Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

Katılımcı sayısı
134. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • E V E T ; rahatsız oluyorum...

102 76.12%
  • H A Y I R; pek rahatsızlık hissetmedim...

32 23.88%
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

REKLAM ALANI
    ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    Arkadaşlar Bu topici açan ve bana karşı cephe alan arkadaşların yaptığına bir bakın resmen şova ve geyik muhabbetine dönüştürdüler forumu.. Akira ustaoğlu mostwanted gibi rumuzlar devamlı topici şu kadar kişi okuyor kaç üye kaç misafir diye naraatıyorlar.
    [B] KapTaN 44[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    ya ne kışkırtması ya
    mostwanted_57 mi herkesi bu topiğe çağırdı yoksa millet şikayetçi diyemi topicğe geldiler
    haydi bakalım cevap ver buna da
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

Motosikleti
    Metehan abim amacımız aynı siizin gibi bilgilenmek bilgilendirmek ..motorcularla iç içe olmak güzel dostluklar kurmak
    [B] KapTaN 44[/B]

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Bu arada ankete oy verenlerin %80'i senden rahatsız olmuş. Nedir bunun yolu, bize de öğretsene?
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Biraz ciddi olalım artık değil mi

kawasaki arkadaşım. Saklamaya gerek duymadığın eski kaptan44 nickin siteden süresiz olarak atılmıştı sanırım. Bilmem dikkatini çektimi ama aslında o atılan bir nick ve avatar değil sendin.

Peki bu durumda forum kuralları gereği numana olduğu gibi tekrar atılman gerekmez mi?

Not: Daha önce hiç rüzgarınsesi nickiyle üye olmuş muydun ? Üslubun pek bi tanıdık geldide.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar Bu topici açan ve bana karşı cephe alan arkadaşların yaptığına bir bakın resmen şova ve geyik muhabbetine dönüştürdüler forumu.. Akira ustaoğlu mostwanted gibi rumuzlar devamlı topici şu kadar kişi okuyor kaç üye kaç misafir diye naraatıyorlar.

Konuyu Toplam 41 üye okuyor. (37 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
    mostwanted_57, akalteke, Akira, army_0666, Axis, bbaday, BBRR, BIYIKLI, boy, ByChoes, DeepShock, EmreSS, eric_cartman, gcc_ondr, Honda_BALI, Khutuck, kont88, kupa, ledo, LesPaul, limp65, Luxor, mbo, mete_han, myfearismybrave, nevZAT150, okan4037, ozaktasi, praetorian, Rahmi&Halime, sinan1983, tigermbz, umutpoy, ustaoglu4840, vlad1462, watergun, ZZR1400KawaSaKi

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    bir kaç sorum olacak.
    zzr1400kawasaki.
    1-2003/2004 tarihli topikleri güncellemenin amacı neydi? biz de arada okuyoruz ama hatırlanması gereken birşey yoksa güncellemiyoruz.
    2-2003'te ne motor alayım diye soran adama cevap vermenin mantığı ne? adam çoktan almıştır motorunu.
    3-ankara fuar resimleri topiğine en son resim eklendikten sonra 3 kez elinize sağlık tarzında mesaj atmanın mantığı ne?
    vs vs.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    Ben Yine Sırf Cbr125 model makinayı eleştirdiğim için BBRR tarafından 1 hafta ceza aldım... süresiz değil.. yine sizin sayenizde almıştım..
    [B] KapTaN 44[/B]

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    ya tamam okısımları bılıoruz sana sorulan sorulara nıe cevap vermıosun..mesela metehan abımız gayet mantıklı bı soru sormustu..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Peki neden şu an gösterdiğin sakin ve aklı başında üslubu bundan önceki 250 mesajında sergileme zahmetinde bulunmadın?

Not: Bende bu gün senin yüzünden hiçbir işe yaramaz birsürü mesaj yazdım. Bu başlık artık benim için ölmüştür. Sadece kenardan seyrederim.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    Metehan abim amacımız aynı siizin gibi bilgilenmek bilgilendirmek ..motorcularla iç içe olmak güzel dostluklar kurmak
    amacın bilgilendirmek bilgilenmek demek...
    yahu bir tane faydalı mesajını görmedim ki
    adam ne mont alayım diye soruyo, araştır bulursun bişeyler diyosun.
    2004 senesinden "100le giderken lastik patlasa ne olur" diye başlık var, onu hortlatıyorsun. hortlatırken yazdığın mesaj da "katılıyorum" .
    yahu katılsan ne olur katılmasan ne olur? sorunca ben konuyu işliyorum diyorsun. ne biçim işleme bu? senin o konuya bir katkın yok ki. madem işleyeceksin yeni birşeyler katarsın konuya."katlıyorum" değil de varsa bir deneyimin bilgin onu yazarsın, anlatabiliyor muyum?
    ya ne diyim ki, hepsini boşuna yazdırdın bana. sen hala kimsenin ne dediğini anlamıyorsun. dinlemiyorsun!
    kusura bakmayın ama şunu yazmak zorundayım ki bu bence hakaret sayılmaz: bence ve bunları okuyan herkese göre yüzsüzsün. bu kadar laftan sonra somut ve akılcı bir cevap verememenin ve hala burada olmanın başka bir açıklaması olamaz..

Motosikleti
    bunun neresi bilgilendirmek
    Çok Kötü Olur
    buraya bir tıklayın da öğrenin nasıl bilgilendiriyo zzr1400kawasaki üyemiz
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

Motosikleti
    Akira Mostwanted 57 usatoğlu nickili arkadaşlardan özür bekliyorum.
    [B] KapTaN 44[/B]

Motosikleti
    peki neden özür dilicez

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    çok beklersin!!!
    şimdi de dalga geçmeye başladı bizimle ya

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı LesPaul adlı üyeden alıntı
    amacın bilgilendirmek bilgilenmek demek...
    yahu bir tane faydalı mesajını görmedim ki
    adam ne mont alayım diye soruyo, araştır bulursun bişeyler diyosun.
    2004 senesinden "100le giderken lastik patlasa ne olur" diye başlık var, onu hortlatıyorsun. hortlatırken yazdığın mesaj da "katılıyorum" .
    yahu katılsan ne olur katılmasan ne olur? sorunca ben konuyu işliyorum diyorsun. ne biçim işleme bu? senin o konuya bir katkın yok ki. madem işleyeceksin yeni birşeyler katarsın konuya."katlıyorum" değil de varsa bir deneyimin bilgin onu yazarsın, anlatabiliyor muyum?
    ya ne diyim ki, hepsini boşuna yazdırdın bana. sen hala kimsenin ne dediğini anlamıyorsun. dinlemiyorsun!
    kusura bakmayın ama şunu yazmak zorundayım ki bu bence hakaret sayılmaz: bence ve bunları okuyan herkese göre yüzsüzsün. bu kadar laftan sonra somut ve akılcı bir cevap verememenin ve hala burada olmanın başka bir açıklaması olamaz..
    eline sağlık

Akira Mostwanted 57 usatoğlu nickili arkadaşlardan özür bekliyorum.
    biz senden bekleyeceğimize sen bizden bekliyorsun. zeytinyağı gibi üste çıkmak diye bune denir

Motosikleti
    Suzuki DL650 V-Strom K4
    ortada rahatsiz olacak bir sey var fakat suc ve ceza denk degil
    hortlatilan topikleri tekrar okumus oldum ,yaptigi hos olamasa da
    her mesaja karsi mesaj yazacak ise yada eski topikleri geri getirecek ise kendi bilecegi is ,zaman onun zamani ...

ama siteden uzaklasmasini istemek ve o yönde kamuoyu olusturma hatta hakaret etme (mahlukat gibi..) hakliliginizi aldi götürdü ... genelde misafir olarak izliyorum forumlari ,sitenin kalitesinden dem vururken,bahsedilen kalite uctu gitti...
    ben rahatsiz olmadigimi yazdim , tolerans ve hosgörü dururken egonuzun pesinden gitmeyin tavsiyem budur..
    Berlinden sevgiler...

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı LesPaul adlı üyeden alıntı
    çok beklersin!!!
    şimdi de dalga geçmeye başladı bizimle ya
    hehe

evet aynen çok beklersin

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    e kardeşim bunu yaparken niye bu kadar tepki çektin sence...ben her zaman iyiniyet ve samimiyetden yanayım...senin çok sevdiğim arkadaşım Mert olduğun söyleniyor...Merti çok sevdiğim ve paylaşımlarda bulunduğum için kırılmasını istemem...sen Mertmisin...samimiyetine inanarak soruyorum...omusun değilmisin...benim tanıdığım Mert yapmaz böyle şeyler...(böyle şeyler derken farklı nickle girmeyi kastediyorum)ama değilsende kimliğini açıklama sadece değilim de...kendi çizginde paylaşımlarına devam et...ama insanların seni ateşe attıklarınıda farkediyorum...ben her zaman herkese bir şans verilmesi taraftarıyım...bu topiği açan arkadaşlarada nazım ve hatırım az buçuk geçer diyorum...bundan sonra bu arkadaşa mimlenmiş bir öcü gibi davranılmasını mesajlarının takip edilmemesini ne yazmış diye peşinde olunmamasını diğer arkadaşlardan bir kardeşiniz olarak rica ediyorum...bu akşamdan sonra belkide herşey daha farklı olacak...

sende biraz diğer üyelere saygılı olursan hep kazanırsın...

seni eleştiren arkadaşlarda düzgün insanlar...art niyet taşıyan birileri değildir...

sevgi ve saygılar...

Kendimi biraz Komiser Hulusi Kentmen gibi hissettim...kırmayalım kırılmayalım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Metehan abicim yaptığım bir saygısızlık yok ağza alınmayacak msj yolladılar gene uslubumuz bozmadım.. siz sadece 3 4 kişinin kışkırtması ile yola çıktınız ne diyim
    [B] KapTaN 44[/B]

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler