ZZR1400kawasaki olabilir
dostum mostwanted_57
ZZR1400kawasaki olabilir
dostum mostwanted_57
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Mevlana ne demiş...Ne Olursan Ol Yine Gel....Hoş görü hoş görü getirir...Muhabbet güzelleşir...
bir iki kere yakalanan birini biliyom ama yaşı tutmuyor.ledo adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
yok abi isim vermem o mu değilmi kesin olarak bilmitorum çünkü emin olmadığım konular haklkında da bişey iddia etmemledo adlı üyeden alıntı
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
akalteke adlı üyeden alıntı
abi harikasın, çok güzel yorum yapmışsın... teşekkür ederimm
bu adam haddini bilmiyor, elinin ayarınıda bilmez kesin. birgün biryerlerden toplarız artık... motorcuların adını da karalar.... bu adamlan aynı özelliklerde hobimin bile olması kötü birşey... .... .......
bu goldwing i olan arkadaş olmasın. motor hayali açısından yani. zzr1400, goldwing ama bilmem
kim yav? bana da söyleyin.
bence khutuck un konusunda olay çıkaran kişi. onunda goldwingi vardı. ama o da hayaliwatercolours adlı üyeden alıntı
o bence ama emin değilim
O ufaklığı bende hatırlıyorum neydi adı? 'N' ile başlıyordu sanırımwatercolours adlı üyeden alıntı
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ne zaman oldu ki bu olay?
barış abi online bakalım ne olacak
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15598watercolours adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15606
Yok o değil. Bu ilk olarak 2005 senesinde atıldı buradan.BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Suçu da gizli ajanlık marifeti ile başka biryere üye taşımaya çalışmak.
Neyse bu kadar yeter, sonra iş gereksiz yerlere gidecek.
Ama ben onu uyarmıştım, Hatta kim olduğunu bildiğimden, fuarda yakalayacaktım ama işim çıktı gidemedim ( ne zaman gideceğini biliyordum )
Bir vesile ile yakalarım nasıl olsa, bende tüm bilgileri var ....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
barış (BBRR) abiii duy sesimizi
nevzat abı senın demenle uye fılan atılmaz burdan..yaptıgınız hareketı kınıyorum..bırbırınızı kıskırtmayın..
Yeni yine yeniden
ZZR1400KawaSaKi nin yaptığı şeyleri bilseydin bunları söylemezdinokan4037 adlı üyeden alıntı
mostwanted, deminlinklere baktım. ben de bu yazı stili birine benziyor demiştim ama çıkaramamıştım. o olabilir hakikaten.
Bencede atmayalım.
Buradaki bir başlığı ona tahsis edip oraya kilitleyelim. Sadece o başlığa yazabilsin. Besleyelim onu. Haftada bir iki gün bir iki başlığa salıp durumunu izleyelim. Eğer eğitilebiliyorsa elimizden geleni yapalım topluma kazandıralım.
Ne dersiniz?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
+++++10.000.000.000.000,00mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
okan 4037 sende az çatışmadın bazılarından
ayriyetten zzr1400 ümüz çevrimiçi bakalım ne olacak
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Ahada geelmiişş
Akira, akalteke, Axis, bur-k@, dex_cooler, EmreSS, guven61, Luxor, mostwanted_57, nevZAT150, praetorian, ustaoglu4840, watergun, ZZR1400KawaSaKi
İmzanda kaptan44 yazıyor yeni farkettim.
Nerelerdeydin ? Özlettin kendini yoksa başka forum mu buldun ?
Özel mesaj yazıyor...... İşler iyice esrarcengiz bir hal alıyorduu. Hın hın hınhın Hınınııın
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Çok ayıp ediyonuz birleştiniz beni attırmaya çalışıyonuz . ama moderatorlar yanlışımı görürsen gitmeye razıyım ..bakalım ne olacak
[B] KapTaN 44[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)