+10000000 tekrar ediyorumvlad1462 adlı üyeden alıntı
laftan anlamıyorki. anlasa niye atılmasını isteyelim
Şimdi hepimizi elimizde birer meşale ve yabalar, tırmıklarla karanlıkta zzr1400 ün peşinden koşarken hayal ettimde.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
kesinlikle rahatsız edici bir tip.....
Alıntı:
SAVASXXL´isimli üyeden Alıntı
hortlatmışın burayıda...
Hortlatmışın değil Hortlatmışsın
Tv de ki Kuşum aydın Gibi Konuşmayalım.
demiş kendisine laf atılmadığı halde.... dünkü 2 sene önceki bir topiği yeniden açtığında..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ya bu adam neden bu kadar sessiz hiç cevap bile yazmamış
hııı doğru şimdi hortlatmada görevli unuttum bir an
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Akira adlı üyeden alıntı
gözümden yaş geldi valla yaaaaa
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bence misafir olarak giriyor. çünkü en başından beri misafir eksik olmadıvlad1462 adlı üyeden alıntı
Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
SAKAL, akalteke, Akira, army_0666, BIYIKLI, extacy77, guveli28, KARAKIZ, kılıçbalığı, mostwanted_57, not_fear, okan4037, praetorian, taaaz, trenox, xxxxx, İHTİYAR
Bence affedilebilir
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Bence nickini öyle kolay bırakmaz. Kolay mı iki gündür canı çıkıyor arkadaşın, hortlatacam, yalan üfürecem diye.
En azından ortalık yere sağlam bir söver öyle kaçar gibi geldi.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
bence medaratorlerin kendisine bir uyarı mesajı atması daha iyi olur. belkide kötü bir niyeti yoktur. ama insanların düşüncelerine saygılı olması gerekir. sadece cvp yazmak için cvp vermek istiyorsa ve insanları rencide ediyorsa uyarılmalı.
o kadar emek harcadı, 250'lere çıkarttı. oyunbozan yapmasalardı 10binlere çıkacaktı.
May the Force be with McLaren Mercedes
evet dostum hortlatcak topic aramakla meşgüldür şuan kendileri...ustaoglu4840 adlı üyeden alıntı
Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
nevZAT150, akalteke, asivezor, bbaday, BIYIKLI, extacy77, kılıçbalığı, ledo, mertbirincioglu, mostwanted_57, okan4037, ozaktasi, praetorian, SAVASXXL, ttopchu, vlad1462, watercolours, İHTİYAR
çocuk istediği ilgiyi çekti aslında söylemeseniz ben tanınmazdım bile ama en doğru cevabı özaktasi verdi sadece haşarı bir çocuk bu kadar abartmayın
Selam dostlar
Burda bulunmamızın,saatlerimizi bu siteye vermemizin bir tek amacı var.Motor sevdamız.Ama bu sevda sadece rüzgar sevdasıyla kalmıyor.çok güçlü kökleri olan dostluklarıda doguruyor.biraz önce aldığım hber beni çok mutlu etti.
Dün bir arkadaşımız kaza yapmıştı bende onunla ilgili topic açtım
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15847
Ve dün olayın içinde olan kardeşim "güçlü" nick i bu.jandarma ael320 yi karakola götürmüş .Kazaya sebep olan vatandaşa kafa attı diye ama güzel tarafı geride kalan mt ciler karakolun önüne toplanmışlar ya adem i alırız yada bizde burda yatarız diye.
13 aslanlar gibi mt ci tek vücut olmuşlar.bizler burda bütünleşmeye tek vücut olmaya çalışırken kendini bilmez birileri çıkıp abuk subuk konuşuyor.bana göre bunlar mt ci olamaz.bunların seviyesine inmeninde anlamı yok.
daha öncede söyledim birdaha söylüyorum
BU ÜLKE NEMELAZIMCILIKTAN BU HALE GELDİ LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIMMM
Akalteke kardeşimi kutluyorum duyarlılıgından dolayı.kazaya sebep olan şahsın adresini tlf bulmuş.
İşte sevgi budur
dostluk budur
kardeşlik budur
kenetlenmek,ülkesine arkadaşlarına sahip çıkamak budur kutluyorum seni dostum akalteke+1000000000
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
sizden korkulur valla adamı ipe götürürsünüz
ya arkadaşlar kendi haline bırakın olsun bitsin hortlattığı başlıklara cevap yazmazsınız olur biter . mostwanted ben de takip ediyorum kaç gündür o arkadaşı ama seni de takip ediyorum her hortlattığında sen de ona cevap yazıyorsun laf dalaşı oluyor bu sefer o konu boşu boşuna anasayfada kalmış oluyor. rahatsızlık duyuyorsanız kırmızı noktaya tıklar şikayet edersiniz olur biter.
diğer konu başlığıyla ilgili olmayan mesajlarıyla ilgili bişey diyemeyeceğim malesef
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Arkadaşlar, size kim olduğunu söyledim. Hala tahmin yürütüyorsunuz.
Bunun bende cep telefon numarası bile var. Avcılarda oturuyor.
Motosikleti : Skyteam. Yaş : 25. İşi : sakallı bir zavallıya yalakalık yapmak.
En belirgin özelliği : gevezelik, düşük IQ, zevzeklik.
Lakabı : Bukalemun ( ben taktım )
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Yo yo sövmez sanmıyorum küfür edeceğini...Ortama uyum sağlayacaktır...
ewet karakız,sokemon,xxxx boş geçmeyelim yazın biriki bişey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)