12 Haziran 2006, 20:32
evet kesinlikle. günlerdir hemde. uyarılarımıza rağmen
-
12 Haziran 2006, 20:34
ben de rahatsızım
seni destekliyorum hocam
-
12 Haziran 2006, 20:36
-
12 Haziran 2006, 20:36
amma bunalmısınız yaaa.
bı tanıyalım arkadası kımmıs neymıs neden boyleymıs derdı neymıs.
neler dıyecek acaba bıze???
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
12 Haziran 2006, 20:38
Ben Yenİ Katilmama RaĞmen Bu GÜnkÜ MİnÜbÜs Muhabbetİnde Baya Takildim ArkadaŞa.kİralik Motor Ariyorum Dİyorum HİÇ Kİralamadim Dİyo Yaw Banane ArkadaŞ Bana Kİralayan Adam Lazim Yada Bİlen Sİze Katiliyorum... Sİzİ Desteklİyorum.sonuna Kadar Yaninizdayim...
-
12 Haziran 2006, 20:40
lütfen anketede oy kullanalım
-
ya nıck degısır yıne gelır cozummu yanı bence bunu forumlara tasımakta ayrıca bir ayıp dıye dusunuyorum şikayetınız varsa yazın admine o icabına bakar bu sekılde afişe etmenin çözüm oldugunu sanmıyorum. Tanımayanlar da şimdi kötü bilecek. olmadı bence
-
Naapmış bu üye merak ettim arkadaşlar.. Ben hiç dikkat etmedim kendisine.. Bir açıklasanıza..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
12 Haziran 2006, 20:41
bu topik patlar
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
12 Haziran 2006, 20:41
Forumdan Uzaklaştırıldı
tabi canım yigit göstersin kendini
savunsun
bizde eyvallah çekeriz...... ben sadece tanımak istiyorum kendilerini..
ha yok ben yanlış anlamışsam özürdilerim... zaten bu topic i o yüzden açtım... tanıyayım kendisini diee
-
12 Haziran 2006, 20:43
Bende malatyadan İSMET İNÖNÜ TURGUT ÖZAL ve daha birçok devlet adamı çıktığını biliyorum.bazen aksaklıklar olabiliyor ne yazıkki.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
12 Haziran 2006, 20:44
bir alıntı
Akira adlı üyeden alıntı
O zaman "Motosikleti:" Kısmında ne yazıyor ? Topluca hayal mi görüyoruz ?
ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
olabilir ..
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
bu ne o zaman
akira da hyosung var. yazmış. ama sende zzr1440 yok. niye yazdın.
hala hayalmi
ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
zzr yok bende
-
12 Haziran 2006, 20:45
Forumdan Uzaklaştırıldı
ninya adlı üyeden alıntı
ya nıck degısır yıne gelır cozummu yanı bence bunu forumlara tasımakta ayrıca bir ayıp dıye dusunuyorum şikayetınız varsa yazın admine o icabına bakar bu sekılde afişe etmenin çözüm oldugunu sanmıyorum. Tanımayanlar da şimdi kötü bilecek. olmadı bence
yaa adamı tanımak istiyorum ninya okadar çok pot kırıyorki, moderatörlerden birinin dostumu yoksa modlar mı fark edemedi... çok merak etmekteyim... sizde ön yarğısız bi topicleri okuyup değerlendirirseniz çok sevinirim... amacım birilerini taşlamak değil, fikirlerinizi almak idi.. sayğılar.
beni tanıyan tanır... kimseylen münakaşa etmem, ama tutamadım busefer kendimi. yorumları ve oyları bekliyorum....
-
12 Haziran 2006, 20:47
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
Naapmış bu üye merak ettim arkadaşlar.. Ben hiç dikkat etmedim kendisine.. Bir açıklasanıza..
Cenk, hani başka bi sitede 3maymun bir arkadaş var ya, şu düşük çeneli...
İşte o bu. Geliyor buraya zevzek zevzek yazıp, (normal hali aslında... ) aklı sıra burayı karıştıracak....
Zavallı....
Not: Tabii bu düşük IQ lu zavallı yaratık için bu şekilde başlık açmak ne kadar doğru o da başka mesele....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
12 Haziran 2006, 20:48
bence açıldığı iyi oldu bu topiğin.
kendi içimizde bir öz denetim olması güzel bence.
üstelik seviyemizi korumak adına da iyi olduğunu düşünüyorum. böylece yeni gelen üyeler de bu tür durumlarda sessiz kalmadığımızı ve seviyemizi koruduğumuzu görmüş olurlar.
-
12 Haziran 2006, 20:48
abı sız son bombasını bılmıomusunuzcbr 125 e okadar kaydırıp 3 gun sora ben bundan alıcam dıo sımdı..hortlatmalarını hıc solemıorum bıle 2004 yılından topıc gordum..
-
12 Haziran 2006, 20:50
hadi gelde kendini şimdi savun bakalım. bana çamur atmak kolaydı dimi. işte burası böyle bir site. bir olay olduğunda herkez birbirini destekler. ama sen böyle biri değilsin
-
12 Haziran 2006, 20:54
Forumdan Uzaklaştırıldı
EVET BİRDE HORTLATMALARA ÇOK KIL OLMUŞTUM
neyse içime su serptiniz beyler, çünkü bu site bu forum benim herşeyim.. ben bu forumdan soğuyacak hale gelmiştim... herkeslen seviyeli sohbetlerim var benim.
gerek duyulduğunda bilgilerimi paylaşmaya çalışırım... ama bir zibidinin çıkıp forumun akışını, disiplinini bozması beni çok üzdü ve tutamadım kendimi böyle bir topic açtım.. MODERE eden arkadaşlardan özür dilerim. valla yapabileceğim en uygun şey bu olabilirdi çünkü laf söylesen üzerine laf söylüyoo, anlatsan anlamıyoo,
yorumları ve oyları gördükçe içim rahatladı. kendimi ii hissetmeye başladım. bu site benim canım kadar kıymetli, zarar vermeyin, veren karşısında beni bulur. . . .
-
12 Haziran 2006, 20:54
2-3 gün boyunca 2003-2004 topiclerini hortlatmaması konusunda uyardım. özel mesaj attım ama o her defasında kendini haklı sayıp ben hortlatmıyorum işliyorum dedi. ama hortlattığı topiclerde bişey olsa. sırf mesaj sayısını arttırmak için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler