gitmesin ama en azından bir uyarı alsın. bizi ne kadar rahatsız ettiğini görmüştür zaten. bizi artık rahatsız etmesin
gitmesin ama en azından bir uyarı alsın. bizi ne kadar rahatsız ettiğini görmüştür zaten. bizi artık rahatsız etmesin
Kardeşim valla yazdıklarınıza baktımda gülmem geldi çocuksu yazılar yakışmadı motorculara.. istisnalar hariç.. hiç benle muhattap olamayn insanlar nickini hiç görmediğim insanlar bile aleyhime oy kullanmış. milleti iyi kışkırttınız aferin.. ama ben herzamanki gibi uslubumu bozmuyorum.
saygılar.. sevgiler.
[B] KapTaN 44[/B]
yok tabıkı kaptan arkadası sebmemıs olabılırısnız.ki ben onu kollamıyorum.. sadece su atma olayına karsıyımnevZAT150 adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
En baştaki "dertli" rumuzu hariç ki onu da ....2 ve ....3 diye çoğalmıştı...
Siteye giripte atıldığı rumuzlar :
motomonster, blackwolf, easyriders ve realrider....
Bunlar benim bildiklerim, arada başka birşeyler de olabilir...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
benim uygunsuz bir msjım çıksın paşa paşa arkama bakmadan ve ne de başka bir nickle uğrarım bu foruma.. ama ben sizin bir kaçınızın küfürlü yazılaraını moderatorlara attım. ozalleikle skullnter e.
saygılar sevgiler.
[B] KapTaN 44[/B]
ben kendi adıma sana düşmanlık veya kin beslemiyorum...bu forumda olma amacını yazmanı rica etmiştim...cevaplarsan sevinirim...zamanın en hızlı en hırçın en ren geyiği bir üyesi olarak seni anlamaya çalışıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
coştuk yaw
Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (30 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
mostwanted_57, akalteke, Akira, Axis, babyboy, bbaday, BBRR, BIYIKLI, boy, ByChoes, DeepShock, EmreSS, eric_cartman, gcc_ondr, Honda_BALI, Khutuck, kont88, ledo, limp65, Luxor, onenight, ozaktasi, player1, Rahmi&Halime, sinan1983, umutpoy, ustaoglu4840, watercolours, watergun, İHTİYAR
barış abi bu şahıs daha önceden üyemiydi
şaşırtıyosun bizi zzr1400 kawasaki böyle uzun uzun cevaplar ve güncel neyse hayırlısı
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Konuyu Toplam 36 üye okuyor. (33 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Akira, akalteke, Axis, bbaday, BBRR, BIYIKLI, boy, ByChoes, DeepShock, EmreSS, eric_cartman, gcc_ondr, Honda_BALI, Khutuck, kont88, ledo, LesPaul, limp65, Luxor, mete_han, mostwanted_57, onenight, ozaktasi, player1, Rahmi&Halime, sinan1983, umutpoy, ustaoglu4840, vlad1462, watercolours, watergun, İHTİYAR, ZZR1400KawaSaKi
Ne çok sevenin varmış. Helal olsun.
Ben almanım başlıklı yazıdan beri bu kalabalığı, bu sevgi selini görmemiştim. İnsanlar birbirlerini ezecekler neredeyse
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Bizim kaptan44 meşhur oldu valla
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
yok, n ile başlayan ufaklığın tartışıldığı topik de sel olmuştu. tabii ondan da önce bizim her gece geyik cafe'de şovumuz vardı. topikte 40-50, hatta 250 kişi olurdu.
May the Force be with McLaren Mercedes
artık seven mi yoksa.............?
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
kardeşim canım Ciğerim iki gözüm yeter artık sabahtan beri milleti bana karşı kışkırtıyorsun ..mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
saygılar sevgiler.
[B] KapTaN 44[/B]
o zaman sen niye bana yok yere çamur atıyorsun. bunu açıklarmısınZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Yayaya şaşaşa Kaptan 44 ,,,,Kaptan 44 çok yaşa..Başka ne diyem...
benım ıle ılgılıde baslık acın mesur olurum vallla. belkkı gazeteye cıkarız
Yeni yine yeniden
dağılın ulen, daral geldi ya. kaptan44 kim ya?
May the Force be with McLaren Mercedes
neyse arkadaşlar bana bu topikten müsade...cevap bekliyorum ama nafile...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
@Akira
Süper fikir !!!Bencede atmayalım.
Buradaki bir başlığı ona tahsis edip oraya kilitleyelim. Sadece o başlığa yazabilsin. Besleyelim onu. Haftada bir iki gün bir iki başlığa salıp durumunu izleyelim. Eğer eğitilebiliyorsa elimizden geleni yapalım topluma kazandıralım.
Ne dersiniz?
Hele bu başlığa kilitleyip besleme fikrine hayran oldum
Bu arada ZZR1400KawaSaKi sana helal olsun. Ortalık karıştırma işini süper yapıyorsun. Şu anda 30-40 tane üye seninle uğraşıyor. Sen neymişsin be? Biri benim hakkımda aynı başlığı açsa benim bu foruma bir daha girmeye yüzüm olmazdı...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)