aynen.. bende istemiyorum.. gereksiz yazıları yüzünden.
aynen.. bende istemiyorum.. gereksiz yazıları yüzünden.
CBR 600F Honda,
Arkadaşlar bizlerin geniş yürekli olmamız gerekiyor...Bazı kişilikleri kendi halinde kabüllenip onları sitenin bir üyesi olarak algılamalıyız bence..Ben şahsen kesinlikle rahatsız olmuyorum..Kırıcılık,,,Hakaret,,Küfür olmadıktan sonra bırakalım isteyen istediği gibi takılsın..Herkes herkesi beğenmek zorundada değil..Topik hortlatmış diyoruz mesela..Bi bakın topiğe geçmiş olsun diyenlerin sayısı..olayın olduğundakinden daha fazla ..Topiğin tarihine bakmadan millet yazmış,,, ben bunu hemen belirttim...Birazda bizler dikkat edeceğiz..Ben atılmasına kesinlikle taraftar değilim şahsen...
bu şikayetler topiklerde arkadaşa da iletildi ve her seferinde kendini çok güzel savundu. isteyen ilgili topiklere giderek savunmalarını okuyabilir.adessofive adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
Valla bu kadar onaylayan olduğuna göre mod ların kalemi kırması lazım artık...
benim de henüz motorum yok ama meraklısıyım bi kredi geri ödemem var bitsin kış bile olsa alıcam da henüz arstırmalardayım bu motor racing olucak orası kesin ama
haklısın vlad. o küfür eden arkadaşıda ben attırmıştım.vlad1462 adlı üyeden alıntı
kim olursa olursa olsun bu siteye zarar veren herkezi mod a söylerim. zaten onlar gerekeni yapar
ninya adlı üyeden alıntı
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
bence sacma baslık kapatın bunu
Yeni yine yeniden
Modlar nerede ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Bu arkadaş öyle gerksiz bir insan gibi değil gibi geliyor bana..Hani evin haşarı çocuğu ilgiyi üzerine çekmek için devamlı yaramazlıklar yapar ya onun gibi..Önemli olan bi konu daha yaşı kaç acaba....
kırıcılık var. haksız yere sırf ona 2003-2004 konularını hortlatma. senin amacın mesaj sayını arttımak dediğim için oda bana bunu söyledi. ama göreceksinki ben haklıyım. işte bu o konu http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15837ozaktasi adlı üyeden alıntı
ilk mesajlar değil biraz aşağı ini görürsünüz
Milleti iyice delirtmiş bu çocuk.
Ustaoğluda bu konuda ayrı bir başlık açmış.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
hemde çok s,n,r oluyorum birileri bu siteyi
çekemediğini düşünmeye başladım artık
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
hani bi laf vardır,,, ossur ossur ipe diz...
mevzu dışı ama olsun, inşallah istediğin motoru alırsın...adessofive adlı üyeden alıntı
sitede şu anda mod yok ne yazıkkininya adlı üyeden alıntı
akira arkadaşıma teşekkür ederim bu konuyu görmedim onun için açtım
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
atılınca rahat edecekmısınız.arkadasın bazı yazılarında bende rahatsız oldum ama atılmasına karsıyım.
yapmayın arkadaşlar yaaa.
tanımak lazım anlamaya calısmak lazım.yanlıs varsa duzeltmeye calısmak lazım gene.
bı daha dusunun.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Ben demiştim garibime böyle yapma antipati toplama zavallım şimşekleri üstüne çekmiş. Akıllanacak abileri biraz hoşgörü
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
modların bilgisi var
adam gibi aramıza katılacaksa atılmasın tabii ki ama laftan anlamıyor.
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)