Anket: ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?
- Katılımcı sayısı
- 134. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?
-
12 Haziran 2006, 22:07
Arkadaşlar bende olayların farkındayım son 1 haftadır her topic e yazı yazıyor ve birşekilde polemige giriyor hatta bir kac defa mostwanted ve zzr1400 atışmalarına şahit oldum ve yapmayın şeklinde yazılar yazdım..
Gelgelelim ihraç meselesine bence hemen yargılayıp karar vermeyin modlar bir uyarı yazısı gonderdikden sonra tekrar polemik yaratarak huzursuzluk çıkarması halinde ihraç düşünülenilir ama bizim ne kadar hakkımızsa şuanda bu sitede yazı yazmak ve yorum yapmak onunda hakkı başkalarını kırmamak şartı ile
Ayrıca bu şekilde birisini deşifre etmek ve hakkında bu kadar kırıcı yorum yapmak size yakışmıyor arkadaşlar..
Biraz daha anlayış
Reklamlar
-
12 Haziran 2006, 22:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ledo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, size kim olduğunu söyledim. Hala tahmin yürütüyorsunuz.
Bunun bende cep telefon numarası bile var. Avcılarda oturuyor.
Motosikleti : Skyteam. Yaş : 25. İşi : sakallı bir zavallıya yalakalık yapmak.
En belirgin özelliği : gevezelik, düşük IQ, zevzeklik.
Lakabı : Bukalemun ( ben taktım )
Sanırım sen konuya hakimsin Levent abi. Madem bu organizma Malatya'da ikamet etmiyor, neden böyle bir olaya kalkıştı? Bizi aydınlatabilir misin?
Başka bir sitedeki bir eleman dedin öyle kaldı.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
12 Haziran 2006, 22:11
ledo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, size kim olduğunu söyledim. Hala tahmin yürütüyorsunuz.
Bunun bende cep telefon numarası bile var. Avcılarda oturuyor.
Motosikleti : Skyteam. Yaş : 25. İşi : sakallı bir zavallıya yalakalık yapmak.
En belirgin özelliği : gevezelik, düşük IQ, zevzeklik.
Lakabı : Bukalemun ( ben taktım )
levent abi koptum burda yaaa bende tanıyorum bu elemmanı ama omudur değilmidir bilmiorumm...
herneyse arkadaşlar belli ki çoğunuz şikayetçisiniz bu durumdan ama atılsa bile başka nickle girip tekrar aynı şeyleri yapacvak bişey değişmeyecek yaniiiiiii
bu arada
KARAKIZ, A H M E T, bbaday, BIYIKLI, cinedev, dex_cooler, extacy77, gcc_ondr, ledo, mertbirincioglu, mete_han, mostwanted_57, nevZAT150+, ninya, okan4037, praetorian, SAVASXXL, sokemon, trenox, İHTİYAR ve 2tane misafir bu konuyu okuo reytingler tavana vurdu yaii
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
12 Haziran 2006, 22:12
atın şunu bi kawasakisi var diye havalanıp duruyo bence üyeliği son bulsun
-
12 Haziran 2006, 22:12
ya hocam anlayışta bir yere kadar tam konuları okuyorum cevap yazacam tarihe bakıyım diyorum 2004 eeee ne bu zevkle topiclere cevap veremiyecekmiyiz yawww
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
12 Haziran 2006, 22:15
Akira adlı üyeden alıntı
Sanırım sen konuya hakimsin Levent abi. Madem bu organizma Malatya'da ikamet etmiyor, neden böyle bir olaya kalkıştı? Bizi aydınlatabilir misin?
Başka bir sitedeki bir eleman dedin öyle kaldı.
Bu eski bir hikaye...
Bu zavallı bu siteden atıldı geçmişte, zaman zaman buraya gelir böyle yazar.
2 sebebi var. Birincisi aklınca burayı karıştırmak, ikincisi gevezelik ihtiyacı...
Çünkü bu bukalemun yazmadan duramaz, öyleki gerçek kişiliğinde bile 22 ortalamanın altına düşmeyen çenesi düşüğün tekidir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
12 Haziran 2006, 22:16
arkadaşlar bıkmışsınız bişeylerden anlayabiliyorum ama ben ÖZAKTAŞI abime katılıyorum, zaman vermek ve biraz daha ılımlı bir yaklaşım sergilemek gerekir diye düşünüyorum, ha bir de ihraç meselesi var ki, bence bu da abartı bir tavır diye düşünüyorum, sonuçta mesajları hortlatmak bir suç değil bildiğim kadarıyla her ne kadar önemsiz mesajların hortlatılması hoş olmasa da, ben derimki ılımlı bir yaklaşım...
ha bir çok arkadaşımız demiş, laftan anlamıyor diye ama benim gördüğüm sadece üzerine gidilmiş mevcut topiklerde, ki sanırım bu da onda karşı tavır olarak ciddi bir savunma mekanizması oluşturmuş ve sizlerinde hoşuna gitmeyen söylemlerde bulunmuş...
saygılar sunuyorum hepinize ve tüm mt ailesini seviyorum
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
12 Haziran 2006, 22:17
hıc bukadar uyeyı bırarada gormemıstımne kadar cok sevenı varmıs ya...
-
12 Haziran 2006, 22:19
ben savunmalarında ciddi bir tavır göremedim.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
12 Haziran 2006, 22:20
tek amacı bizi birbirimize düşürmek
işte sırf yazmış olmak için yazdığı mesajlardan biri http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=679
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eski nicki neymiş ?
Hımm. Acaba tanıyor muyum?
Arkadaşın, aşağılık kompleksinin kompanzasyonu konulu sunusuna veri toplayalım
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
ledo adlı üyeden alıntı
Bu eski bir hikaye...
Bu zavallı bu siteden atıldı geçmişte, zaman zaman buraya gelir böyle yazar.
2 sebebi var. Birincisi aklınca burayı karıştırmak, ikincisi gevezelik ihtiyacı...
Çünkü bu bukalemun yazmadan duramaz, öyleki gerçek kişiliğinde bile 22 ortalamanın altına düşmeyen çenesi düşüğün tekidir.
Hakikaten geveze biriymiş bugün ben uyardığımda 120 mesajı vardı hangi ara bir 130 mesaj daha atmış 250 olmuş madem amacı huzuru bozmak gitsin yönünde oy kullanıyorum bende. Git kardeşim koduna elimiz bulaşmasın, git.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
12 Haziran 2006, 22:25
bu adam şimdi birde gurur duyar bu kadar kişiyi kendine bağladı ve topic açılmasına neden oldu diye ben de gitsin diyorum uzun incelemeden sonra
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
12 Haziran 2006, 22:27
bu 1 misafir de gitmedi bi türlü. kim acaba?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
12 Haziran 2006, 22:27
Forumdan Uzaklaştırıldı
setr74 adlı üyeden alıntı
çocuk istediği ilgiyi çekti aslında söylemeseniz ben tanınmazdım bile ama en doğru cevabı özaktasi verdi sadece haşarı bir çocuk bu kadar abartmayın
peki o sımarık elemanın yaptıklarına ben katlanmak zorundamıyım, birsürü yeni topicler açıp canlandırıyor, onun her yazdığı şey, benim listemde yeni olarak görünüyor ve ben herbirine girip bakmaya çalışıyorum.... onun yaptığı kendine değil banada çok zararı oluyo.. oyüzden o elemana karşı sinirliyim. onun yaptıklarından dolayı bilgisayar başında 2 saat daha kalıyorum. neler yazılmış bakmaya çalışıyorum... ama geyikten başka birşey yok yani...
kılıçbalığı abim seni anlıyorum.. bende senin gibi düşünüyorum... birlik olup gücümüzü gösterecez....
fakat bu site sevilen bir site olduğundan bulandırmaya gelenlerde oluyo... bunun farkındayım.... ...
sayğılar
-
12 Haziran 2006, 22:28
Arkadaşlar anlıyorum şikayetcisiniz ama karşımızdaki de bir insan.. Her ne kadar bizleri rahatsız etmeye çalışsa da yaptığımız yorumlar, hakarete kaçan sözler onun kalbini kırabilir. Oylarımızı verelim ama kırıcı sözler etmeyelim lütfen..
-
12 Haziran 2006, 22:29
bu kadar öfkeliyi bir arada gördükten sonra ZZR1400KaWaSaKi çevrimiçi yazarmı acaba onu merak ediyorum
gerçi kimin ne yapacağı belli olmaz
kesin misafir şimdi
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
12 Haziran 2006, 22:30
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mostwanted_57, akalteke, bbaday, BIYIKLI, dex_cooler, egelim, kanunisultan, kılıçbalığı, ledo, nevZAT150, ninya, ozaktasi, SAVASXXL, sebastian, sokemon, tigermbz, trenox, ustaoglu4840, xxxxx
acaba bu 1 misafir kim
tabikide zzr1400
-
12 Haziran 2006, 22:32
_____________Haddini bilmek_____________
Bence haddini bilmek günümüz insanın en büyük olumsuz yanlarından biri. Bu konuya muhattap olan şahısta izlediğim kadarı ile haddini bilme özürlü. Aslında haddini bilme bir nevi insanın olgunlaşma sürecindeki son nokta . Lİmit yapmış olgunlaşma hali olan insanlarda en büyük özellik yeterli olduğu konuda söz söylemek. ve asla ama asla kalp kırmamaktır. Toplumsal oluşumlarda haddini bilmeyenlere hadleri gerek hukuksal, gerek etik, gerekse tavır olarak bildirilir. Gördüğüm kadarı ile zzr arkadaşın haddini aşması ki aşmıştır site üyelerince gayet edebe ve ahlaka uygun demokratik bir şekilde Haddini bildirme erkindedir.
Ne demiş atalarımız: Sen seni bil sen seni sen bilmessen kendini patlatırlar enseni...
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
12 Haziran 2006, 22:32
KARAKIZ adlı üyeden alıntı
levent abi koptum burda yaaa bende tanıyorum bu elemmanı ama omudur değilmidir bilmiorumm...
Evet, tanıyorsun ! Ama polemik konusu olmasın ve cevap hakkı doğmasın diye açıklamıyorum ismini...
Zaten, bizim modlar tarafından bir iki kere yakalandıktan sonra artık IP olayını öğrendi kanıt vermiyor.
Ama ben yazdıklarını okuyunca hemen tanıyorum, ne kadar değiştirmeye çalışsada bazı çok karakteristik özellikleri var belli ediyor.
Neyse, sen de lütfen isim verme.....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler